Şimdi Ara

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Qsfennys10 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim bi ön sokakta yeni yapılan binaya bile fiber çekmişler yeni gördüm komedi vallaha mahallede vdsl olmasına rağmen,nasıl tak diye çektiriyorlar bu fiberi anlamıyorum :D müdürlüğe desem çevremdeki her mahallede fiber var bi bende yok ne zaman gelir diye erkenden getirme gibi bi ihtimalleri olurmu?Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qsfennys10 Q kullanıcısına yanıt

Valla baban işe el atmadıkça senin işin zor anca reşit olunca üstüne alırsan işi halledersinTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Daha çok var ya neyse bu ay faturam 1k üstü geldi zaten bi azar işitirim gibi ama gider heralde o faturayı görüncedeTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? .

Aynen gitsin bence deTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

valla hocam arka mahalledede fiber varmış bi bizde yok sanırım anlamıyorum 100m var yine arada türk telekom bizim mahalleyi görmezden geliyor galiba Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? .

Apartman önü yada içinde alttaki görseldeki kutudan varsa fiberdir 1000 Mbps Gerçi bizde varda ne oluyor fiyat kazık 100 yeter diyoruz mecburenTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Aralık 2024; 1:41:26 >

Eğerki gidebilirsem müdürlüğe oradaki müdür ile konuşucam yeter artık

Bide hocam birşey daha sorucam sadece kendi binama yada kendi daireme fiber getirtebilirmiyim diğer sokaklardaki fiberler öyle sadece 1 yada 2 binada fiber var diğerleri vdsl yada altyapıları yok

Valla forumda öyle bir konu var kişiye özel fiber diye istersen oraya bak ama tuzlu olur artı yakınlarda saha dolabı olmalı galiba tam bilgim yokTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

Tamam hocam saolun araştırayım bir.

hocam tt fiber çekse ben sadece o fiber üzerinden 100mb mi alabilirim yoksa 1000mbde desteklermi o fiber?

Valla hiç bilmiyorum

Neyse hocam saolun.

Bahsettiğiniz şey özel proje hocam

https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-54

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Okuyayım bir saolun hocam

Peki hocam vdsl altyapıyı para ile getirtebilirmiyim?

Hay eline sağlık dün kardeş için baya bakındım bulamadım o konuyu yahuTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

Para verdikten sonra niye adsl/vdsl çektiresin hocam ftth dururken? Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

Rica ederim Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

Hocam fiber çok uçuk fiyat çıkarsa diye demiştim bi yerde 5k ile 20k arası veya daha fazla diye okudum biryerdede 100k +KDV vs. diyorlar ama cumartesi müdürlüğe gidebilirsem eğer ordan bilgi alıcam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.