Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.417
Cevap
269
Favori
4.137.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26672668266926702671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen sorma resmen 2006 yılından beri ADSL de sürünmüşüzTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  Teşekkürler size de hayırlı olsunTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Yani 56K kullanadım 256lik bağlantı ile usb adsl kullandım pc açık olunca çalışan modemler uzun süre 4 Mbps kullandım hatta santral ile bayağı tartıştım kabloları yeniledim en son dediği o bölgede en hızlı internet sende var dediler. 2012-2013 gibi vdsl geldi 100Mbps kullanıyordum aslında saha dolabı doldukça 80Mbps kadar düştüm. Vdsl de birkaç sorun yaşadım en son arızaya gelen arkadaş 1-2 seneye buralar fiber olacak demişti galiba deprem felaketinden sonra bizim buralar haklı olarak ötelendi. Sonunda geldi sayılır haftada bir gün geldiklerine göre herhalde önümüzdeki hafta çarşamba kutu bağlanır diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Sağ olun size de hayırlı olsun.

• msdos34 M kullanıcısına yanıt

Aynen bende öyle hatta 2 yada 4 Mbps olmuştu oha hıza bak demiştikTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  Geldiyse bağlanır bence sabretmek gerek tr deTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Mart 2025; 20:46:6 >
  • Dinzoryuslar toplanmış TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] Karışmazsam olmaz. 256 kb adsl ile başladım 10 sene civarı 4mbps ile süründüm. Bir gün hiç olmaz denilen şey oldu ve tek katlı müstakil evimizin önüne fiber kutusu konuldu. Kutu koyulup bizim bağlatmamız altı ay kadar sürdü T.telekom sanki o kutuyu kendileri koymamış gibi çok ilgisiz defalarca telekom müdürlüğüne gittim zoraki adresimize tanımlattım.

Sonuç : Fibere geçeli dört ay oldu elektrik kesintileri hariç hiç bağlantı kopmadı hız dalgalanması türü şeylerde yaşamadım. Hiç ihtiyacım olmadığı halde Bağlantım 1000 Mb/s (eski günlere inat TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  )Mutluyuz darısı bekleyenlerin başına.

• Selamlar tekrardan,

belki bilenleriniz bilir beni :) havai fiber için 3 yıldır uğraş veriyorum her sene bu yıl içinde planlamada yapılacak deniyor ama yapılmıyor geçen yıl bölge müdürüne linkedin üzerinden ulaştım görüştük durumu anlattım ilgilendi ama yine de yapılmadı tabi bu ay içinde tekrar yazdım bu yıl içinde kesin yapılacağı söylendi bu yılda yapılmazsa ümidimi keseceğim artık :(

• blackforreal kullanıcısına yanıt
    12v çıkışlı mini ups lerden alıp onu da çözersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar. Oturdugum binada altyapı calismalari tamamlandi kutu kondu artık aktivasyon bekliyoruz Merak ettigim şey eklediğim fotoğraflardaki altyapi tipiyle 1000 mbps internet alabilir miyim?
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whistle4545 -- 24 Mart 2025; 23:4:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Evet

• Hocam firmalarin gigabit kampanyalari altinda açıklamaları okuduğumda santrale uzaklık vb. koşullardan bahsediyor firmalara. O yüzden emin olamadim.

• whistle4545 W kullanıcısına yanıt
    Fiberde uzaklık etkilemiyor ancak kullanım o an yoğun olursa hız testinde göreceğiniz maksimum hız olan 940 Mbps i her zaman göremeyebilirsiniz 850 çıkar, 900 çıkar vs. bunun dışında 1000 Mbps paketi her zaman alınabilir.

• TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/17535708476

SFP sınırlarını zorladım

• whistle4545 W kullanıcısına yanıt

Evet alman lazım

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Geri kalan 60 kişi ne yaptı acaba

• Tam karşı binama fiber döşemeye başlayacaklar yarın. Nasıl bir yol izlenmeli? Taşeron ile göürşüp bağlatma şansımız olur mu sizce? Telekom nuh diyor peygamber demiyor.

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    Bizzat müdürlüğe gidip görüşmenizi tavsiye ederim sizin binanız proje dahilinde değilse taşeron ile görüşüp Çektirme şansınız yok maalesef

• Alp-1905 A kullanıcısına yanıt

Müdürlük yapsa keşke, 3 senedir bir sürü dilekçe sonuç sıfır, her yere de yazdım hiç bi şekilde vermiyorlar maalesef.

Teşekkürler bilgi için.

• Yıllardır fiber bekliyorduk TT getirmiyordu. ne olduysa iki haftada bütün ilçeyi delik deşik ederek fiber döşemeye başladılar bir iki güne müstakil binaya kutuyu da taktılar. "Hendek/Sakarya"

şuan Türknet vdsl kullanıyorum ama Türknet en fazla 100 mbit veriyormuş daha fazla hız veren var mı hangi iss ye geçmeleyim? teşekkür ederim

• Fiberi çektiler hala bekletiyorlar 1 yıl oldu, yakın tarihte tekrar talepte oluşturdum hala ne kuruyorlar ne hizmet veriyorlar. Çok acayip bir firma bunlar en son şunu dediler kaldı. Kopyala yapıştır cevaplar vermeye devam ediyorlar. Bu Türk Telekomda işini düzgün yapan kimse kalmamış o belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcangokgoz -- 29 Mart 2025; 20:3:12 >
  • onea54 kullanıcısına yanıt

Bu aralar TT acayip hızlı şekilde fiber altyapı yapmaya başladı. Daha öncede söylemiştim bu sene bilemedin önümüzdeki sene fiber gelmeyen yer kalırsa bilin ki TT oraya fiber getirmeyecektir. Bizimde ayın başında kablolama işini yaptılar. Daha kutular takılmadı. Benim bulunduğum yer İstanbul'un merkezi bir yeri olmasına rağmen hizmet almada sorunlu bir bölge benim buraya geldiyse her yere hizmet verirler. Önümüzde ki sene sonuna kadar altyapı gelmeyen yer kalırsa daha fiber altyapı gelmez diyorum.

• msdos34 M kullanıcısına yanıt

Ülke genelinde henüz "acayip hızlı" bir fiberleşme hamlesi yok bölgesel olarak hatta ilçe bazında yeterli personel sayısı olduğu zaman işler zaten hızlı ilerliyor. Bu süreç 2 yıla yayılacak bir şey değil Türkiye'de hala 10 Milyondan fazla DSL abone var. Geçmişte olduğu gibi her yeni yıl için bütçe belirlenir ve yıllara yayılarak fiber dönüşüm devam eder.

• 
Sayfa: önceki 26672668266926702671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.