Şimdi Ara

Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti?(Çözüldü) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün müdürlüğe dilekçe bırakmaya gittim ama cumartesi diye almadılar ordaki bir tane abi sağolsun çok anlayışlı çıktı dediki tam zamanında geldiniz şuanda altyapı olmayan yerlere genellikle fiber çekiyoruz dedi bizim bütçemiz ve projelerimizi hazırlayacağız dedi ve aralarında bilmiyorum bir alakası varmı ama burdan kazı ücretide olmaz dediler sonra abi dediki ben dedi not aldım projenizi çizicem dedi size haber vericem o gelene kadarda sanırım yandan kablo çekicez tek kata abi orda dediki ben dedi gelir devrelere bakarım eğerki kullanılabiliyor ise ordan size kablo veririm dedi.

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

arkada vpn çalışıyor belki ondan dolayı o kadar düşük hız göstermiştir eğer normaldede öyle ise ülkenin altyapı durumu çok kötü 

• Qsfennys10 Q kullanıcısına yanıt

o yerel vpn internet hızına etkisi yok reklam engellemek için

hayırlı olsun :) Gelismeleri yazarsınız

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hiçbir gelişme olmadı adamda bizi aramadı devreler ve kablo çekimi hakkında zaten fiberin aynı haftada gelmiyeceğini biliyordum.

neyse yazmamın sebebi dilekçeyi btk,açık kapı üzerinden tekrar yolladım başka bir forumda Dejuf diye birisi saolsun kendi sürecini anlattı ve oda müdürlük uzak diye dilekçeyi ordan yolladım demişti durun direk yazdığı şeyi ekliyeyim.

Adam dilekçeye göz atar atmaz hemen "Bunun projesi onaylandı ya dilekçeyi vermene bile gerek yok" dedi. Odadaki diğer adam da "Zaten bunu yapmazsak bizim başımız yanar" gibi bir şey söyledi.

böyle bir şey eklemiş bende aynısını yapmak istedim ve dilekçeyi yolladım btkdan zaten aynı cevapların geliceğini biliyorum ama belki işe yarar diye bir umut bende yolladım 'Kurum İncelemesi' olduğunda tekrardan kdkya fiber altyapı için başvurmak istiyorum ilk başvurumdan ses seda yok bunun bir faydası olurmu diyecektim.

• Gelişme var sanırım :D

Şimdi Türk Telekom aradı ve size yandan kablo vereceğiz birazdan sizi bir arkadaşım arayacak ondan başvuru yapın dedi ve komşularınız kesin izni var mı dedi ve bende onayladım her şeyi sanırım kavuşacağım gibi internete artık fiber içinde şey dedim ben siz projeyi çizicektiniz dedim oda evet çizeceğiz dedi ama şu anda gerek yok gibi bir şeyler dediler ama sene sonuna kadar halletmeye çalışacağız dediler.Birde ek olarak bir sorum olacaktı ben şimdi bu interneti kullanarak kick,twitch gibi platformlarda yayın açsam yada oyun indirsem komşuların hızı falan düşermi yani böyle bir olay varmı?

• Size şu an için adsl-vdsl altyapı mı verilecek? Ftth değil yani? Bir şey olmaz normal sekilde kullanırsınız ilerleyen süreçlerde de ftth bağlanırsa binanıza zaten ftth den devam edersiniz

şunda bakır kablo vericez dedi oda vdsl oluyor sanırım

Tamam sıkıntı yok hocam ftth gelene kadar idare edersin

Ne zaman bağlanacakmış?

az önce geldi ekip gelen abi kabloyu daireye kadar çekti internette vs maks 42 alırsınız diyorlardı bu abide devreler saglam ölçtüm 50 vericez dedi kablolar çekildi ama evde matkap yok diye bağlatamadık  akşam babam halledicek kablo ayarını vs. birde tivibuda kurucaklar galiba yani işin özü yarın kavuşucam gibi internetime    .

Hayırlısı olsun hocam fotoğraflar ekler misin nasıl çektiler kabloyu güzergahı nasıl yapıldı?

Şuanda ekliyemem fotoğrafı (yanlış anlamazsınız umarım) ama güzergah direk havadan oldu aslında boruların arkasından geçti geldi şuan dışarda pencerenin önünde kablo var bantla bağladılar akşam çekilmesi için pencerenin sağ altından matkap ile delinicek sonra televizyonun altına tivibu ve modem konulacak bir etkisi oldumu tivibunun internetin bağlanmasında bilmiyorum.

Hayırlısı olsun aktivasyon olunca konuyu güncellersiniz

Yok estağfurullah ne yanlıs anlaması :)

bağlandı  ama şöyle bir sıkıntı var oyunun alıştırma modunda 30 40 saniyede bir oyun takılıyor internetten dolayı :/

bu arada konuyu nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum 

İlk mesaja gidin sağ üstten mesajı değiştir deyin orada başlıgı ve içeriği güncelleyebilirsiniz

Bahsettiğiniz durumu net anlamak için modem arayüzünden hat değerlerinizi paylasırsanız bakalım sorun neymis anlasılmıs olur

sorun benim ethernetteymiş hocam bende bir tane wifi adaptörü vardı onu kullanıyorum şuan öyle bir sıkıntı kalmadı kablo soyuktu bağlanırkende biraz çekince iyice kablo açıldı sanırım ondan dolayı öyle yaptı güncelliyorum mesajıda saolun  .

• Nasıl çözüldüğü de yazsana millet 40 sayfayı okumak zorunda kalmasın. Sorun çözüldü yazıp kaçmışsın. İşin bitti ya artık uzun yazmazsın değil mi ?

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.