Şimdi Ara

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vay be ben derincede doğmuşum hemşeri çıktık deseneTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti?  İşte keşke apartman o dediğin zımbırtıya heves etmeseymiş zamanındaTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? O olmasa belki adsl hat olup böyle uğraşılmazdı

• mito1172 kullanıcısına yanıt

evet hemşeri çıkmışız bi tık Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti?  ama yapıcak birşey yok o zamanlar ucuzdu o herkes onu kullanmaya başladı sonrada binaya ısı yalıtımı yapılırken kabloda kesildi altyapı gittiTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

• Qsfennys10 Q kullanıcısına yanıt

İşte apartmanda meraksız insanlar olunca bu oluyor ev alma komşu al derlerTürk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

hocam ümit önala mail atsam bir faydası olurmu eğer olursada siz biliyormusunuz internete yazınca bulamadım mail adresini

+bunu sonradan yazıyorum türk telekomun bir tane pdfini buldum özel fiber ücreti ile alakalı sanırım resmi koyucam yaklaşık 48k kadar maliyet çıkıyor tahminimce tabiki indirim vs yaparlarmı bilmiyorum sonuç tahimini nede olsa herhangi bir fikriniz varmıdır?

+buda sonradan :D bakır kablo maliyetinide baktım oda yaklaşık 3k falan tutuyor.

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qsfennys10 -- 31 Aralık 2024; 14:14:37 >

Hocam bak konu 7 sayfa olmuş. Sana verilebilecek tüm bilgileri hem ben hem de forum arkadaşlarımız verdi. Yaşın henüz reşit olmadığı için birçok şeyi kendin yapamıyorsun bunu anlamıyorum ve saygı duyuyorum. Lakin senin durumunda verilebilecek daha farklı bir cevap olsa emin ol yazardık, bilgi paylaşırdık.

Önceki sayfalarda dediğim gibi, binada hiç altyapı olmadığı için bu altapının sağlanması adına yapılacakları sana anlattık. Bunları aile büyüklerin ile halletmelisin. Müdürlüğün sana verdiği bilgi referanstır. Örneğin binada ortak dilekçe çalışması yapabilirsen bu da güzel olur lakin yok kimse yanaşmıyor diyorsan kendi başına bireysel başvurular ile ilerleyeceksin. İnşallah 2025 senin yılın olur ve altyapıya kavuşursun.

Bunun dışında internette bir şeyler görüp kafanı karıştırmanı istemem. Özel fiber projesinin maliyeti bölgeden bölgeye, sokaktan sokağa, binadan binaya bile değişir. Nette gördüğün bilgilerle kendi durumunu kıyaslama yani. Senin bölgende nereden fiber geçiyor, sana mesafesi nedir, kazı mı yapılır havai mi yapılır bunların keşfini zaten ilgili müdürlüğün planlama ekibi yapıyor. Maliyet her şeye göre değişiyor. Bak mesela asgari ücrete gelen zam sonrası bu işlerin en büyük kalemi olan işçilik zamlanacak. Yeni yılda nasıl bir fiyat politikaları olur yaşayıp göreceğiz.

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Tamam hocam saolun rahatsız ettim kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Estağfurullah hocam ne rahatsızlığı Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? 

hocam tekrardan rahatsız edicem kusura bakmayın bugün bir tane dilekçe hazırladım babama imzalattım eğerki yapabilirsem binadakilerede imzalatıcam ama sorum şu çoğu kişi altyapı için mahalledeki kişilerdende imza alıyor ama benim mahallemde herkeste altyapı var sadece benim binamda yok türk telekom 4 imzaya altyapı verebilirmi yani binada 4 daire var çünkü birde amcamın tanıdığı varmış sanırım genel müdürlükte şefmiş galiba orda amcama söylesem onunla konuşsa o süreci hızlandırabilirmi birde binada eğer bir mucize olup altyapı gelirse vdslmi çekerler yoksa fibermi birkaç kişi türk telekom bakıra yatırımı bıraktı demişti çünkü tekrardan kusura bakmayın rahatsız ettim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.