Şimdi Ara

Türk Telekom'un limitsiz sabit internet paketlerini yenilendi: İşte yeni fiyatlar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
3
Favori
34.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 mbit altına fiber demeye utanir insan. 24 mbit zaten adsl verebiliyorken.

• 100 mb hız akıllı sınırsız akşam 7 den 12 ye 25 mb hız 80 tl 5ghz çift bant modem de dahil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet kabul ediyorum 8 mbps fiber 75 tl vs muhabbeti komik fakat alternatifinin olmadığını da siz kabul edin. Bu sektörün sefiri Türk Telekom’dur.

• eskiden 8-16-24 şekilinde paketler vardı bu akk kalktıktan sonra 16 olan hızlar türlü bahaneler ile 12'ye düştü, şimdi paketlere 12 eklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 24 Temmuz 2019; 18:42:45 >
  • ProfXavier kullanıcısına yanıt
    1 sene olmuştu bu yıl yine yenilettim bu fiyattan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde müşterilere insan gibi davranıp cevap verseler binaya 1 yıldır port takılacak ilgilenen yok ama adam kaziklamaya gelince köküne kadar

• kotasız internet diyip 100 gb geçiren milli gurur
  • ugunay35 U kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi gecikme konusu daha önemli. Zaten TurkNet bu konuda TT ile kıyaslanamaz. Aldığınız hız da çok yüksek bir hız değil. Ben 10 TL daha ödeseydim 100Mbps alacaktım. Gerek duymadım 50Mbps'de kaldım. Sınırsız paket + tivibu 100 TL ödüyorum. Taahhütün bitmesine 1.5 yıl var. Yine TT ile yenileyeceğim. Yurtiçi sunucular 1-2ms arası. Google 9ms. Valve sunucuları 37-39ms, AWS üzerindeki sunucular daha da düşük. Oyunlarda Vienna'daki sunucudan Almanlardan daha düşük ping alıyorum. Ötesi yok. CGN IP yok. Sadece bana atanmış Dinamik IP'ler alıyorum. Steam 6.1 bazen 6.2 MB/s. Netflix 48Mbps Down. - 4.3Mbps Up. Torrenting yine sorun olmuyor. Kahvemi koyana kadar 1080p film inmiş oluyor. 85GB'lık gerçek 4K filmi gece bırakıyorum gündüz inmiş oluyor. İnternet bağlantısı elektrik kesintisi hariç kesilmiyor/kopmuyor. Elektrik kesintisi olursa, jenaratör devreye giriyor yine İnternet geliyor/bağlanıyor. Bazı ISS'lerdeki gibi bugün genel kesinti, arıza var durumu yok. Bunlar kerizlikse kerizim.

• Önce bir İstanbul'da altyapı yapsınlar sonra indirime bakarız.

• Fiberliyormıyuz gençler:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    Yüz küsur liralardan bahsettiler. Bu 35 de sınırlı sayıda gelen bir kampanyaydı.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'un limitsiz sabit internet paketlerini yenilendi: İşte yeni fiyatlar

Belirttiğim konuyu @Ö1f1 gayet güzel özetlemiş. Güle güle kullanın.
  • ProfXavier kullanıcısına yanıt
    Doğru fiyatlar arttı bayağı ben az göz açıklık yaptım kotalar kaldırılmadan 3 4 gün önce aradım taahhüt yeniledim 2 yıl bu taahhütte de varmış 6 ay toplam 2. 5 yıl bu uzadı böylelikle

• 24 ay taahhüt mü?
    8 Mb fiber ineternet mi?yetmedi 75 tl mi?
    50Mb 117 tl mi?

insan aklıyla dalga geçip 24 ay nasıl sömürürüz politikası bu
  • Ttnetin fiber fiyatları rakiplerinden daha yüksek. Oysa mobilde en uygunu türk telekom. 50 mbps limitsiz taahhütle 100 lirayı geçmemeli. İnsanlar 8 mbps ye takılmış oysa 25 lira daha verince hız 8 den 50 ye çıkıyor.

• KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    Milli değil(milli arap)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 24 Temmuz 2019; 19:32:28 >
  • TT net kullanıcısıydım senelerdir, nazlana nazlana hizmet alıyordum son tarifem 16mbp kadar hı telefon dahil 84, 90 dı, temmuz ayının başında 24 ay tahhüt vermiştim sonradan Turknet de hizmet vermeye başlamış Kütahyada, onlara sordum , telefon dahil 35 mbp hız 75, 90 TL.hemen geçtim .1 gün denedim 35mbp hız ve 3 mbp upload var harika, ertesi gün online işlemlere bakıyorum paketlerine 75 kadar hız 85, 90 telefon dahil, 10 TL farka iki kat hız, reklam amaçlı yazmıyorum benim şansıma mı nedir şu anda Turk netten çok memnunum ve de TT net den ucuz.

• Bu soyguna biz tükeciler dur demeliyi<. İnternetsiz kalmamak için bu faşih fiyatları kabul etmeye zorlanmamızı protesto etmek gerekiyor. Ama o kadar örgütsüz bir tüketiciyiz ki bireysel olarak hiç bir şey yapamadan söyleniyoruz. Bizlerin hakkına sahip çıkacak birilerini kurumları arıyoruz. Ses yükseltin artık. Türknet kullanıyorum son 6 aydır. Hızım konumuma göre 35 ler civarında. Araştırın bir çok kurum var. bütçelerinize göre taahütsüz seçenekleri değerlendirin. Rekabeti çoğaltalım. Ki ucuz hızlı ve kaliteli hizmeti bizlere versinler.....!

• ttnet 50 mb 117 tl benim kanpanyayla geçmiştim . 6-8 aydan fazla oldu kullanıyorum . oturduğum site de gerçek fiber internet var . ama bazen sayfaların yüklenmesi yavaş oluyor bu normal mi ? aldığım hızlar bu şekilde .

Türk Telekom'un limitsiz sabit internet paketlerini yenilendi: İşte yeni fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System Lord -- 24 Temmuz 2019; 19:53:32 >
  • Saçmalık

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.