Şimdi Ara

Türk Telekom'un limitsiz sabit internet paketlerini yenilendi: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
3
Favori
34.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom, bireysel kullanıcılarına sunduğu limitsiz sabit internet paketlerini yeniledi. ‘Yılın Kampanyası’ adı verilen düzenleme ile giriş seviyesindeki limitsiz paketlerin hızı yükseltildi. 35 Mbps ve üzeri hızlardaki limitsiz paketlerde de indirime gidildi.

Türk Telekom’un yeni abonelerine yönelik limitsiz internet paketlerinde geçerli kampanya kapsamında giriş seviyesindeki limitsiz paketin 24 ay taahhütlü fiyatında değişim yapılmadan paket hızı 6 Mbps’den 8 Mbps’ye yükseltildi. Bunun yanı sıra 12 Mbps’lik limitsiz internet paketine de 5 TL’lik fiyat indirimi yapıldı.

35 Mbps ve üzeri hızlarda %30'a varan indirim 

Türk Telekom’un ‘Yılın Kampanyası’ giriş seviyesindeki paketlerle sınırlı değil. 35, 50 ve 100 Mbps’lik limitsiz paketlerin 24 ay taahhütlü fiyatlarında da yüzde 30’a varan indirim yapıldığı belirtildi. Ayrıca yeni kampanya kapsamında Türk Telekom’a gelen müşteriler Muud Premium, TT Wifi Limitsiz, TT Depo 10GB ve McAfee Güvenlik gibi hizmetlerden 24 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecek.

24 Mbps ve üstü hızlarda limitsiz paketleri tercih eden müşteriler ise, yukarıda bahsi geçen hizmetlere ek olarak Türk Telekom Prime müşterisi olacak. Bu müşteriler Türk Telekom Prime fırsatlarından yararlanmanın yanı sıra TT Akademi’nin 12 aylık İngilizce Online Eğitim paketine de ücretsiz sahip olacak.

‘Yılın Kampanyası’ adıyla sunulan tarifelerden 24 ay taahhüt verme koşuluyla yararlanılabilecek. Mevcut müşterilerin de bu kampanyadan yararlanabilmesi için taahhüt yenileme imkanı sunulacak. Son olarak, limitsiz internet kullanmak istemeyen müşterilere sunulan 100GB akıllı paketlerin de 200GB'a yükseltildiği belirtildi.

Paket AdıYalın/Alo PaketSabit Telefonu olanlar
    8Mbps Limitsiz Fiber İnternet
    74,90 TL62,90 TL
    12Mbps Limitsiz Fiber İnternet
    84,90 TL72,90 TL
    16Mbps Limitsiz Fiber İnternet
    94,90 TL82,90 TL 
    24Mbps Limitsiz Fiber İnternet104,90 TL92,90 TL
    35Mbps Limitsiz Fiber İnternet 
    114,90 TL102,90 TL
    50Mbps Limitsiz Fiber İnternet
    129,90 TL117,90 TL
    100Mbps Limitsiz Fiber İnternet
    159,90 TL147,90 TL

• 8mbps limitsiz FIBER Internet. Saka gibi Fiyati da saka gibi, 75TL.
  • 35mbit 12ay taahhütlü tcell 100tl olması lazım. Nereden tutarsan tut elinde kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktılar elde müşteri kalmıyor, az buçuk indirimli reklam yapalım bari diyorlar herhalde. Ama hala fiyatlar çok yüksek. Ben tt yi bırakalı 4 sene falan oldu herhalde. Çok rahatım. Her firmanın fiyatı tt'den çok daha avantajlı. Bir de her türlü kota yasa ile yasaklanmadı mı? Hala 100gb 200gb neyin kotasından bahsediyor bunlar.

• Okumayin
    İndirim gorujumlu bindirim yapmislardir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben netspeed i ttnet altyapısı ile 65 tl ye 50 mb alıyorum. kimse gitmesin şu kan emicilere.

• Hazır indirime girmişken hepsinden birer tane alayım hemen ...
    8 Mbps Limitsiz Fiber ne demek? Gülerler insana ;) Ayıptır ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiber alt yapıya da 8 mbps cidden saçma.
    En azından fiber demeyin de komik olmasın.

• Bakalım Netgalaksiye geçiş yapıcam galiba. Umarım sıkıntı çıkarmaz.

• Hala aşırı pahalı.

• eğer bi internete 150+ vereceksem bi mekana bağlı olmasını istemem... superbox alır geçerim.

• 8Mbps Limitsiz Fiber

nice one
  • Yuhannes fiyatlar ile arap telekom kazığına hoşgeldiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sövecem de neyse.... 85 liraya 16 megabit itelediler 24 megabite geçmeyelim diye 83 yapmışlar

• Bu fiyatları bir kaç seneye bulamayacaksınız 2-3 katına çıkacak fiyatlar... Tadını çıkarın..
  • Mutu bana bisey oluyo!

• Benim gibi taahütsüz kullanıcılara sağlam geçiriyorlar halen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet yanında hala çok pahalı

• 100 mbit olmasi gereken yere geliyor 89.90 fiber kullaniyorum

• Fiber ? 8 mbps ? Turknet ADSL ile 20 mbit interneti 75liraya kullanıyorum. Fiberin ne anlamı var bu hızlarda çözemedim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.