Hocam tekrardan rahatsız edicem şimdiden kusura bakmayın.Cumartesi günü müdürlüğe gidecektim normalde ama babam yine vazgeçti birilerini aradı haber vercekler dedi pazartesi günü ve gitmeyeceğiz gibi yarın geçen haftada ondan önceki haftada aynısını yaptı.Diyeceğim şey bu komşudan çekme işini MH ile konuşsam yardımcı olurlarmı(çok zannetmiyorum ama) ben kendim müdürlüğe gitsem reşit değilim ve abonelik babamın üstüne olduğu için bilgi vermezler yada kâle almazlar diye düşünüyorum diyeceğim şey MH yardımcı olurmu bu olaya? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? (2. sayfa)
-
-
10 metre falansa dert etmene bile gerek yok o daireye iste sonra aktivasyon ekibi gelince buraya takacaksınız dersin kabul etmezlerse kendin kablo çekersin 10 metre birşey değil
-
Estağfurullah
Maalesef çağrı merkezi ile çözebileceğiniz bir süreç değil bu.
-
saolun hocam tekrardan.
-
Hocam bir sorum olacaktı yaklaşık 150m civarı mesafedeki sokakta gpon var türk telekomda sanırım adsl olan yerlere direk gpon veriyormuş(vdsl istiyenlere) bende benim adslimde yok vdsilmde desem bizim mahalleyede fiber çekerlermi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam daha önceden de ifade ettiğimiz gibi, talep etmek bedava. Lakin sonrasındaki süreç ilgili işletmecinin insiyatifinde olan bir süreç.
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Adresini yaz, talep ettiğin tür ne ise (adsl/vdsl/ftth) türü yaz. Talebin kayda alınır
Halihazırda kullandığın işletmeci üzerinden de talep açabilirsin, onlar Telekom a iletecektir talebini
-
yolladım hocam cevap gelince yazarım teşekkürler tekrardan
-
Rica ederim hocam ne demek
-
hocam sabah uyurken kdkdan aramışlar bakamadım tekrar arayayımmı ben önemlimidir
-
Mesai saatleri içerisinde arayın tabi hocam.
-
tamamdır saolun
-
Rica ederim hocam
-
10 metre yanımdaki bakan evladı mı deseydin keşke Hey yarabbi komedi gibi ülkeyiz
Bu arada baban müdürlüğe gidip yahu 10 metre dibimde var bana neden verilmiyor dese belki iş çözülecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Aralık 2024; 2:9:53 > -
işte hocam sıkıntı orda zaten babam gelmiyor tamam gidelim diyor cumartesi gelince birilerini arıyor haber vercekler diyip geçiştiriyor
-
hocam peki diyelim komşudan çekmeye geldiler ama komşunun kutuda boş yer yok kronelerde o olay nasıl çözülür?
-
hocam sizin yeni sorduğum soru hakkında bi bilginiz varmı bakabilirmisiniz?
-
Takılan kutu en az kaç portlu oluyor fikrim yok ama port yoksa işin zor yok deyip işin içinden çıkarlar. Zaten komşudaki apartman içine takılan kutudan alınmaz sanırım çünkü o kutu beyaz ince kabloları içerden evlere dağıtıyor dışarı değil örnek alt görselde bizdeki gibi kutu vardır komşuda oradan beyaz kablo dışarı çekilmez bence
-
Valla hocam bildiğim kadarıyla vdsllerde apt başına ankastrelerde 10 tane giriş oluyor tek 1 internet içinde 2 tanesi gidiyor oradan bi şekilde vdsl kablo sadece bizim kata çekilemezmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
He olay vdsl se başka ben fiber sanıp bunu yazdım
-
valla keşke fiberim olsa ama daha vdsl, vdsli geç adsl yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X