Şimdi Ara

Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay 23 Mayıs'ta başlıyor... 23 Mayıs'tan önce 6 ay boyunca sınırsız 50 mbps VDSL Turknet kullanıyordum. 23 Mayıs'ta internet kendiliğinden kesildi bunu hemen Turknet'e ilettim bana verilen cevap ise: "Bölgenizde Türk Telekom Kaynaklı Sorun Mevcuttur." Ekran görüntülerinde mevcut verdikleri tarihte internet gelmedi 27 Mayıs'ta modeme reset attım bilgileri tekrar girdim ve internete bağlandım. İlk yaptığım şey hız kontrolü oldu ve hızım önceden anlık 10 mbps iken 1'e düşürülmüştü. Upload zaten berbat halde. 2 saat sonra internet yine kesildi ve Türknet'e yine ilettim neyse kısa kesiyorum türknet ekibi geldi iç tesisatta sorun olmadığını söyledi TT ekipleri geldi gelir gelmez söyledikleri ilk cümle:" Bizim firmayı kullanmıyon yabancı firma kullanyon" ben zaten bu dakikadan sonra portumu değiştirdiklerine ve bilinçli yapıldığına emin oldum. Neyse bunlar Türknet'e modem kaynaklı diye iletmişler bende modemle alakası olmadığını bildiğim halde sıfır Asus modem aldım denedim 2 dakika da bir kesinti devam ediyor her şey görüntüler de mevcut hala kullanamadığım internete fatura ödüyorum. Bir de üstüne modem aldırdılar. Özetle 1 aydır kullanmadığım internete bir sürü masraf yaptım 1 ay oldu "uzman ekipleri" inceleme yapıyormuş Türknet'in. Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!Türk Telekom ve Türknet Dolandırıcılığı!

• daha çok tt rezaleti, turknet kurban olmuş burada sanki, yıl olmuş 2020 hala turksat kablo yada superonline fiber yoksa internete girmek için bu leş tt'ye mecburuz...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Türksat Kablo olsa yeter ve artar, Superonline vb. firmalar Türksat altyapisi olan yerde o altyapıyı kullanıyorlar. Sadece Çöp TT altyapısı varsa mecbursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef öyle türk telekom bilerek yapıyor ama anlamadığım Türknet'in kendi ekibi gelip iç tesisatta sorun olmadığını söyledi ve yanımda türk telekom'u aradı arızayı iletti ben portu değiştirmişler di mi dediğim de muhtemelen senin dediğin gibi dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhsvnc -- 21 Haziran 2020; 22:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.