Şimdi Ara

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yani bunu babama anlatsam anlamayacağı için yine türk telekoma gidicez mecbur yinede bi söyliyeceğim ama zannetmiyorum olumlu bişe diyeceğini yinede teşekkürler cevap için

• Qsfennys10 Q kullanıcısına yanıt

İnşallah sorununuz çözülür en kısa sürede.  

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

inşallah hocam 

yani dediğim olay oldu hocam kendi bildiğine gitti sonuç olarak bizim internet işi olmayacak 3 4 sene falan

yan kutudada yer yokmuş sanırım türk telekom ile konuştuk az önce gelip bakmışlar zaten biz müdürlüğe gittiğimizde bi arada biz eve geçerken türk telekom arabası geçmişti önümüzden sanırım o oydu 

• Sizin binaya kutu konulana kadar alamayacaksınız yani internet bu durumda. Geçmiş olsun hocam.

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Belirli aralıklarla buradan adresinizi yazıp altyapı talep ettiğinize dair kayıt yapabilirsiniz. Reşit olduğunuzda da kendi adınıza başvurular yaparsınız eğer altyapı halen gelmemis olur ise

İşin garibi bu devirde dağ başında bile neredeyse evde internet var bu kardeşimizin evi nerede acaba baya merak ettim apartmansa nasıl kimsede internet olmaz yada ihtiyaç duymazlar 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Kocaelideyim hocam :D binadakiler çatıya cihaz konulan türden internet kullanıyorlar bizimde çekmiyordu iptal ettirmeden önce Türk telekom ile konuştuk bağlanırmı diye onlarda altyapı var port yok en geç 1 hafta içindede port açarız dediler ve abonelik işlemi yaptık sonra iptal ettirdik çekmeyen interneti tabi ettirirkende biraz problemler çıktı sonra Türk telekom adrese gelip burda altyapı yok internet bağlayamayız diyip gittiler ve 5 aydır İnternetsiz bekliyoruz  .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kutuda ne zaman gelicek bilmiyoruz belki bu hafta belki 10 sene sonra :D KDK'dan bir sonuçta çıkmadı 1 ay oldu nerdeyse hala dosya incelemede son umudum son kalem artık orası kaldı ;)

Dağ başında bile her evde internet mi var? İstanbulun merkezi Fatih ilçesinde bile halen fiber yok, dsl portları da yetersiz, Fiber olan bazı ilçelerde de sürekli port yetersizliği durumu oluşuyor.

Bina 24 daire, Fiber gelmiş, ama fiber dağıtıcı kutu 8 çıkışlı takmışlar, 8 daire internet alınca 9uncu daireye port yok deniyor, başvuru yapılıyor da kutu değişecek.

Bu ülkede internet hiçbir zaman düzelmez, bazı insanlar şanslı sadece, Kadıköyde evine 3 tane Fiber gelen adam var, ben halen 3 SNR VDSL ile bağlanıyorum, komşu modemini yeniden başlatınca benimki de kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 28 Aralık 2024; 10:3:22 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Lafın gelişi dedik onu köy yerinde bile çoğu kişide varken apartmanda nasıl olmaz demek istedim. bizde yıllarca 13 mbps hız 075 upload olan adsl kullandık yaş 53 oldu dedim sanırım fiber görmek nasip olmayacak ama 2 ay önce nasıl olduysa fiber geldi

Muhtemelen kablosuz internetleri var diyecektim ki konu sahibi çatıda anten var demiş. Kablosuz wifi hizmeti alıyorlar yani. Binada da o sebeple ihtiyaç duymamış olabilirler.

Hayırlısı olsun insallah hakkınızda

Binada toplu talep olursa daha iyi olur esasen ama kimse pek oralı değil anladığım kadarıyla

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Bizden başka 1 kişi dilekçe vermişler diğerleri umursamıyor :D saolun tekrardan

İnşallah güzel haber verirsin hocam. Kolay gelsin  

saolun hocam

saolun hocam. ha birde başka bir sorum olucak benim binamda ankastre yokya internet bağlatamıyorum ev telefonu çektirsem öyle bağlatabilirmiyim peki interneti vdsl falan gelene kadar?

Ev telefonu da ankastreden çalışıyor aynı şey yani ev telefonu icin de kablo cekilip kutu konulması lazım internet için de aynı şey geçerli

He dersen ki süreç değişir mi onu bilmiyorum doğrusu

anladım saolun hocam

Aynen yalan yok bende onu ilk kez duydum oda varmış ama önce uydu net sandım 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.