Şimdi Ara

Türk telekom üyeliğim görünmüyor ve internetim çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle başlıkta yazdığı gibi internetim çalışmadığı için telefonumdan yazıyorum ve yazım yanlışları olabileceği için özür dilerim.

Yeni bir eve taşındım. Eve kadar fiber kutusu geldiği için Türk Telekom fiber internete 1 ay önce İzmir Point şubesinden başvuruda bulundum. Sözleşmeyi imzaladım ve sarı renkteki müşteri kopyalarını aldım. Bu kopya üzerinde müşteri no. veya abone no. yok idi. Bunu 1 ay sonra internet sorunum meydana gelince fark ettim. Başvurudan 1-2 gün sonrasında görevliler gelip tilgin marka hg1332 model numaralı ve Mac adresi 00:02:61:a1:21:0f olan modemi bağlayıp hattımı açıp gittiler (mac adresini özellikle veriyorum). Bir kaç gün sonra telefonuma iptal talebiniz işleme alınmıştır diye mesaj geldi (benim böyle bir yazılı sözlü talebim yoktu). İptal başvurum olmayınca ve internetim çalıştığı için oralı olmadım. 2-3 gün sonra Türk Telekom'dan daha yeni açılan hattınızı niye iptal ediyorsunuz diye aradılar ve böyle bir talebim olmadığını söyledim. Sistem hatası olmuştur diye geçiştirdiler. Bugüne kadar 20-25 gün mutlu mesut internetimi kullanıyordum.

Bugün itibari ile internetim çalışmayınca musteri hizmetlerini aradım ve TC kimlik numaramı girdiğimde böyle bir üyelik yok diye çıktı. Telefondan müşteri hizmetlerine bağlandım hem kendi hemde eşimin TC kimlik numarası ve telefon numaraları kontrol edildiğinde üyelik bulunamadı. Telefonda görüştüğüm temsilci başka bir İSS olmasin diye dalga bile gecti ve daha üst yetkiliye sağolsun modemi çöpe mi atayım yakayım mi dedikten sonra bağladı. Bağlandığım kişi saat 18.00 civarında 1249631913 numaralı şikayet oluşturdu. Burada bugün acil olarak internete ihtiyacım olduğunu ifade ettim. Saat 21:30 da tekrar aradim ve hicbir gelişme yoktu. Modem arayüzünde kayıtlı hesap olarak +9023250241** (özellikle son iki haneyi sansürlüyorum) göründüğünü söylememe rağmen hiçbirşey yapmadılar.

Doktor olarak çalışıyorum. Yarın yapmam gereken sunumum var ve bunun içinde internet ihtiyacım deli gibi var iken telefonumun sınırlı internetine kaldım. Üzerine MH'ne derdimi saatlerce anlattım ve inanmadılar durumuma. Kendimi inandirabilmek icin mac adresi ve telefon numarasini verdim. Belki böyle büyük bir platformda derdime daha hızlı bir çözüm bulunabilir. Ayrıca müşteri memnuniyetsizligi icin gösterilen bu özveri icin ne desem boştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müdürlüğe gidebilirsiniz sorunun çözümü için

ya da twitter.com/pauldoany e şikayet yazın
  • Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.