|
Bildirim
|
İstanbuldaki depremde hattımda bulunan 100TL 40TL ye düştü şebeke çekmiyorken :D internet bağlantısı kurmuşum...
|
Gece gece güldürdünüz hocam
|
Silinen mesajım geri getirilmiş, üst yönetime bu kararından ötürü teşekkür ediyorum. Demek ki biraz konunun üzerine gitmek yeterliymiş.
Diğer mesajlarımda ki sitemimden dolayıda kusura bakılmasın. Şu silinen mesajımın silinmesi için hiçbir gerekçe yoktu ve vakit ayırıp burada birşeyler paylaşıyorken çat diye tek bir şikayet üzerine silinmesi adama koyuyor ve bu aynı kişi tarafından mesajlarımın neredeyse hepsi için yapılınca artık sinir bozucu oluyor ve bu sadece bana yapılan birşey de değil. Bölümde birkaç arkadaşımda bu şekilde hedef alınıp mesajları sürekli şikayet edip sildiriliyor. Arkadaşlar sizlerde silinmemesi gereken her mesajınız için destekten başvurun. Çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3. de n'olur biliyoruz. O yüzden bırakın mesajlarımızı sildirmek için çabalasınlar, üst yönetim o kişilerle ilgili gerekeni yapacaktır. Çünki şu silinen mesajımda (etiketledim) hiçbir sorun yoktu. Tamamen firmaya yönelik birşey ve buradan bir üye bu mesajımdan rahatsız olup sildiriyorsa ciddi bir problem var demektir. Hani bana Turkcell çalışanı diyen üyeler bu konuya ne der merak ettim açıkcası. Ayrıca hiçbir Turkcell konusunda, inatla trollenmesine rağmen kimsenin ne mesajını şikayet ettim ne birşey yaptım. İsteyen firmalar hakkında istediğini yazmakta özgür. Herneyse uzatmanın anlamı yok, yönetime tekrar tekrar ilgilendiği için teşekkür ederim. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Eylül 2020; 22:49:10 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 7 Eylül 2020; 19:11:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |