Şimdi Ara

Turk WoW - Serverımiz Açildi !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
19.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wow.exe dosyasını wow un klasorunden kaldırın ve repair.exe yi calistirin sonra 1,8,0 nolu patch i kurun olucaktir.
  • hesap açmayı deniyorum ama kabul etmiyor sanırım..
    ispanyolca bişeyler yazıyor.. ingilizceye çevirdim geçici olarak devre dışı gibi bişey dedi..

ilgilenirseniz sevinirim..
  • hesapiniz acılmıstır oyuna girebilirsiniz =)
  • teşekkürler..
  • ya serverınız (serverimiz) hangi patch la çalışıo bi sölerseniz sevinirim bi de turkwow.com da sana bi ıp adresi verio giriyon acc alacan üye adı ve şifre vs. yazıon ispanyolca mı ne bişeler yazıo ama 'desactive' mi ne dio. yani aktive edilmedi herhalde. buna da bi yard. lütfen

herkes bizim su server de lag yok bu server de lag yok der hele de kendi serveriyse...
    (lafımı kimse şahsi algılamasın)
  • bizim bağlatımız öğle kucuk 2 mb lik falan bi bağlantı deil buyuk b yerden alıyoruz kaynanı acıklıyamam =)
    fakan bir ihtimal 6mb e kadar cıkarma ihtimalimiz war nerdeyse lag hicolmuyo bunu kesinlikle soliyebilirim nacizane durumlar hariç

burada account aldınız da cıkan ispanyol yazı yanılıs diyor fakat acc alımını yapıyosunuz o yazı cıkarsa eger acc almıssınız dmektir o bolumude en kısa ztmanda editlicez.
  • Patch 1.8.0 ı kullanıyorlar.Serverda kesinlikle lag yok ortalama 30 kisi oynuyor ve gayet memnunum serverdan.VE kesinlikle hiçbiryerde bu kadar GM görmedim oyunda her an kesinlikle 3 yada 4 GM var ve durmadan hile yapan kisileri banlıyorlar.Siteniz onarımda sanırım umarım en kısa sürede biter gerçekten elinize sağlık çok kaliteli bi server kurmussunuz.
  • peki yaa serverda kac kişi oynuyor ???
  • wallahi bravo arkadaşım gördüğüm en lagsız server bu latency nin bu kadar düşük olduğunu görünce çok şaşırdım doğrusu... uzun zamandır adam gibi bi server arıyoduk eğer arkadaşlar da kabul ederse baya kalabalık gelcez ben çok beğendim ;) ama bi sorun war: şimdi serverda az kişi war ve bunnlardan çok azı yüksek level. Bunlar lvl 60 olduğunda moltene, bwl ye gidecekler orda bossları bulabilecekler mi? bulursalar bu kadar az kişi kesebilecekler mi onları nasıl ayarladınız? bi de (eğer mümkünse) şu warrior'un battle stance'ini düzeltin Allah aşkına ya çileden çıkarıyo insanı attack ver battle stance attack ver deffence stance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSpirit -- 16 Haziran 2006; 16:22:46 >
  • Arkadaşlar server çok iyi bi kere acc açamadım siteye giremedim demeyin hepsi çok basit.Bir private server içinde en iyi patchdeler(1.8).Lag da yok player sayısıda giderek artıyor.Tek sorunları item ve para droplarının çok az olması onu bence normale getirin diğer oynadıgım serverlarda bir silver çıkan canavardan hiç çıkmıyo burda pls onu ayarlayın
  • 1.8.0 girebilirmiyim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vicious

yeni hesap icin http://game.turkwow.com:8080/

patch icin

http://www.gamedaily.com/download/info/?packageid=0078700580

ben bu kayıt sayfasını acamıyorum yaw???*********
  • www.turkwow.com grekli tum bilgiler acc alma sayfası patch download forumlarda mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSpirit

wallahi bravo arkadaşım gördüğüm en lagsız server bu latency nin bu kadar düşük olduğunu görünce çok şaşırdım doğrusu... uzun zamandır adam gibi bi server arıyoduk eğer arkadaşlar da kabul ederse baya kalabalık gelcez ben çok beğendim ;) ama bi sorun war: şimdi serverda az kişi war ve bunnlardan çok azı yüksek level. Bunlar lvl 60 olduğunda moltene, bwl ye gidecekler orda bossları bulabilecekler mi? bulursalar bu kadar az kişi kesebilecekler mi onları nasıl ayarladınız? bi de (eğer mümkünse) şu warrior'un battle stance'ini düzeltin Allah aşkına ya çileden çıkarıyo insanı attack ver battle stance attack ver deffence stance

Arkadasım atack modundaken yanı silah isareti yanıp sönmeye basladığı an basmalısınız bende o sorunu cok yasadım ama server adminleri düzeltmeye çalısacaklarını söyledi.

• Serverdaki latency genelde orjinaldeki seviyede wallahi. 28 lwl oldum bu serverda inşallah kapanmaz.
  • Kapanma ihtimalimiz yok en azından bi problem olmadığı surece elimizden geldince calısıoruz surekli buglari da düzeltmeye calısoruz sizler icin.
  • bu arada serverdaki player sayısnın az olması serverın acıldıgı gınden beri yapılan tum player kayıtlarının yarısnın hile yuzunden banlanması ve silinmesinden kaynaklanmaktadır servermızda kesinlikle hileye karsıyız burdan şimdişden hile ile oynucak olan arkadaslara duyuru yapıorum lutfen serverımıza girmeye tenezzul bile etmeyin girdiniz andan itabarende en kısa zamanda hilecileri banlıyoruz..

Hilesiz oyun oynmak istiyenler hileye karsı olanlar ve seviyeli tum insanları bekliyoruz .

şu anda ortalama gunduz saatlerinde 20 kişiden fazla player online oluyo daha yeni açılan bir server oldumuz için bu gayet normal ... dahada fazlasıyla artcağından eminim...

www.turkwow.com
  • bende yaklaşık 6 aya kadar free de oynadım ama orjinale geçtimde diyorum ki free yi oynamak için harcadığım zamanda orjin wow da olsaydım 2 tane 60 level karakterim wardı... öğrenmek için free oynanabilir ama tamamen öğrendikten sonra free de oynamanın anlamı yok ama tabi ödeme imkanı olamayanlarda free de takılıcak bu da ayrı konu sözüm imkanı olup da hızlı level atlayıp 60 olmaya çalışanlarda
  • Arkadaşlar ben bu serverin tanındık oyuncularındanım(Tomambas)

1.BU SERVERDA LATENCY ÇOK AZ(Orjinalde oynayan arkları izliyorum bazen orjinalden bile az oluyor.)
    2.50 ye yakın onlinne var şuan ve bu maximum saatlerde oluyor.
    3.Abiler oto ban sistemi var.Bir bakıoyrsun hile yapanlar hemen banlanıyor.
    4.Orjinale en yakın server.

GELİN OYNAYIN BENCE BİR DENEYİN.
  • saolunda realmıst nerden???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.