Türk Telekom prime üyelerine haftada iki, günde 1 kahve hediye. Espresso lab uygulaması inmesi gerekiyor. Fırsat Telekom uygulamada görülmeyebilir. Sms le kod almayı deneyin. Prime olmasanız da kod gelebilir. 6262 ye PRIME KAHVE TCKN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 28 Şubat 2024; 12:41:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM KAHVE HEDİYE ESPRESSO LAB
-
-
Haftada 2, ayda 8 kere bedava kahve içebiliyor muyuz deneyen var mı? Eğer öyleyse çok iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kampanya hala devam ediyor mu benim sistemde 10 gündür görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya devam ediyor. Aktif kullanıyorum her hafta. latte türk kahvesi çay espresso cappuccino filtre americano gibi kahvelerde geçiyor. TT mobil uygulamadan alınan kodu, espressolab uygulamasında qr okut a tıklıyorsunuz. yukarıda promosyon kodu kullan kısmı çıkıyor oraya kodu yazıyorsunuz ve çalışan telefonunuzdan qr okutuyor.
-
evet ilk hafta denedim ama şimdi uygulamada çıkmıyor 15 gündür sizde çıkıyormu
Arkadaşlar türk telekom 30 gb altı tarifeleri prime dan çıkarmış kafasına göre. O yüzden artık sistemde görünmüyormuş.
-
Haftada 2 kahve 200 tl ayda 800 TL yapar.
Mükemmel kampanya her hafta boş geçmiyorum.
-
Ücretli kod satan var mı
Ayda 2 kahve şeklinde değiştirmişler. Bunun için prime olmuştum, sözleşme devam ederken değiştirme lüksleri var mı?
haftada 1 oldu sanırım
-
Ayda 2 diye değimiş gözüküyor ama ben her hafta kod alabiliyorum farklı kod veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kod kullanmayan varsa talibim, teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tarifeye dahil değil ki hocam kampanya olarak sunuyorlar.
-
Haftada 1 kod şeklinde artık ayda 2 gibi bir ibare yok. Geçen hafta sütlü filtre alayım dedim onu vermiyor sade filtre veriyor.
-
Latte veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam bi daha gidince latte alırım :D
-
arkadaşlar, bir de kiloluk kahveleri alırken verilen bir kod var. kullanmayan birisi bana gönderebilir mi lütfen? yani çekirdek kahve alacağım 1 kiloluklardan.
-
Hala geçerli mi ?
-
2 adet A101 mobilde geçerli 40 TL kod var. Kahve koduyla takas ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X