Şimdi Ara

Turk WoW - Serverımiz Açildi !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
19.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otoban sistemi baya sakat durum ottan bottan ban yiyon:D ama yetkililerin ilgilenmesi lazım o sistemle yoksa herkes banlı kalır gun gelir:D
  • Yok gereksiz ban hiç olmuyor.Sanırım da kaldırıldı manuel yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkachin -- 3 Temmuz 2006; 18:58:21 >
  • :D ya bide su xp blizzlike gibimi fun serversa bosuna yuklemeyelim o kadar oyunu(2. hddye yukluyorum )o kadar zmandan ve uyeden sonra blizz yapın artık gercek bi pvp serverı olsun turklerin bir tane daha
  • Yok high denebliri xp ratee biraz artırıldı ama funda değil yani çok az artırıldı.
  • ya şu serverı blizzlike yapında savaş ortamı olsun pvpcilik olsun xprate cok yuksek drop rate berbat yani o xple gore berbat benim tavsiyem blizzlike ve su wtnin kendini begenmiş adminlerine kapak olsun serverda 50 kişi var ve ping koyu yeşil dusunun artık tek sorun zırt pırt down oluyor
  • Aslında abi biz drop ve xp rateden memnunuz Zırt pırt da dc olmuyorduk da bu aralar bazı sorunlar yaşandı ve bazı arkadaşlar servera zarar vermeye çalşıyor.Yoksa en az düşen latency en az olan server bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

ya şu serverı blizzlike yapında savaş ortamı olsun pvpcilik olsun xprate cok yuksek drop rate berbat yani o xple gore berbat benim tavsiyem blizzlike ve su wtnin kendini begenmiş adminlerine kapak olsun serverda 50 kişi var ve ping koyu yeşil dusunun artık tek sorun zırt pırt down oluyor

zırt pırt down olmasının nedeni :

lacd_client kurmuyoruz hala hataları oldugu icin ama lacd den daha iyi manuel ban lama yapıoruz bunda iddaliyim :)

zaten bunda dolayıda hile kullanan ... ruhlu arkadaşlarımız direk serverdan banlanınca veya en kucuk bi hatasında yakalanındca sizi hacklicez gibi vaatlerde bulunum sadece

gün içersinde kücük saldirilar yapabiliyolar ve sadece serverad yada bağlantıya res atmamız yeterli oluyor.

bundan dolayı bu downları yaşıyoruz.

xp rate fazla değil az da değil şu anki seviyesi gerçekten iyi. Drop rate dede o kadar bir sıkıntı yok zaten 40 lvl olduktan sonra rahatlıkla para dropu oluyor...

1-2 hafata içersinde iyi olan pingimiz cok daha iyi olucak onunda haberini veriyim bağlantımız değişicek ...

• Bağlantı değişirken de biraz kapalı kalır tabii
  • su anda down oldu :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Bağlantı değişirken de biraz kapalı kalır tabii

Hayır Olmucak Veya 1-2 Saatlik belki.....

Server Sürekli Acık Arada Bir Saldırı yapılıyo max 10 dakka kapalı kalır o kadar ..
  • arkadasim site açilmio yada nerden kayit olcas bi yardim
  • Vicious
    serwer gayet gzl di ama daha demin ben banlandim ama nie banlandiimi bilmıom hack fln yapmadim :(

bide stormda millet tpolanıo dailmayan hapise girio serwer da:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoWtuRkiyE -- 6 Temmuz 2006; 17:14:07 >
  • Walla hi bu dediklerini ilk kez senden duyuyorum hemde banlansan adın altta yazardı nickin neydi neden böyle oldu :D Gereksiz yere banlamak nedir ya bir gm playerini neden suçsuz yere banlar bir düşün hemdeadamlar lacd kurmadı manuel banlıyor zevk için player mı banlıyorlar sence.Ben daha bu serverin kötü yanını görmedim arkadaşlar yalnız biraz down oluyor o kadar oda piyasadaki çoğu serverdan daha az.
    www.turkwow.com bu adrese girin acc nasıl alınır cart curt her bilgi var biraz forumu karıştırmanız yeterli.
  • Ya acc alımı kapanmış Bir gecemi bu işe harcadım ve bana denilen acc alımı kapalı bunu daha önce nie duyurmuyolarki
    Server anlatılanlara göre güzel ama ! bende bizzat görmek istiyorum !gmler var olan problemleri çözerlerse sevinicem !
  • ya serverda bazı sacma hakalar var oyundali gmlerle konustuk bayaa bakalım nolacak level atladıkça krtik vurma sansın azalıyor diyorum inanmıyo karakter açıyo sonra gercektende düşüyomuş diyor
    sonra bir level daha atlıyosun bu sefer asırı yuklesiyo 2 ileri bi geri davası yani:D:D:D:D:

• Gm arkadaşlar neredeyse hiçbirşey bilmiyor ama çok iyi insanlar.. Hile sorununa bir çözüm bulunsaydı oynamaya devam ederdik ama server'a baktığımızda yarısı lvl 20' yi geçememiş yarısı lvl 60. Bu 60 olanların çoğu hileyle 60 olmuş insanlar. Ne yazıkki aralarında tanıdıklarım da war o yüzden bu server'da oynamaya ne yüzüm war ne de hevesim. Latency çok düşük bu güzel. Kısaca Bilgili gm ler alınırsa ve cheat olayına bir çözüm getirilirse mükemmel bir server olacak... başarılar diliyorum
  • Gm ler azcik tecrubesizler ben ewde oynanmama ragmen beni banladilar nie mis hack yapan birr cafeden mi ne oynuomusum hack fln yapamadim izlein deiom kimsenin tatkii yok sonrada bosna giittii CHARİM okdr ugraslar...
  • benide kayıt edermisiniz ev taşıyoruz 3 haftasonra online olurum ancak
  • bedavays a bende geliom ama down load nerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoWtuRkiyE

Gm ler azcik tecrubesizler ben ewde oynanmama ragmen beni banladilar nie mis hack yapan birr cafeden mi ne oynuomusum hack fln yapamadim izlein deiom kimsenin tatkii yok sonrada bosna giittii CHARİM okdr ugraslar...

+1 haklısın gmler hıc ilglenmiyor oyuncuları .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 10 Temmuz 2006; 23:08:34 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.