Bizim bi ön sokakta yeni yapılan binaya bile fiber çekmişler yeni gördüm komedi vallaha mahallede vdsl olmasına rağmen,nasıl tak diye çektiriyorlar bu fiberi anlamıyorum :D müdürlüğe desem çevremdeki her mahallede fiber var bi bende yok ne zaman gelir diye erkenden getirme gibi bi ihtimalleri olurmu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? (3. sayfa)
-
-
Valla baban işe el atmadıkça senin işin zor anca reşit olunca üstüne alırsan işi halledersin
-
Daha çok var ya neyse bu ay faturam 1k üstü geldi zaten bi azar işitirim gibi ama gider heralde o faturayı görüncede .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen gitsin bence de
-
valla hocam arka mahalledede fiber varmış bi bizde yok sanırım anlamıyorum 100m var yine arada türk telekom bizim mahalleyi görmezden geliyor galiba .
-
Apartman önü yada içinde alttaki görseldeki kutudan varsa fiberdir 1000 Mbps Gerçi bizde varda ne oluyor fiyat kazık 100 yeter diyoruz mecburen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Aralık 2024; 1:41:26 >
-
Eğerki gidebilirsem müdürlüğe oradaki müdür ile konuşucam yeter artık
Bide hocam birşey daha sorucam sadece kendi binama yada kendi daireme fiber getirtebilirmiyim diğer sokaklardaki fiberler öyle sadece 1 yada 2 binada fiber var diğerleri vdsl yada altyapıları yok
Valla forumda öyle bir konu var kişiye özel fiber diye istersen oraya bak ama tuzlu olur artı yakınlarda saha dolabı olmalı galiba tam bilgim yok
-
Tamam hocam saolun araştırayım bir.
hocam tt fiber çekse ben sadece o fiber üzerinden 100mb mi alabilirim yoksa 1000mbde desteklermi o fiber?
-
Valla hiç bilmiyorum
-
Neyse hocam saolun.
Bahsettiğiniz şey özel proje hocam
https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-54
-
Okuyayım bir saolun hocam
Peki hocam vdsl altyapıyı para ile getirtebilirmiyim?
Hay eline sağlık dün kardeş için baya bakındım bulamadım o konuyu yahu
-
Para verdikten sonra niye adsl/vdsl çektiresin hocam ftth dururken?
-
Rica ederim
-
Hocam fiber çok uçuk fiyat çıkarsa diye demiştim bi yerde 5k ile 20k arası veya daha fazla diye okudum biryerdede 100k +KDV vs. diyorlar ama cumartesi müdürlüğe gidebilirsem eğer ordan bilgi alıcam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X