Şimdi Ara

Türk Telekom, taahhütlü tarifeyi kafasına göre değiştirmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom iki yıl taahhütlü Prime 20 tarifemi kafasına göre değiştirmiş ve Prime haklarını sonlandırmış. Forumda biraz gezdim, bu konuda birkaç yazı gördüm.

Muhtemelen sözleşmeye yazdıkları genel geçer birkaç maddeye atıfla yasal dayanak oluşturmuşlardır ancak burada sözleşme bitmeden yapılan değişiklikle bir hak kaybı olduğunu düşünüyorum. İlgili Prime özelliklerini kullanmasam da adında Türk olmasından utanacağım bu şirketin insanları eşek yerine koymasına çok sinirliyim.

Daha önce bu konuda yasal girişimlerde bulunan oldu mu bilmek isterim.

• Hangi tarifeye geçiş yapmışlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Yeni 20

• treabacks kullanıcısına yanıt

Fiyatta artma varsa BTK ya şikayet yazın

Eski tarifenizin taahhütü bitmemiş ise kaldığı yerden devam ediyorsa adını değiştire bilirler

Prime özellikleri 30gb üzeri tarifelerde geçerli bunada pek birşey yapmıyorlar

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Gerçi Anayasa Mahkemesi'nin iplenmediği ülkede hak aramak da ayrı bir aptallık zaten.

• treabacks kullanıcısına yanıt

Elbette Bu düzen hep böyle sürmeyecektir

• benim de taahhüt sürem ile oynamışlar. 1 senelik anlaştığım paket şimdi 9 ay gözüküyor. ne olacak yani 3 ay daha kullansam. onun bile peşine düşmüşler. Habire arıyorlar şimdi yüksek fiyattan yenileyin diye. Benim de kafam karıştı bu kadar hızlı taahhüt bitemez diyorum kendi kendime. ama yapıyorlar işte. seneler önce ev internetinde bunlardan kurtuldum şükür. mobilden de kurtulmak lazım.
    Türk Telekom, taahhütlü tarifeyi kafasına göre değiştirmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 06turkmen kullanıcısına yanıt

Türk Telekom, taahhütlü tarifeyi kafasına göre değiştirmiş Kendileri ile görüştünüzmü peki?

Sen taahhüt verirken 12 ay diye veriyorsun.

BTK yazın düzeltirler

Sonucu da konuya yazın olur mu Türk Telekom, taahhütlü tarifeyi kafasına göre değiştirmiş 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.