Şimdi Ara

Turk WoW - Serverımiz Açildi !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
19.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi şu anda siteye üye durumdayım free wow yüklü ve 1.8.0 patch i var..realmlisti de serverın istedii şekilde yaptım tek sorun oyuna girmek için acc...abi verdiin linke giriom orda şifre almak için basınız dio basıorum ve sayfa görüntülenemiyor dio ben nası alıcam acc yi??
  • Sürüm kaç 1.11 ise gelrim Eski sürüm ise zaten iş bitmiştir
  • abi ben sizin hiçbir sitenize giremedim ne account alma nedewww.turkwow.com linkine de girmiyo bi yardım edermisiniz?
  • yaa beyler iyi güzelde siteye girmiyo sayfa görüntülenemiyor diyorr .Bİ yardım Bi aydınlatın bizi
  • Şuanda site ve server down ama irc.turkwow.com'a bağlanıyor.
  • 13 Temmuz 2006 Perşembe

Dün Akşam Serverımızda Bir Donanaim Hatası Yaşandır Bir Sorun Olmazsa En Geç Öğlene Kadar Açılcak Server....

Servermızda Artık Lacd Client Kullanılmaktadır.
    Versioun 1,8,x surüleri İle Girilmekteder.
    1,9,x Hack Surumude Kullanabilirsiniz.

Oto acc Alımı Tekrardan Aktif Durumda Oto Acc Alabilirsiniz..

Tüm Sorularınız Ve Sorunlarınızı Bizim ile ilgili olan serverımızla yada gm lermizle...

www.turkwow.com

da paylaşın burası server sorunlarının paylasılcaği bir forum deil sorunlarınızı ve sorularınızı bizim forumlarımızda dile getiririniz.
  • firefoxla denedim girdi ama benim wowum 1.10.0 lacd de yuklu illa da 1.9.x le mi giricez siteden uyelik alınca onaylama maili geliyomu?Geliyosa sizin tarafınızdan mı yollanıyo?Cevaplarsanız sevinirim.
  • deneme yanılma yollarını deneseydiniz ssevnirdim beklemenize gerek kalmazdı

oto aktivasyon var forumda ....

acc alımı da öğleden sonra oto olarak alabilirsiniz irc gerek kalmadan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vicious

13 Temmuz 2006 Perşembe

Dün Akşam Serverımızda Bir Donanaim Hatası Yaşandır Bir Sorun Olmazsa En Geç Öğlene Kadar Açılcak Server....

Servermızda Artık Lacd Client Kullanılmaktadır.
    Versioun 1,8,x surüleri İle Girilmekteder.
    1,9,x Hack Surumude Kullanabilirsiniz.

Oto acc Alımı Tekrardan Aktif Durumda Oto Acc Alabilirsiniz..

Tüm Sorularınız Ve Sorunlarınızı Bizim ile ilgili olan serverımızla yada gm lermizle...

www.turkwow.com

da paylaşın burası server sorunlarının paylasılcaği bir forum deil sorunlarınızı ve sorularınızı bizim forumlarımızda dile getiririniz.

Bekleyecez bakalım...

• server kapalı sunanda cıldırıcam bı wow oynıyım dedım oyunu oynuamdn sinir hastası olucam Ne guel seymıs su ultıma ya :P
  • Bi deneyelim bakalım. Ben solidwow da oynuyorum...
  • Bende varım....
  • beyler zeus pvp serverında oynamak isteyenlere yardım ederim
  • Komik lutfen bizim ile ilgili olan sorunlarınızı ve problemlerinizi bizim forumlarımızda dile getiriniz bazı ....siz insalar tabik, una aldırıs etmezler.

istiyen oynar istemiyen oynmaz kimseyi zorla getirmioruz bizz sadece server actık burdada reklam yaptık ....

ama .....siz insanlar abuk subbuk msglar atmaya devam ediyo gelin gorunku biri reklam yapar biri hakaret eder ...
  • ya ben bişe sorcam,bu siteye girmek,forumlara mesaj yazmak için aldığımız acc ile oyunada girebiliyomuyuz?
  • yok oyun için oto acc var forumda anlatılmıştır sanırım.
  • ben yeni üye odum bu siteye
    ellreine sağlık çok güzel gibi görünüyor

ben bu ayın sonunda başlıyacam inş

hayırlı olsun
  • Oyun daha elime geçmedi ama elime geçince başlıcam sizin serverda
  • Şuanda ne server açık, ne de web sitesine girilebiliyor. Problem nedir?
  • Kucuk bir problem olsa gerek gün icersinde açılır merak etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.