Şimdi Ara

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çıktım hocam genel müdürlükten müşteri hizmetlerinden yaptığımız altyapı talebi sisteme düşmemiş olarak gözüküyormuş galiba talep var ama düşmemiş galiba müdürlükten tekrardan kayıt yaptık haftasonu olduğu için çalışmıyorlarmış haftaiçi dönüş yapacaklarmış ücretli fiber sorduğumdada parayla altyapı getirebilirmiyiz peki dedim oda evet ama önce bi bekliyelim dedi belki kutu bağlayabiliriz bizde tamam dedik şuanlık bunlar var gelişme olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qsfennys10 Q kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam gelişmeler oldukça buradan aktarırsınız

• Tamamdır hocam saolun.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam bu arada az önce galiba dedim bu sefer oldu bu iş diye Birtane dolabı açmışlar içine bakıyorlardı(çok fazla elektrik kesintisi olmuştu bugün)meğersem onun içinmiş dolabın içi elektrik kutusu gibi şeylerle doluydu sonra aklıma birşey geldi benim evimden saha dolabı 420 metre civarında benim hemen üst sokaktaki marketin yanında (105m) bir tane dolap var sanırım saha dolabı resim koyucam alta(mapsden aldım görseli) eğerki bu şey saha dolabıysa türk telekom burdan çekebilirmi altyapıyı?

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti?

Saha dolaplarının kodları olur sizin sokak hangisine bağlı ise ona bağlı olursunuz. Sizin sokakta hat vardır zaten oradan kablo cekilip verilecektir binada hiç Tt kablosu yok ise. Sokaktaki hat hangi dolaba bağlı ise ona bağlı olursunuz

Tamamdır yani çekemezler burdan kısaca teşekkürler.

Zaten hatlar saha dolaplarında toplaşıyor hocam kodlarına göre. Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

Valla bağlasınlarda artık 24mbps paket verecekler olursa zaten

İnşallah sorununuz kısa sürede çözülür bağlantı sağlarsınız hocam en kısa sürede. Hız meselesine takılmayın önce bir internetiniz bağlansın hız konusu ile ilgili konusuruz tekrardan.

inşallah hocam bağlansında artıkTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

• Bugün tekrardan müdürlüğe gittim konuştum.Bu yıl altyapı projesi için ayırdıkları bütçe bitmiş galiba öyle yada ona benzer birşey dediler.Sonra evimin etrafına baktı yandaki komşumun kutuyu görüp burdan kendi imkanlarınızla kablo çekerseniz eğer bağlayabiliriz dedi interneti zaten kaç kişi kullanacak dedi interneti normalde sadece biz uğraştığımız için tek kat diyecektik ama kuzenlerime söyledim birisi umursamadı diğeride tamam abi diyip dün(salı) gidip konuşup dilekçe vermişler bizde 2 kişi kullanıcaz dedik.Sonra dedilerki bu yıl için projemiz yok,ocağın 10-15 arasında yeni projeler hazırlayacağız bütçe ayıracağız dedi isterseniz bekleyin yada komşunuzdan çekin dedi bizde komşuyla konuşcaz kendi altyapımız gelene kadar izin verirlerse çekicez kabloyu.Özel fiberide sordum aynı şeyi dedi bu yıl için bütçe ayırmadığımız için indirim vs. yapamayız dedi yani tüm ücreti siz karşılarsınız dedi 20-30 bin yada daha fazlada çıkabilir dedi.Kısaca komşuyu ikna edebilirsek kavuşcaz İnternete.Birde sorum olcak hocam eğerki komşunun ankastresi eski vs olabilirmi yani ankastrede böyle şeyler varmıdır oksitlenme deniliyor galiba tam bilmiyorum hız düşermi 44mbps destekliyor.Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim uzun oldu birazcık.Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

Kabloyuda çekicez hocam galiba komşu sıkıntı yok kullanabilirsiniz dedi

• Hocam o kutudan abonelik tanımlayıp size verebiliyorlarsa iyi, bu yönde sıkıntı olmaz dedilerse problem olmaz. Estağfurullah rica ederim. Fotoğraf da eklerseniz daha net anlarız mesafeyi Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

o kutu bize ait dediler zaten siz kendi imkanlarınız ile kablo çekerseniz bağlarız dedi interneti, elimde düzgün bir resim yok şuanlık ama dediğim gibi 10 metre ya var yada yok.

Anladım hocam. Orada boş yer var demek ki size böyle dediklerine göre. Kabloyu kendi imkanlarınız ile çekin dediği cat6 çekeceksiniz hocam değil mi?

https://forum.donanimhaber.com/hat-kablosu-nasil-yenilenir-telekom-kablosu-nasil-yenilenir-kablo-yenileme-nasil-yapilir--142783067

valla hocam kablo işinde babam biraz inatçı önceden çatıya cihaz konmuştu ordan modeme giren kabloyla hallederiz diyor onu elektrikçiyede sordu oda olur dedi diye cat 6 ne kadar istesemde almayacak gibi siyah bir kablo bizdeki

Hayırlısı olsun gelişmeleri bizlere aktarırsın hocam Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

tamamdırTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

muhtemelen bu işde olmayacak gibi elektrikçi ile konuştuk yan kutudan ttnin size ait kablo çıkarması lazım diyor ben anca öyle çekebilirim diyor tekrar türk telekom ile konuşcaz muhtemelen bizim iş 2 3 ay daha uzayacakTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? .

Kablo çıkarmasına gerek yok hocam bakın şöyle ki

Sizin dairenizden kabloyu çekip ilgili telekom kutusunun yanına payı ile beraber bıraksın. Gerisini TT halledecek yani kutuya montaj işlemini.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.