Şimdi Ara

Turk WoW - Serverımiz Açildi !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
19.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saygılar
  • Hersey yazıo forumda.sunucu bolumunde
  • ne kadar yardım canlısısın
    herhalde forumda bulsak bura yazmazdık
    1 saattir aradım bulamadım yazdım
    saygılar
  • evt bende arada giriyorum arkadaslarım falan var yabancıo cok kısıli serverlara gideceginize türk serverinde toplanın daha ii arkadaslar serverda zaten 150 kisi falan oluyor ee diger server larda oynayanlarıda düsünürsek burda toplanmak daha mantıklı serverda lag olmuyor orj. den daha ii :Dlag konusunda 20 ping de falan oynanıyor denemenizitafsiye ederim
  • neyse salla alman serverine devam edem ben
    sormamış kabul edin
    saygılar
  • Bak önce bulursun diye düşünmüştüm kusra bakma.Alman serverinide geç burda 150 türk var burda toplanmak bence en iyisi olur 150 kişiyi 20 lat ile oynatıyosa turkler buraya yığılmalı bence.Neyse nasıl gireceğine geçiyorum.

Foruma üyede ol tabiiki.
    - TürkW0W Nedir ?

TürkW0W, akademik amaçla Blizzard'ın geliştirdiği sunucu sistemini emule ederek çok kullanıcılı sunucu yazılımlarını inceleyen ve geliştiren bir topluluktur. TürkW0W tamamen iyi niyet, paylaşım ve dostluk üzerine kurulmuş bir oluşumdur. Hiç bir şekilde art niyete göz yummaz.

- TürkW0W'a katılabilmek için neler gerekir ?

Sunucularımızda, açık kaynak koda sahip ve bir kısmını kendimizin geliştirdiği hizmetten faydalanabilmeniz için öncelikle W0W istemcisinin bilgisayarınıza yüklü olması gerekir.

- W0W istemcisini yükledim, peki şimdi?

İstemci sürümünüz 2.0.12 veya TBC 2.0.12 olmalıdır. Gerekli yama dosyasını indirerek kurmanız gerekir. Sürümünüz bunlardan farklı ise giremezsiniz.

- Yama dosyasını nereden bulabilirim ?

Tüm diller için yama dosyasını aşağıdaki linklerden alabilirsiniz.
    http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
    http://www.strategyinformer.com/pc/patches...raft/patch.html
    ftp://turkwow:turkwow@game.turkwow.com

- Yamayı yüklemeye çalışıyorum fakat hata mesajı alıyorum!

İstemcinizin dil'ine uygun yamayı indirmeli ve kurmalısınız. Dil seçeneği olara enUS be enGB farklıdır.

- Hepsini yaptım, kullanıcı adı ve şifremi nereden alacağım?

Kullanıcı adı ve şifrenizi aşağıdaki linkten alabilirsiniz.

http://game.turkwow.com/acc

Vereceğiniz email geçerli ve kullandığınız email'iniz olmalıdır. Geçerli olmaması halinde yeni versiyona geçildiğinde char'ınıza elveda dersiniz. Burada sorulan TC Kimlik No, ad, soyad ve doğum tarihini doğru girmeyen arkadaşların hiç bir şekilde başvuruları onaylanmaz.

- Yukarıdakilerin hepsini yaptım, istemciyi açıyorum ama kullanıcı adımı şifremi kabul etmiyor!!

TurkW0W sunucusuna bağlanabilmeniz için ;
    c:\Program Files\World of Warcraft\realmlist.wtf isimli dosyayı açarak içindekileri aşağıdaki şekilde düzenleyin.

ALINTI
    set realmlist game.turkwow.com

- Questlerin Türkçe olacağını duydum bunun için ne yapmalıyım?

Bildiğiniz gibi WOW diğer pek çok oyun gibi Türkçe desteği vermiyor. Daha önce 1.12.x sürümü için geliştirdiğimiz Font patchi ile Türkçe karakterler kullanılabiliyordu. Dolayısıyla Türkçe Questler düzgün görüntüleniyordu. TBC için Font patchi geliştirilene kadar Türkçe questleri bekleyeceksiniz.

- TürkW0W'a girdim fakat karekterler hakkında birşey bilmiyorum, ne seçmeliyim ?

Forumu incelerseniz W0W'a ait bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.

- Yeni ırklar ve Outlands ile ilgili açıklama

Turkwow'a iki şekilde giriş yapabilirsiniz. Klasik wow üzerine patchler kurarak veya TBC yükleyerek. Sadece TBC ile giriş yapanlar Bloodelf, Dranei seçebilir ve Outlands'a gidebilirler. Diğer arkadaşlar yeni karakter yaratırken bu ırkları koyu renk olarak göreceklerdir. TBC ile giriş yapacak arkadaşlar forumun ilgili konusundan bunu GM'lere bildirmek zorundadırlar. Hesapları TBC özelliğinde olmayan oyuncular TBC ile giriş yapamazlar.

• yeter kaçıncı uyelik butun bilgiler doğru ama hala onaylanmıyor canıma tak etti..!
  • beyler bu bc serverimi
  • beyler bi de üyelik alıyom kabul etmiyor ...
  • Belli günlerde onaylanıyor üyelik.
  • oo gencay sen tw demi misn yakışır
  • Güzel server hoş server ama servere başldıktan bir süre sonra gmler tafaından kendinizi aşalanıyor bulubiliryorsunuz ve bir çok kişi gmler yüzünden lvl 60+ charlarını sildi tek eksiği GM lerin playerlara adam gibi davranmaması yoksa iyi hoş server...
  • arkadaşlar oyuna girmeye çalışınca şöyle bir hata veriyor.
    ------------------------------------
    Your accaount is authorized for bc expansion,but the computer you are playing on does not contain bc data...
    -------------------------------------
    diye devam ediyor.
    ne yapabilirim girmek için?
  • senin accountun bcye ayarlıymış Bc yükle gir dior...

Vay be baya eskiden yazılmış bu yazılar...
  • şu an serverda forumda çalışmıyor ...
    maalesef:(
  • server iyi güzel de, lat 350-500 ve cok bug var...
  • her serverda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 12 Ekim 2007; 21:02:46 >
  • Ya arkadaşlar türkwow server ne oldu. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap versin. Dünden beri server kapalı.
  • Evet Serverda Forumda kapalı maalesef.
  • GM'ler insan gibi hareket etmio yardımcı olmak kelimesinin yanından bile geçmiyorlar ne amaçla oyuna bulunduklarını merak ediyorum muhattaba bile almıyolar o derece olmuş bence oynamamanız daha iyi bir seçim olur ayrıca son zamanlarda latancey show vardı 3k üzerinde seyrediodu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.