Şimdi Ara

Türk Telekom Önceliklendirme Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sil süpürden 10GB geldi (02:09'da süpürdüm) diyen sevindim ama tesadüfen uygulamaya bakim dedim AMAN TANRIM.

30GB aylık gece paketim (00:00-06:00 arası geçerli) olmasına rağmen haftalık hediyeden yiyor. Siz siz olun gece paketim var diye güvenmeyin.

Onceliklendirmeyi bahane edip Turkcell ve Vodafone'a giydirenlerin surat ifadelerini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 10 Temmuz 2020; 4:44:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hediyeler en önce gelir zaten.

Vodafone belirtiyor Sosyal Medya paketin olsada Hediye İnternet üzerinden yiyecektir. Paket kullanim önceliği ... sıradadır diye.

Turkcell'de de var bu durum paketin önceliklendirme seviyesi 3. Seviyedir gibi.

Türk Telekom belirttigini görmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten 3ünde de var, gayet iyi biliyorum. Fakat bunu TT'da yokmuş gibi lanse eden cancer bi tayfa var.

Para vererek aldığım 30GB dururken 7/24 kullanabileceğim 10GB'ın böyle hiç olması akla ziyan.

Gece paketi yapıyorsan, belirtilen saat aralığında hiçbir ek paket bunun önüne geçmemeli.

Ulan ne güzel sevinmiştim, kendi kotamdan 20GB bide bu 10GB oh 30GB rahat rahat bi kaç gün kullanırım dediydim ama sinirim bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.