Şimdi Ara

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam tekrardan rahatsız edicem şimdiden kusura bakmayın.Cumartesi günü müdürlüğe gidecektim normalde ama babam yine vazgeçti birilerini aradı haber vercekler dedi pazartesi günü ve gitmeyeceğiz gibi yarın geçen haftada ondan önceki haftada aynısını yaptı.Diyeceğim şey bu komşudan çekme işini MH ile konuşsam yardımcı olurlarmı(çok zannetmiyorum ama) ben kendim müdürlüğe gitsem reşit değilim ve abonelik babamın üstüne olduğu için bilgi vermezler yada kâle almazlar diye düşünüyorum diyeceğim şey MH yardımcı olurmu bu olaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qsfennys10 Q kullanıcısına yanıt

10 metre falansa dert etmene bile gerek yok o daireye iste sonra aktivasyon ekibi gelince buraya takacaksınız dersin kabul etmezlerse kendin kablo çekersin 10 metre birşey değil

Estağfurullah

Maalesef çağrı merkezi ile çözebileceğiniz bir süreç değil bu.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

saolun hocam tekrardan.

Hocam bir sorum olacaktı yaklaşık 150m civarı mesafedeki sokakta gpon var türk telekomda sanırım adsl olan yerlere direk gpon veriyormuş(vdsl istiyenlere) bende benim adslimde yok vdsilmde desem bizim mahalleyede fiber çekerlermi?

Hocam daha önceden de ifade ettiğimiz gibi, talep etmek bedava. Lakin sonrasındaki süreç ilgili işletmecinin insiyatifinde olan bir süreç.

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Adresini yaz, talep ettiğin tür ne ise (adsl/vdsl/ftth) türü yaz. Talebin kayda alınır

Halihazırda kullandığın işletmeci üzerinden de talep açabilirsin, onlar Telekom a iletecektir talebini

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

yolladım hocam cevap gelince yazarım teşekkürler tekrardan

Rica ederim hocam ne demek Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

hocam sabah uyurken kdkdan aramışlar bakamadım tekrar arayayımmı ben önemlimidir

Mesai saatleri içerisinde arayın tabi hocam.

tamamdır saolun

Rica ederim hocam

10 metre yanımdaki bakan evladı mı deseydin keşkeTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? Hey yarabbi komedi gibi ülkeyizTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

Bu arada baban müdürlüğe gidip yahu 10 metre dibimde var bana neden verilmiyor dese belki iş çözülecekTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Aralık 2024; 2:9:53 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

işte hocam sıkıntı orda zaten babam gelmiyor tamam gidelim diyor cumartesi gelince birilerini arıyor haber vercekler diyip geçiştiriyorTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

hocam peki diyelim komşudan çekmeye geldiler ama komşunun kutuda boş yer yok kronelerde o olay nasıl çözülür?

hocam sizin yeni sorduğum soru hakkında bi bilginiz varmı bakabilirmisiniz?

Takılan kutu en az kaç portlu oluyor fikrim yok ama port yoksa işin zor yok deyip işin içinden çıkarlar. Zaten komşudaki apartman içine takılan kutudan alınmaz sanırım çünkü o kutu beyaz ince kabloları içerden evlere dağıtıyor dışarı değil örnek alt görselde bizdeki gibi kutu vardır komşuda oradan beyaz kablo dışarı çekilmez benceTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti?

Valla hocam bildiğim kadarıyla vdsllerde apt başına ankastrelerde 10 tane giriş oluyor tek 1 internet içinde 2 tanesi gidiyor oradan bi şekilde vdsl kablo sadece bizim kata çekilemezmi?

He olay vdsl se başka ben fiber sanıp bunu yazdımTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

valla keşke fiberim olsa ama daha vdsl, vdsli geç adsl yok Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.