Şimdi Ara

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahalledeki herkeste altyapı var, bir bizim binada yok ve 4 aydır bağlatamıyoruz. Ancak yan komşumda altyapı mevcut; arada 10 metre ya var ya yok, o kadar kısa bir mesafe. Türk Telekom, yalnızca bizim kendi katımıza oradan altyapı çekip internet bağlayabilir mi?

• Benim bulunduğum binada komşu yan apartmandan internet hattı çekip almış. Yani olabilir böyle bir şey;

Altyapı yoksa TT Magnet tarifelerini de inceleyebilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt magnette ping değerleri vs çok fazla birde yayın vs açıcağım için magnet yeterli gelmez bana nerdeyse herkes çekmiyor vs diyor

• Merhaba

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buraya adresinizi yazıp adsl/vdsl/ftth talep ettiğinizi, binanızda altyapı olmadığını belirten bir talep yapar mısınız? Gelecek olan yanıta göre konusmak daha iyi olacaktır

• hocam dediğiniz işlemi yaptım onun haricinde btkda olan itirazımda kurum incelemesine alınmış belki faydası olur diye yazayım dedim.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Değerli Müşterimiz,

Talebiniz ile ilgili ekiplerimizden bilgi alınmış olup, gelen bilgi; ilgili adres için alt yapı uygunluğu bulunamamakta ve alt yapı uygunluğu için süre bilgisi iletilememektedir. 

Saygılarımızla,

TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLER

böyle yazmışlar

• Geçmiş olsun. Bu hususta yapılacak adımlar şöyle olabilir

Hangi il ilçede iseniz bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünü tespit ederek ilgili müdürlüğün planlama birimi ile temas kurmak.

Btk tuketici sikayet sistemi üzerinden kayıt olusturmak , kaldı ki bunu yaptığınızı beyan etmişsiniz.

Yine en kesin bilgiyi size bağlı olduğunuz müdürlük hangisi ise o müdürlüğün planlama birimi verebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.

• Qsfennys10 Q kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Hiç altyapının olmaması ile ilgili KDK konumuza da bakabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/kamu-denetciligi-kurumu-ombudsmanlik-nedir-nasil-basvurulur-internet-ve-gsm-problemleri--150897738

İlk mesajı inceleyin lütfen

okudum hocam saolun tekrardan şuanda btk üzerindeki şikayetlerim kurum incelemesinde eğerki yine aynı cevabı verirlerse yazıcam kdkya gelen cevapları ekleyip.

Tamamdır hocam.  

cevap gelmiş hocam aynı cevabın uzununu yazıp göndermişler yine son çare olarak kdkya yazıcam şimdi resimlerle birlikte.

• @Qsfennys10

Btk sikayetiniz "kurum incelemesinde" aşamasından sonra yanıtlandı ise o yanıt ile Kdk ya başvurabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/kamu-denetciligi-kurumu-ombudsmanlik-nedir-nasil-basvurulur-internet-ve-gsm-problemleri--150897738

İlk mesajda detaylı bilgi mevcut

Bu arada @Mustafaaaxa01902 da Kdk talebi oluşturdu. Kendisi de size bilgi verecektir bu husus ile ilgili

öyle oldu zaten hocam kurum incelemesi yanıtlandı ama yine aynı mesajın uzun halini atmışlar şimdide kdkya başvurdum bekleyeceğim bu cumarteside genel müdürlüğe gideceğim heryerden baskı yapıcam kaçarı yok artık  .

Hayırlısı olsun hocam gelismeleri buradan aktarırsınız  

hiç takmıyorlar la insanı gören sanır sabancı ailesinin mensupları bir havaları var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafaaaxa01902 -- 29 Kasım 2024; 12:23:46 >

bana vermediler yaw dedim ver bari onu ver onu da vermedi kendi diyor çekmiyor diye :D :D gülermisin ağlarmısın. Bu ülkeye ikinci bir tekel olacak telekom şirketi şart ama nerde o para kimsede yok. Türkcell de bunlar gibi olmuş bizim burada baktım menholleri var ama yuvarlak menholler kare değil dedim işte burada menholleriniz var altyapı aktif halde mi? Kadın baktım ses tonu değişti yok bizim orada altyapımız dedim ablam tamam olmayabilir kutunuz yoktur vs yada baz istasyonu için döşenmiştir o menholler başka yerdeki baz istasyonuna altyapı sağlamak için. Dedim bir öğrenseniz hiç değilse bilmiş oluruz bunlar ne işe yarıyor baktım yüzüme kapattı :D Neyse gittim genel müdürlükleri de yok dediler işte avm nin oradakine git bana da yakın 5km falan dedim yolum düşerse uğrarım tesadüf önünden geçiyordum dedim dur sorayım. Girdim içeri işte falanca yerde menholünüz var ne ayak bunlar muhtar bile bilmiyor yada anlamadı beni muhtar efendi. Baktım o da bir haber dedim boşşver adamların kendilerinden haberleri yok verecekleri altyapı dan ne hayır gelir :D Ha şeye gelecek olursak sen yan komşuna söyle bende öyle yapacaktım olur demişlerdi komşumda altyapı varken 44 de boş port vardı dayımın evi 42 numaraydı aralarında mesafe yoktu ama 20 metre falan kablo çekersin kendin olur dediler nerede göründüğünün bir önemi yok eğer yapmak istiyorsan müdürlüğe git deki yan binada var bende yok kabloyu ben alırım siz bana internet aktivasyonunu yapın yeterli de yaparlar muhtemelen bir elektirikçi vasıtası ile dairene götürürsün. Bu arada super box düşünüyorsan onu da her yere vermiyorlar ben alacaktım geldiler baktılar dediler biz buraya vermeyiz çekmiyor çünkü.

tamamdır hocam

• Mustafaaaxa01902 M kullanıcısına yanıt

halla hocam ülkenin ağlanacak durumuna gülüyoruz nerdeyse 2025 olucak hala altyapı sorunları çekiyoruz şaka gibi artık yarın komşu işini konuşucam arada 10m bile yok çekerlerse güzel olur altyapı için sadece biz uğraşıyoruz zaten diğerleri(aile apartmanı)kılını kıpırdatmıyor altyapı gelincede direk altyapıyı kullanmaya başlayacaklar bizim çektiğimiz çileleri onlarda çeksin istiyorum o yüzden tek kata isticem altyapı onlarda uğraşsın birazcık önceki wifide çekmeyince beni suçluyorlardı :D.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.