İkisini de sorarsınız hocam. Karsılastırırsınız. Buradan bizleri de bilgilendirirseniz çok iyi olur. Müdürlüklerin/ofislerin cumartesi calisip calismadıgı hakkında güncel bilgim yok maalesef |
Türk telekom veya türknet komşudan altyapı çekip bağlayabilirmi interneti? (4. sayfa)
-
-
tamamdır saolun hocam.
-
Hocam vdsl gelirmi parayla fiber çok sıcak bakmıyorlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce belirttiğim gibi, ilgili planlama birimi ile, ilgili müdürlük ile görüşüp sormanız lazım. Talebinizi iletin onlar size dönüş yapacaklar zaten durum ile ilgili.
-
Tamamdır hocam saolun.
Rica ederim hocam ne demek gelismelerden bizleri de haberdar edersiniz
-
tamamdır
-
Sen önce babayı ikna etmen gerek yoksa bu iş olmaz
-
bu cumartesi gidicez galiba çok darladım çünkü
-
hocam birde x den yusuf kıraça yazsam bir faydası olurmu türk telekomdan ayrılmış ama birisi yusuf kıraça yaz benim altyapım öyle gelmişti dedi.
-
Gitsin tabi yahu bu nedir gitmezse söyle ona seni ben evlatlık alıp internet bağlıcam artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Aralık 2024; 1:40:46 > -
-
Yusuf Kıraç telekomdan ayrılalı çok oldu hocam
-
saolun hocam kdkyı bekliyecez artık cumarteside bi sonuç çıkmazsa.
-
Hocam planlama dahilinde ücretsiz şekilde altyapı size getirilebiliyorsa bu iyi, size zaman verirler. Yok getiremiyoruz deyip zaman veremezlerse veya geniş bir zaman aralığı verirlerse bu kez özel proje ile ne kadar tutar diye sorun. Ücret uygun gelirse o şekilde yaptırırsınız
-
Tamam hocam saolun He bide ttnin sitesinde hiçbir planlama gözükmüyor aktif olarak yada gelicek olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qsfennys10 -- 13 Aralık 2024; 19:26:38 >
Nereden baktınız bilmiyorum ama planlama biriminin yaptığı çalışmalar o şekilde web üzerinden sorgulanamıyor
-
Yanlışta hatırlıyor olabilir bakayım bir siteye
https://www.turktelekom.com.tr/tt-hakkimizda/Sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qsfennys10 -- 14 Aralık 2024; 11:40:27 >
Hocam linkini verdiğiniz sayfa arıza kaynaklı çalışmaları paylaşır. Size en net bilgiyi ve vereceğiniz talebi TT il/ilçe müdürlüklerinin planlama bölümüne giderek gerçekleştirebilirsiniz.
Şimdi gidiyorum zaten müdürlüğe ilçe müdürlüğü yok mecbur il müdürlüğüne gidicem umarım açıktır bugün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X