BÖLGEMDE ALT YAPI ÇALIŞMASI YAPILDI FİBER ÇEKİLMİŞ AMA APARTMANDAKI KABLO BAKIR OLDUĞU İÇİN BAĞLANTI YAPAMIYORLARMIS CAT 5 VEYA CAT 6 KABLO ÇEKTİRMEMMİ LAZIM YOKSA 20MBPS DEN FAZLA HIZ GÖREMEZMİŞİM ORTALAMA CAT 6 KABLO FİYATI NE KADARDIR 3 KATLI BİR APARTMAN ANKASTRE 1. KATTA BİZ 3. KATTAYIZ BUNUNLA İLGİLİ OLARAK AYNI ŞEKİLDE SUPERONLİNEDE YAZI BIRAKMIS YÖNETİCİ BİZİZ AMA APARTMANDA SADECE BEN İNTERNET KULLANIYORUM SADECE BEN CAT 6 KABLO ÇEKTİRSEM DİĞER KİŞİLERİN TELEFON HATLARI ZARA GÖRMEZ DEMİ BİDE KABLO METRESİ NE KADAR FİYAT OLARAK 2MT 19.90 TL DEDİLER NORMALMI BU FİYAT
100 yada 305 mt lik kutularda satın alabilirsin. Metre hesabı almaya kalkarsan pahalıya mâl olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Jannisaryx
BÖLGEMDE ALT YAPI ÇALIŞMASI YAPILDI FİBER ÇEKİLMİŞ AMA APARTMANDAKI KABLO BAKIR OLDUĞU İÇİN BAĞLANTI YAPAMIYORLARMIS CAT 5 VEYA CAT 6 KABLO ÇEKTİRMEMMİ LAZIM YOKSA 20MBPS DEN FAZLA HIZ GÖREMEZMİŞİM ORTALAMA CAT 6 KABLO FİYATI NE KADARDIR 3 KATLI BİR APARTMAN ANKASTRE 1. KATTA BİZ 3. KATTAYIZ BUNUNLA İLGİLİ OLARAK AYNI ŞEKİLDE SUPERONLİNEDE YAZI BIRAKMIS YÖNETİCİ BİZİZ AMA APARTMANDA SADECE BEN İNTERNET KULLANIYORUM SADECE BEN CAT 6 KABLO ÇEKTİRSEM DİĞER KİŞİLERİN TELEFON HATLARI ZARA GÖRMEZ DEMİ BİDE KABLO METRESİ NE KADAR FİYAT OLARAK 2MT 19.90 TL DEDİLER NORMALMI BU FİYAT
2 MT 19.90 mı? Kendilerine kibarca "çüş" diye karşılık verseydin. Dolandırıcılığında bir sınırı var. Aşağıdaki linkte bir Cat5e'nin piyasa metre fiyatı mevcut:
300 metresi 45 liradan başlıyor var gerisini sen hesap et 2 metresi kaça geliyor.
bütün dairelere çektir sen bi şey tutmaz zaten. yöneticiysen kendine değil bütün binaya hizmet edicen
apartmanda hiç bir kımse ıstemedı bizim kablomuz iyi dediler bi alt katta 1. dairede yeni taşınan genç oğlan var o olur dedı neyse ben bayrama kalmadan çekerimde cat 5 kablo yanlız söyle bişey var telefon bakır kablo ıle çalışıyor onu elektirikçi ayarlarmı tek hat var
İşinin ehli bir elektikçiye danış kablo çektircem falan kaça olur toptan alırsan ucuz olur mere hesabı biraz pahalı olur 2 mtr 16 tl falandı mediamarkta tabi orda uzununu bulamadım