Şimdi Ara

Türk Telekom'un limitsiz sabit internet paketlerini yenilendi: İşte yeni fiyatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
3
Favori
34.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul heryerinde fiber yok olmayınca ne yapayım bunları ben

• Zam geldiğinde "Paketlere zam", indirim ve kampanya olunca "Paketler yenilendi" başlığı. İşte habercilik anlayışı.

• Durun durun bişey dicem !!

.... paket hızı 6 Mbps’den 8 Mbps’ye yükseltildi.

söyleyeceklerim bu kadar :D
  • Aklınız varsa şu firmaya üye olmazsınız. Taahhüt'ü olanlar bitince anında çıkın Netspeed ve Türknet gibi firmalar varken bu kan emicilerin yanından bile geçilmez.

• Fiyatlara baktıktan sonra okumaya gerek olmadığını anladım.Bu arada ekonomi şahlandimi ben takip edemiyorum çalışmaktan.

• burak335 kullanıcısına yanıt
    Eski dönem abonesi misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soyguna devam hocam

• Alternatif iss'lerin rekabetçi fiyatları işe yaradı biraz burunları sürttü demekki.

• turk.net %25 indirimli 54 tl 3. yıl bune la boyle

• TT'nin 12 Mbps fiyatına Millenicom'dan 100 Mbps kullanıyorum. Gerçekten şaka gibiler...

• Hiç yoktan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Çoğu kişi "alternatif" firmaları örnek gösteriyor. Tamam.. TT'da fiyatlar pahalı fakat, kullandığınız Fiber bağlantılarda gerçekten Fiber değerler alabiliyor musunuz? Hız konusunu geçtim. O zaten genel sorun. Peki gecikme olarak? Hayır. O yüzden benim gözümde TT hariç, diğerleri 5 para etmez. Altyapı gerçekten sağlamsa şu anda Fiber'e yakışan gecikmeyi sadece TT Fiber sunuyor. Gecikme süreleri hızdan daha önemli. 1Gbps hızın olsun, Sofia'daki Google'a 50ms'de erişiyorsan neye yarar...
    Aynen öyle sırf bu sebepten 15 yıldır türk telekom kullanıyoruz. Ona göre vefa kampanyası adı altında taahhütle beraber ekstra indirim alıyorum.
  • Bunlar indirimli fiyatlar mi simdi? Ohaa! Daha bir yila yakin taahhudum var. Sonrasi icin fiyatlar herseyde oldugu gibi ucmus desenize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Çoğu kişi "alternatif" firmaları örnek gösteriyor. Tamam.. TT'da fiyatlar pahalı fakat, kullandığınız Fiber bağlantılarda gerçekten Fiber değerler alabiliyor musunuz? Hız konusunu geçtim. O zaten genel sorun. Peki gecikme olarak? Hayır. O yüzden benim gözümde TT hariç, diğerleri 5 para etmez. Altyapı gerçekten sağlamsa şu anda Fiber'e yakışan gecikmeyi sadece TT Fiber sunuyor. Gecikme süreleri hızdan daha önemli. 1Gbps hızın olsun, Sofia'daki Google'a 50ms'de erişiyorsan neye yarar...
    8 yıldır ttnet kullanıyodum paket fiyatım 72 den 130 tl olunca hemen hattımı türknete taşıdım.Evim İzmir merkez telekom santraline 2 km uzaklıkta bina yeni bina 3 yıllık.Aldığım hız Türknette özgür iletişim ekstra paketiyle tam tamına 84 mb hız alıyorum.Steam 9.4 mb/s torrent üzerinden 8.9 mb/s civarında hızla dosya indiriyorum.Bluray harici film izlemiyorum 1 gb dosya 1.5 dakikada iniyo ve hiç bir oyunda ping değerlerim yüksek değil.Netflix içeriklerini ve youtube videolarını 4k izliyorum.Ttnet hangi hızı veriyosa Türknette onlardan aldığı hızın aynısını vermekte hiç bir kesinti olmadan.Türktelekoma bu paraları o hızlara verenler varsa hala kerizlikten başka hiç bir şey değil.

• Taahhütüm bitsin diye gün sayıyorum, kafamı taşlara vuruyorum nasıl bir salakmışım ki Türk Telekom ile 2 sene taahhüt yapmışım. Daha 1 senem var, ağlamak istiyorum :(
  • vodafone fiber kullanıyorum 75 tl 2019 şubatta üye oldum böylede kullanmaya devam annemin evinde de telekom var 24 mb oda 80 tl aralıkta sözleşme bitiyor direk kapatıcam

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Kota kalkmadı adil kullanım kotası kaldırıldı. Eskiden belirli bir kotaya eriştiğin zaman hızın yavaşlarken şimdi 100 gb ve 200 gb’a ulaştığında internet duruyor.

• NetSpeed 35 Mbit sınırsız internete 66 TL ödüyorum. Taahhüt yenilemede Türk Telekom 132 lira fiyat çekmişti. İndirime rağmen fiyatlar halen çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSYK -- 24 Temmuz 2019; 18:22:14 >
  • Valla üsküdar validei atik mahallesinde evime internet bağlatmak istedim fiber alt yapı yoktu. Bu zaten büyük utanç. Sonrasın da hipernet ysni vdsl lere baktım. Türk telekom un 120 tl ye verdiği 35 mb interneti turknet 75 tl ye veriyor. Modemi kendin alıyorsun tabi. Ama şöyle bir durum bar hızın tamamını veriyorlar. O kadar memunum ki. Türk telekoma 120 tl vermekten kurtuldum. İndirimli fiyatlara bakıyorum. Resmen soygun. Bir ülkeden bu kadar düşük internet neden bu kadar pahalı olur anlamış değilim.

• Fiyatlar tam gayta.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.