Şimdi Ara

Türk Telekom'un Fena Teklifi --> 15GB 13 TL - 25GB 43 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom'da vakti zamanında hat iptali başvurusu yaparak ciddi bir indirim almıştım, acaba bu tekrar olabilir mi diye riske girdim. Hali hazırda Türk Telekom'da olan hatlarım için bayiiye gidip iptal başvuru yaptım. Aslında tok satıcı gibi davrandım, ya kapanacaktı ya indirimi vereceklerdi. Nihayetinde asla ama asla reddedilemeyecek bir indirim sunuldu.

Öyle ki hatlarımın mevcut tarifeleri ve ödediğim miktarlar şu şekildeydi.

1. hat - Faturalıda 15GB tarifesi 35 TL

2. hat - Prime Ekstra 25GB tarifesi 89 TL (yeni hat vergileriyle 100 TL ödeyecektim.)

Bana sunulan %40 indirimlerden sonra fatura tutarlarım önümüzde ki ay şu miktarlarda olacak.

1. hat - Faturalıda 15GB tarifesi 13 TL (vergiler dahil)

2. hat Prime Ekstra 25GB tarifesi 43 TL (vergileri vs. dahil)

Bu kadarını bende beklemiyordum. YOOOOOOOOOOOOOOOOK ARTIK dememek için kendimi zor tuttum. Hatlar şuanda tek taraflı kapalı olduğu için OİM girip ss alamıyorum, ama indirimler yansıdığında (önümüzde ki ay başlayacak dendi) ekran görüntüsünü paylaşacağım.

Dediğim gibi bunu 2. kez denedim ve yine tuttu. Gözünü karartan arkadaşlar da deneyebilir, ama aramayı kesinlikle kaçırmamalısınız. 1 kez aramışlardı duymamıştım, zar zor tekrar arattım.

Eyvallah Türk Telekom, hadi eyvallah

EDİT : İndirimler yansıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Haziran 2019; 14:30:57 >

• 15 GB 13 TL çok iyi. Bunu 35 TL'den bekleyen birçok kişi var, 13 TL resmen bedava.

Şu anda faturasız olarak Türk Telekom'dayım. Ben de bunu yapabilir miyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalıya geçip denemen lazım abi. Tabi riskli bir durum, bunun bilincinde olmalısın, hat iptal olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Faturalıya geçip denemen lazım abi. Tabi riskli bir durum, bunun bilincinde olmalısın, hat iptal olabilir
    Bende şans yok ya, aramadan iptal ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Bende şans yok ya, aramadan iptal ederler.

Alıntıları Göster
    Aramadan iptal etmeleri inan çok çok düşük bir ihtimal, ama bende şans yok diyorsan o düşük ihtimalle karşı karşıya kalırsın. Sen hiç bulaşma

• Bende faturalı 15 GB 35 TL kullanıyorum zar zor yaptırmıştım. Şimdi çirkeflik yapıp 13 TL yapın yoksa bu iş burada bitmiştir demeye gidiyorum😂😂 bu fiyata daha iyisi yok arasam yaparlar mı acaba? adı neydi sizi arayanın😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 gb 1000 dk sms 29 tl aldik diye bedava sevniyorduk 😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-692522EDF

Bende faturalı 15 GB 35 TL kullanıyorum zar zor yaptırmıştım. Şimdi çirkeflik yapıp 13 TL yapın yoksa bu iş burada bitmiştir demeye gidiyorum😂😂 bu fiyata daha iyisi yok arasam yaparlar mı acaba? adı neydi sizi arayanın😂😂
    Hocam inan hiç hatırlamıyorum arayan kişinin adını.

Şahsi fikrim şöyle. Eğer Türk Telekom kullanmaya başlayalı 2-3 ay olduysa bu taktik işe yarıyor, daha önce ki hattım da yeniydi. Daha eski müşteriler için cayma bedeli vs. fazla çıkacağı için pek birşey yapmazlar diye düşünüyorum.
  • Aslında bu indirimi almamın birçok etkeni de var.

Mesela evimde 4.5G performansı iyi değil, 5-6mbps hız veriyor. Talep açtım incelediler ve istasyon kuracaz dediler. Ben talebi oluşturduktan sonra arayan kişiye de bunu ilettim. Hani şuan kullanamıyorum zaten, istasyon kurulacak ama ne zaman kurulacağı belli değil. Sorun düzeldiğinde tekrar Türk Telekom müşterisi olabilirim dedim ve iptal etmeyin indirim vereyim dedi.

Kendi kullanımım için 3 operatörde toplam 6 hattım var, haliyle her birinin kullanımı az oluyor. Bunu da öne sürdüm.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Güzel teklif almışsınız öncelikle. Şunu sormak istiyorum sadece, neden 6 hattınız var hocam merak ettim
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    2 hat zorunlu vodafone.

Diğerleride avantajlı kampanyalar için aldığım hatlar

Şahsi ve iş için farkli hatlar tutmak zorundayım böyle birsey çıktı ortaya.

Çekim problemi olmasın diyede aldım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Haziran 2019; 17:23:8 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam
  • İndirim tanımlandiktan sonra güncel tutar 2 gündür şubat ayını gösteriyor. Uygulamayı sildim yukledim yine aynı. Bunu nasıl çözebilirim? Taklaya gelmesem bari.

• Ben de babama 9 gb 19 tl ye aldim kullansin diye sonra koye gitti 6 ay irada kaliyor ama malesef telekom cekmedigi icin simdi 32 tlye 4 gb turkcell kullanıyor. Su altyapı isini bir turlu halledemediler. Telekomun cektigi yerde yasamak cidden buyuk avantaj. Keske cekse de biz de kullansak 😏

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    sehir merkezleri dısında hala sıkıntılı maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.