Şimdi Ara

Turk WoW - Serverımiz Açildi !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
19.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin garibi herkesde çalişio tek sorun sizde cıktı bu kullandınız explorer ile alakalı olabilir fire fox kullanmayi deneyin su anda sitede bir problem yok.
  • siteye giriliyo

yanlız su exp sorunu ne oldu halen kesiyorum normal exp "all in one" haritası gibi bişi olsa iyi olmazmı sizce?
  • bu hafta sonu diye söledim ama belki bu akşam olabilir inanikki serveda yetikli olan herkes bu hafta sonu ya cok yoğundu yada farkli işleri cıktı en kısa zamanda değiştiricez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vicious

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

açılsa ne olucak açılmasa ne olucak işiniz gücünüz yokmu sizin millet orjinalin kıymetini biliyor uzayın inceden...

lutfen abuk subuk cocuk muhabbetini kesin istiyen parasını veri,r orginalde oynar istiyende para vermez free serverda oynar buna kim se karışamaz ....

@hepsinerede

eleştiri deil insanlari rencide etmek seninkisi ve bunu yetkilliler rahatlıkla anlamış durumda.

Ben karışırım bu 1 abuk sabuk konuşan sizsiniz World of Warcraft 'ı 12 ay boyunca Emu Free serverlarda oynayan benim şu anda geriye baktığımda keşke en başından beri orjinal oynasaymışım diyorum kime sorarsanız sorun olcaksa tam OLSUN ORADA İNSANLAR EMEK VERİP KARAKTER KASIYOR NE İDİ BELİRSİZ DANDİK CS ZİHNİYETİ BİLE OLMAYAN BİR OYUNU KİMSEYE TAVSİYE ETMEYİN KARŞINIZDA BENİ BULURSUNUZ HAA SİZ BU İŞTEN PARA KAZANIYORSUNUZ KAZANIN AMA BU SÖYLEDİKLERİM ZORUNUZA GİTMESİN ZORUNA GİDEN VARSA KONUŞSUN.

• quote:

quote:

quote:

açılsa ne olucak açılmasa ne olucak işiniz gücünüz yokmu sizin millet orjinalin kıymetini biliyor uzayın inceden...

lutfen abuk subuk cocuk muhabbetini kesin istiyen parasını veri,r orginalde oynar istiyende para vermez free serverda oynar buna kim se karışamaz ....

@hepsinerede

eleştiri deil insanlari rencide etmek seninkisi ve bunu yetkilliler rahatlıkla anlamış durumda.

Ben karışırım bu 1 abuk sabuk konuşan sizsiniz World of Warcraft 'ı 12 ay boyunca Emu Free serverlarda oynayan benim şu anda geriye baktığımda keşke en başından beri orjinal oynasaymışım diyorum kime sorarsanız sorun olcaksa tam OLSUN ORADA İNSANLAR EMEK VERİP KARAKTER KASIYOR NE İDİ BELİRSİZ DANDİK CS ZİHNİYETİ BİLE OLMAYAN BİR OYUNU KİMSEYE TAVSİYE ETMEYİN KARŞINIZDA BENİ BULURSUNUZ HAA SİZ BU İŞTEN PARA KAZANIYORSUNUZ KAZANIN AMA BU SÖYLEDİKLERİM ZORUNUZA GİTMESİN ZORUNA GİDEN VARSA KONUŞSUN.

ROFL He is a AGA

No Comment

xD lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicious -- 4 Haziran 2006; 14:11:52 >

• arkadasım account alma linki ile download linkelerini tam olarak vereilicekmisin
  • quote:

quote:

quote:

@hepsinerede

ZUAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAYATIMDA SENİN KADAR BOŞ Bİ İNSAN GÖRMEDİM HARBİDEN.GERÇEKTEN YAZDIKLARIMIZI ALGILAMAK ÇOK MU ZOR GELİOR ÇÖZEMEDİM.

• adam wow türk server açıldı diyo sizin yaptığınıza bak
  • aynı anda 200 kişimi?vay be.. kazara biri AQ'ı açsa demekki yerle bir olucak server :)
  • eger kaldirmassa su anki serverimiz yurt dısındada sererimiz war ona aktarırırz
  • Valla su an oyunda 10 15 kisi oynuyor ve hiç lag yok.Ama asıl memnun olduğum sey oyun içerisinde durmadan gm olması ve her hangi bi soruan hemen çözüm getirmeleri oluyor.Patch deistirdiler karekyerlerimiz gitti ertesi gün aynı özellikleri geri verdiler.O yüzden bu serverdan gayet memnunum sizlerede tavsiye ederim.Vicious büyük is basarmıssınız ayriyetten tebrik ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZumZu

Valla su an oyunda 10 15 kisi oynuyor ve hiç lag yok.Ama asıl memnun olduğum sey oyun içerisinde durmadan gm olması ve her hangi bi soruan hemen çözüm getirmeleri oluyor.Patch deistirdiler karekyerlerimiz gitti ertesi gün aynı özellikleri geri verdiler.O yüzden bu serverdan gayet memnunum sizlerede tavsiye ederim.Vicious büyük is basarmıssınız ayriyetten tebrik ederim.

cok saolun gosterdiniz ilgi icin de ayriyetten tessekkur ederim.
  • kolpa wow oynanmaz ya, gidin uo oynayın daha iyi..
  • wallah oynadıgım en iyi server lardan biri sadece player sorunu var o da asılır herkese siddtle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolrash -- 9 Haziran 2006; 20:20:49 >
  • ya arkadas ugrasmıs yapmıs server lagsız hıcbır sorunu yok elıne saglık arkadasım serverı cok begendım ancak neden bu kadar sacma elestrı yapılıyor anlamadım tabıkıde orj verdıgı teknık destegı veremez ancak cogu rus ıngılız ve fransız serverlarından ıyı exp oranlarını yukseltmenı beklıyorum
  • Abi girdim serverınıza da latency 2500 ü aştı bi ara ya delirdim ama gene iyi sizden sonra bi funa girdim orda 25000 latency vardı bi ara ss koyarım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

ya arkadas ugrasmıs yapmıs server lagsız hıcbır sorunu yok elıne saglık arkadasım serverı cok begendım ancak neden bu kadar sacma elestrı yapılıyor anlamadım tabıkıde orj verdıgı teknık destegı veremez ancak cogu rus ıngılız ve fransız serverlarından ıyı exp oranlarını yukseltmenı beklıyorum

gercekten tessekkur ederim..

@furkachin

girdiniz sıra serverda yedekleme alınıo olablilir , tt da kaynaklanan sorun olabilir

ama bi ihtimalde sizin o sıra bağlantınızda problem olabilir.

su anda yeni yetkili kişiler aldık cogu bug i fixliyolar saolsunlar ve elimizden geldince seviyeli bir ortam olusturma cabasindayız. su anda vok guzel bi şekilde ilerliyoruz umarim gelicek zamanda cok daha iyi olur.

exp oranı belli kucuk bir anket sonucu aynı kalması hakkında bilgi topladik ( çünkü serverimizin kapanma olasiliği cok az ve maddi yonden bi ihtiyacımız yok onun icin herkesin bi anda 60 olmasi sorun yaratabilir endişesi içersinde bole bir karar aldık ) fakat bu aralar belli oranda exp artısı olmasına dail tepkler war buyuk ihtimallede belli bi oranda exp aetısı yapcaz. latency genelde 100 civari bende ve baglantim 256 k olmasina ragmen. =)

• bedavaysa ben gelirim
  • arkadasim ben girmek istiyorum ancak su an bende wow 1.10 yuklu 1.8.0 a nasıl gerı cekebılırım? bu konuda yardımcı olur musun?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.