Hocam çok sağolun rahatlattınız beni. Ben daha haziran-temmuza kadar beklerim diyordum. Taşıma işini yukarıda da yazdığım gibi tamamladım herhangi bir sorunda oluşmadı. Konuştuğum bazı arkadaşlarla da anladığıma göre Turknet'e has bir sorunmuş bu. Diğer servis sağlayıcılar geçiş yapabiliyormuş. |
TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2650. sayfa)
-
-
Bende Pendik/ Altkaynarca'da oturuyorum 13 kasımda binanın girişine fiber kabloyu bırakmışlar fakat o tarihten beri herhangi bir kutu takılmadı hemen ön binamıza kutuyu'da bağlamışlar apartmana kutu bağlanması ve fiber sistemin kurulumu çok sürüyor mu emin olamadım.
-
Diğer kullanıcılardan edindiğim bilgiye göre dsl hizmet alan ancak binasındaki altyapı fibere dönüştürülmüş abonelerde Turknet tarafında sorun çıkabiliyor. Ancak diğer sağlayıcılara geçiş sorunsuz yapılabiliyor. Yapmanız gerekeni yapmışsınız. Geriye fiber hizmetinin aktif edilmesini beklemek kalıyor.
-
Sizde bir hata var sistemde fiber abone alımı aktif gözüküyor. Aktif olmayanlarda FFTH 100Mbps boş port yok der. Taşeron firma sizi atlamış olabilir abonelik geçmeyi deneyin ya da müdürlüğe gidip durumdan bahsedin yoksa daha çok beklersiniz onlara göre sizde her şey tam gözüküyor sistemsel olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 17 Aralık 2024; 16:43:35 > -
Haziran-Temmuz gibi bizim Aydınlı tarafına yapma planları var ama planları var diyebiliyorum sadece . Şu an öncelik Alt üst kaynarca Güzelyalı ve Pendik tarafı. Seneye bizim tarafları da yapsınlar da kurtulalım bizde artık
-
Gigafiber var oralarda diyorlardı ama yanlış mıyım?
-
Hocam bilgi için teşekkür ederim bu arada akşamüstü kapıya kutuyu takmışlar babam sorduğunda 1 hafta 10 güne telekom müdürlüğüne başvurunuzu yapın katınıza kabloyu çeksinler demişler.
-
Ulan bu tt de her il ve ilçede farlı davranıyor biz istemeden her şeyi çektiler size söyleyin kablo çeksinler diyor
-
Üst Kaynarcada yarı aktif yarı devam ediyor kablolama. Güzelyalı'da da çok küçük bir kısımında Gigafiber var.
-
Prosedür aynı ama her müdürlüğün yoğurt yiyişi farklı
-
Hem de ne fark Siyah ile Beyaz gibi
-
Teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sabah tt telekom ekibi geldi. Gelen ekip sadece kablosu çekilmiş kuruluma hazır işleri yapıryomuş. Bizim fiber Kutu telefon direğinde sabit ve eve kadar -30,40 mt kablo çekilmesi gerekiyor. Bizi başka bir ekipe yönlendireceğini söyledi ve gitti. Üstelik bire bir aynı olayı geçtiğimiz hafta yaşadık Çok lakayıt çalışıyolar. Bi iş emri açılıyo ne oldu niye yapılmadı diye soran yok. Kısır bi döngüye girdik gidiyoruz
-
Ve Mutlu Son...
-
Güle güle kullanin. Cok uzun zamandir beklediğinizi biliyorum. Darısı diğer bekleyen vatandaşların başına :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun 🙂 çok güzel bir duygu bu eminim bende beklemedeyim apartmanda kablolar çekildi ankastre montajı yapıldı ama alt yapı dönüşüm gerçekleşmedi halen vdsl hipernet olarak gözüküyor 😡
Teşekkür ederim.
-
Anlatılmaz yaşanır derler ya işte öyle Darısı başınıza
-
Amin inşallah 🙂 Telekomun yaptığı saçmalık yani burada ankastre montajı yapılırken fiber ekibinden gelen adama sordum şimdi bu işlem sonrası fiber aktif olacak mı diye hayır dedi onun için ayrı ekip gelecek aktivasyon yapacak ben bu işlemi yaptım diye onlara bilgi vereceğim dedi tamam dedim biran önce ver bilgiyi fiber alt yapı aktif olsun dedim pazartesi 1 hafta olacak yapacakları işlem belki 10 dk sürmeyecek ama konu içinde telekom olunca 😔😡😡😡
Siz emir verince o altyapıyı sökmediyseler dua edin. Bir an önce ver bilgiyi nedir, dağ başına bile altyapı çekmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Aralık 2024; 23:51:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X