Şimdi Ara

Turk WoW - Serverımiz Açildi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
19.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Serverimizizin Test Aşamasi Bitti

Free Wow Server - TurkWoW

Servermiz 7/24 Açiktir...

Exp Orani : 100/200

Çoğu Bug Fixlendi Ve Lag Yok

Ayni Anda 200 Kişi Kaldirabilicek Bir Servera Sahibiz.

Gerkli Bilgiler İçin Lütfen Aşağidaki Link e Tıklayınız.

http://www.turkwow.com/viewtopic.php?t=23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicious -- 22 Haziran 2006; 10:46:36 >

• up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vicious

up!

• quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

quote:

up!

up :P
  • Su ana kadar oynadığım bütün fun serverlarda sık sık kapanmalar geceleri acık olmama yada dataların sıfırlanması gibi sorunlarla karsılastım.Birçok kez 60 char yapıp tam keyfine vardığımda oyunun data ların silinmesi ve charımın geri verilememesiyle karsılastım.Acaba sizdede böle sorunlarla karsılasacakmıyım ????
  • Kesinlikle Hayır Serverimizi Kapatmayi Dusunmuyoruz Zaten maddi olarak bir şeye ihtiyacimiz yok kendi serverimiz olduğu için 7/24 açık. Kapanma gibi bişi söz konusu deil veya data nın silinmesi gibi durum yok..
    Eğer datalar bi şekilde silinse bile biz her zaman yedeklerini alıyoruz...
    Sorunsuz Lagsiz Kapanmicak Yeni Bir serveriz şu anda fazla player yok bunun avantajlari ve dezavantajlari war tabi..

Ama Avantaj olarak şu anda serverda oynamaya başladınızda bir çok kişiye gore önceden lvl 60 olma ve itemlarınız tamamlama şansınız war bunu sizlerde zaten biliyorsunuz
    =) serverimiz er yada geç bir çok oyuncu girecek ve serverimizda edit olmadiği için pvp yapmaktan buyuk bir keyif alcaksınız. =)

Sürekli Açık Kapanmayan Lagsiz Editsiz Bir Server İstiyorsaniz

http://www.turkwow.com/

• quote:

Kesinlikle Hayır Serverimizi Kapatmayi Dusunmuyoruz Zaten maddi olarak bir şeye ihtiyacimiz yok kendi serverimiz olduğu için 7/24 açık. Kapanma gibi bişi söz konusu deil veya data nın silinmesi gibi durum yok..
    Eğer datalar bi şekilde silinse bile biz her zaman yedeklerini alıyoruz...
    Sorunsuz Lagsiz Kapanmicak Yeni Bir serveriz şu anda fazla player yok bunun avantajlari ve dezavantajlari war tabi..

Ama Avantaj olarak şu anda serverda oynamaya başladınızda bir çok kişiye gore önceden lvl 60 olma ve itemlarınız tamamlama şansınız war bunu sizlerde zaten biliyorsunuz
    =) serverimiz er yada geç bir çok oyuncu girecek ve serverimizda edit olmadiği için pvp yapmaktan buyuk bir keyif alcaksınız. =)

Sürekli Açık Kapanmayan Lagsiz Editsiz Bir Server İstiyorsaniz

http://www.turkwow.com/

Eğer bu anlattıkların gibiyse bu durum cok iyi çünkü çoğu kisinin sıkıntısı olan server ların sık sık kapanması ve data sıfırlanma olayları olmayacak gibi.Bence oyuncu sayısında sıkıntı duymayın çünkü kısa sürede server'unuzun dolup taşacağını düşünüyorum.Sadece server isminiz diğer fun serverlarınkine çok benzior değisiklik yapmayı düşünüyormusunuz ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet şuan a kadar farkettim genel kullanıcalarin şikyaetleri serverlarin 7/24 acik olmamasi serverlarin kapanmasi charlarinin silinmesi lag vs vs vs bunlarin hiç biri dedim gibi bizim serverimizda yaşanmıyacak.

Bu aradada daha önceden hangi fun serverlari acik gibisinden bi araştırma yapmamıştık.
    Dediniz gibi isim benzerliği var bunun için serverimizin adinin deiştirmeyi düşünüyoruz eğer böle bişi olursa sizlere burdan yeni adımızı duyuracağiz.
  • Açıklamaların için eline sağlık.Simdiden üye oldum ve patchi indirmeye basladım.Bu arada msn ni ekledim umarım sorun olmaz.Serverunuz hayırlı uğurlu olsun.
  • serwer da lwl atlama olayı nasıl zormu yanı 60 olmak ıcın ne kadar bı zaman gerekıoo gunde 3 saat oynamayla ??? eyer lwl atlamak kolaysa kesın gelıooz 5 arkadas
  • Np gorevimiz. msn e ekliyebilirsiniz problem deil. Bu arada sağolun hepimize hayırlı olsun :P
  • oyundaki exp orani gayet iyi orginaline gore cok fazla 100/200
    zaten questleri yaptikca rahatlikla lvl atliyabiliyorsunuz =)
  • gelıozzzzz
  • hacı hıcte kolay lwl atlanmıooo kusura bakma ama bu serwer su anda hıc bıseye benzemıooo bı kere asırı bos az once gırdık 3 kısı onlıne dı yanı bıraz daha calısmanız lazım
  • Tomekk arkadasim simdi bi yerde haklısın ama su anki exp oranıda o kadar az da deil aslında az olmasının avantajı daha cok herkesden once serverda ilk 60 olmanın avanyajlarini saymama gerek yok =)
    Sererimiz kapanma bir gibi durumu olmadiği icin uzun sure boyunca oynancak sekilde bi exp oranı oldu ama bir cok kisiden bu tepkileri alırsak belki bir deiğişim yolu içine girebiliriz.
  • TOMEKK le party yaptik bana 28 exp geldi ve gorevlerde orj serverdaki gibiexp veriyo
  • Kısa zaman içersinde exp oranında değişiklik olup olmıcağı hakkında bilgi vericem.
  • hojam site çok yavaş serverda öle olmasın bak
  • XP'nin mutlaka arttırılması gerek....
  • Xp acısından blizlike olmuş bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.