Şimdi Ara

Turk WoW - Serverımiz Açildi !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
19.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki yokmu bi bilgisi olan ne zaman açılcağına dair. Daha önce oldumu böle bişi acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjivolt -- 12 Ağustos 2007; 14:00:58 >
  • Bende exhellnen oynarken eski emuda bıraktıydım gm zart die banladıydı.Sora acımasızlık yapmayiim die tekrar baktım ama hala aynı.
  • Uzun zamandır WoW oynuyorum. Ama böyle çok Türk'ün olduğu bir site görmemiştim...

Direk geliyorum. Üyelik formunu yolladım. Kabul ederseniz sevinirim...
  • ederler ama basvurunun dogru olmasına dikkat et birde cuma ile carsamba günleri bakıyorlar galıba
  • www.ravencrest.nl 2 yıllık sunucuları var hiçde sorunu yok mis gibin server dururken niye dert alıyorsunuzki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antor

www.ravencrest.nl 2 yıllık sunucuları var hiçde sorunu yok mis gibin server dururken niye dert alıyorsunuzki ?

+1

turkwow adı güzel domain güzel ama bebelerin elinde gene, gm ler terör estiriyor egolarını tatmin ediyorlar belliki

yaw ne işiniz var böyle yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 12 Ekim 2007; 19:38:42 >
  • konuyu hortlatıyorum
    bende TBC yok classic te yok.
    Download linki verir misiniz?
    Bir de neden WOTLK olmuor bu server?
  • quote:

Orjinalden alıntı: khrmn46

konuyu hortlatıyorum
    bende TBC yok classic te yok.
    Download linki verir misiniz?
    Bir de neden WOTLK olmuor bu server?

3 sene önceki başlığı hortlatan birisi olarak bence hiçbişeyi haketmiyosun

• cdciden al derim hort
  • Diğer forum başlıklarından da görüyorum ki 3 sene önce bıraktığım Turkwow'da patchlerden başka hiçbirşey değişmemiş. GM'ler gene asarım-keserim ben ne dersem o olurlara devam ediyorlar, oyuncuların emeklerine saygı göstermiyorlar, oyuncuların problemlerine çözüm üretmek yerine problemin üzerine daha da problem yaratıyorlar.
    Arkadaşlar para verebilecek durumdaysanız, orjinale geçin rahat edin. Turkwow ve Turkwow'un emek hırsızı GM'leri ile de zaman kaybetmeyin. Göreceksiniz ki siz aslında Turkwow'da WOW oynuyor sanıyormuşsunuz, orjinalde bambaşka bir dünya var.
  • ah kardeşim orjinale bende geçmek isterim tabi ki ama ben para verecek durumda değilim

o yüzden pvp'de oynuyorum daha doğrusu oynayacağım
  • burdaki turkwow.com diğer turkwow.org ile karıştırılmaz inşallah
  • ya ben turkwow.org'a kayıt oldum turkwow.com'u bilmiyorum
  • bu konu eski ise ve kullanım dıı kalmışsa silinsin lütfen.
    ben yeni başlamayı düşünüyorum wow oynamaya ve ücretsiz server istiyorum oyunu örenmek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_blue

bu konu eski ise ve kullanım dıı kalmışsa silinsin lütfen.
    ben yeni başlamayı düşünüyorum wow oynamaya ve ücretsiz server istiyorum oyunu örenmek için.

bottlenet e gel sana yardımcı olurum ama tbc server
    gelirsen bana pm at nickim freemen
  • iyide guzelde su realmi bir bulamadım hacı
    bide uyelık onaylı oluyor cok kotu bı onay alamadım
  • arkadaşlar siteden acc almaya çalışıyorum ama sürekli resimde gördüğünüz karakterleri yazın dior ve bu beni deli etti herşeyi doğru yapıyorum neden böyle oluyo sizce=????
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.