Şimdi Ara

Türk Telekom İlgisizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

31 Temmuzda Türk Telekom internet bağlantım. Fiber Gpon altyapısı geldi. Evde kurulum ekibi geldi modemi fişe taktı 3 güne gelir deyip gitti. Fakat 3 gün geçmesine rağmen internetim gelmedi müşteri hizmetlerini defalarca aradım yarın 16ya kadar arızanız giderilmesi planlanıyor diyorlar ama internetim gelmiyor. Müşteri hizmetleri bölgenizde genel arıza var deyip hiçbir şey yapmıyorlar. Apartmanda bazı dairelerde internet var bazı dairelerde yok. Şikayet oluşturdum Twitter dan yazdım çözülmeyince bugün BTK'ya da şikayet yazdım. 22 gündür internetim yok Türk Telekom saha ekipleri bir defa bile sorun için gelmedi. Müşteri hizmetleri hiçbir şey yapmıyor. Türk Telekom kendi altyapısı diye eskiden sorun olduğunda saha ekipleri gelir kontrol ederdi. Şimdi hiç umurlarında değil. Sorun çözümü için ne yapabilirim. Bana önerebileceginiz bir yol var mı?

Türk Telekom İlgisizliği

Türk Telekom İlgisizliği

• Geçmiş olsun

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buradan kayıt yapabilir misiniz?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Ordan 4 kayıt oluşturdum. Her defasında tarih veriyorlar ama gelmiyor. Evimize hiçbir ekip gelmedi ekip gelip incelese belki bina içinde dolaşan sarı fiber kabloda sıkıntı vardır. Veya bazı dairelerde internet var binada 40 port var 10 tane abone var sarı kabloyu sağlam saptadığı porta bağlayıp iş hallolacak ama zahmet edip gelmiyorlar. İncelemiyorlar

Türk Telekom İlgisizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail_63 -- 21 Ağustos 2024; 21:47:11 >
  • ismail_63 İ kullanıcısına yanıt

Hocam tahmini konuşacağım ama belki de arıza binada değil sahadadır. Yani sahada veya santral tarafında da bir arıza söz konusu olabilir. Bu sebeple binaya gelmiyor olabilirler hocam tabi tamamen tahmini konusuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.