ehe biri bana para yardımı yapsınadım kaan human warlock
Ghetto wing die bi ruuj var tomambas soledi onu kırmıcamısın para verecemişin de ama kırabilir yani
quote:
Orjinalden alıntı: furkachin
Ghetto wing die bi ruuj var tomambas soledi onu kırmıcamısın para verecemişin de ama kırabilir yani
hö?biraz açıklarmısın
Ghettowing adlı troll rogue arkadaşıma tomambas adlı kişi senden para istemememi söyledi de acıklama yap tomambas ben oluyorum verir yani
selamlar abi ya şu turkwow un realmisti ne bide versionu ne onu bi sölerseniz çok sevinirim benim version 1,8,0 da oynayabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler
abi lütfen realmisti bi yazarsan çok sevinirim bide benim partch 1,8,0 oynayabilirmiyim üyelik aldım sadece bu sorunlar kaldı bi zahmet cvp yazrsan sevinirim şimdiden teşekkürler
Patch 1.8.x realimst ve gerekli tüm bilgileri siteden alabilirsin
Ghettowing adlı troll rogue arkadaşıma tomambas adlı kişi senden para istemememi söyledi de acıklama yap tomambas ben oluyorum verir yani
şimdi tomambas bana bi iki gold mu vvercek lütfen
abi oyuna neren ve nasıl account alcam siteye üye oldum ve bu üyelikle oyuna girmeye çalıştım ama oyuna giremiyorum isim yada şifre yanlış diyo yani daha account almamışım nerden account alcam lütfen yardım şimdiden teşekkürler ve diğer sorumuda cevapladığın için çok çok teşekkürler
bide ırk olarak horde mi alliance mi tercihinzi nedir bi ayrdım ederseniz çok sevinirim bu arada acc almayı öğrendim ama sohbet odasında ulaşmamız gereken kişi yok :((((((
benim eski vardı bilemiycem
acc alımı durduruldu alamassın ama sen uğraş belki verirler senin için
WOW TURK SERVERINI NERDEN IDNIREBILIRIM YARDIM PLS !