Şimdi Ara

Türk telekomun yapmış oldugu duyarlılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e-posta yoluyla fatura gönderme işlemini yapıcak oldugu bildirinin reklamı için harcadığı kağıt 38ton kağıt harcamış.
    ortalama 635 ağaç katletmiş.

bence kendinlerine ekonomik çözüm olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziya82 -- 30 Mayıs 2008; 23:56:38 >

• bana türk telekom demeyin
    kurtarmadılar gitti bizleri telekomun tekelinden...
    göremedik gün yüzü...
  • amerika'lı bir firmanın 150bin dolarlık yaptığı bağış için milyonlarca dolarlık reklam yapmasına benzemiş bu iş
  • Sadece biz rahatsız oluyoruz demek ki…
  • Türk Telekomdan nefret ediyorum...
  • O masrafı yapmış çünkü beklentisi harcadığından çok tasarruf etmek ve kar elde etmek.Zerre kadar ağaçları vatanı milleti düşünmüyor,masrafları kısmak için milletin duygularını sömürüyor başka bir şey değil yaptıkları..
  • ben geçmeyi düşünüyorum şahsen e-faturaya ne kadar ağaç kurtarsak o kadar iyidir diye düşünmek lazım bence. herşeyin altında da art iyet aramamak lazım böyle yapa yapa kimseyi güveni kaladı bu ülkedeki insanların. bana işe yaricak bi uygulama gibi geliyo.ayrıca bunu düşünmüş olmaları bile beni sevindirdi.önayak olmuş olcak türk telekom bi şekilde.
  • Dertler ağaç olsa neyse.Onların amacı kağıt masrafını azaltmak ve daha fazla kar etmek.Hem söyle bir durum var elinde yazılı kağıt olmayınca yüksek gelen faturaya nasıl itiraz edeceksin?İnternetten e-fatura falan demeyin bana o faturaya bakmak isteyince site bir anda çöküverir ulaşamazsınız.
  • bu niyetle başlatılmış olduğunu düşünmüyorum bu uygulamanın şahsen ama niyeti farklı da olsa önemli olan kurtarabildiğimiz kadar ağaç kurtarmak bence. hele de doğayı bu hale kendi ellerimizle getirmişken. ayrıca herşeye bu kadar tepkili yaklaşıyo olmak da bana yanlış geliyo. neden biraz da olumlu tarafından bakmayı düşünmüyoruz ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.