Şimdi Ara

Turk WoW - Serverımiz Açildi !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
19.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ehe biri bana para yardımı yapsınadım kaan human warlock
  • Ghetto wing die bi ruuj var tomambas soledi onu kırmıcamısın para verecemişin de ama kırabilir yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Ghetto wing die bi ruuj var tomambas soledi onu kırmıcamısın para verecemişin de ama kırabilir yani

hö?biraz açıklarmısın
  • Ghettowing adlı troll rogue arkadaşıma tomambas adlı kişi senden para istemememi söyledi de acıklama yap tomambas ben oluyorum verir yani
  • selamlar abi ya şu turkwow un realmisti ne bide versionu ne onu bi sölerseniz çok sevinirim benim version 1,8,0 da oynayabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler
  • abi lütfen realmisti bi yazarsan çok sevinirim bide benim partch 1,8,0 oynayabilirmiyim üyelik aldım sadece bu sorunlar kaldı bi zahmet cvp yazrsan sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Patch 1.8.x realimst ve gerekli tüm bilgileri siteden alabilirsin

http://www.turkwow.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Ghettowing adlı troll rogue arkadaşıma tomambas adlı kişi senden para istemememi söyledi de acıklama yap tomambas ben oluyorum verir yani

şimdi tomambas bana bi iki gold mu vvercek lütfen
  • abi oyuna neren ve nasıl account alcam siteye üye oldum ve bu üyelikle oyuna girmeye çalıştım ama oyuna giremiyorum isim yada şifre yanlış diyo yani daha account almamışım nerden account alcam lütfen yardım şimdiden teşekkürler ve diğer sorumuda cevapladığın için çok çok teşekkürler
  • bide ırk olarak horde mi alliance mi tercihinzi nedir bi ayrdım ederseniz çok sevinirim bu arada acc almayı öğrendim ama sohbet odasında ulaşmamız gereken kişi yok :((((((
  • benim eski vardı bilemiycem
  • acc alımı durduruldu alamassın ama sen uğraş belki verirler senin için
  • WOW TURK SERVERINI NERDEN IDNIREBILIRIM YARDIM PLS !
  • Acc alımı tekrardan aktif durumdadır...

http://88.247.6.194:8080/
  • 2mb download ve 2m upload var turkıyede hıc bı serverda bole bı baglantı yok sıfır ms artısıyla oynuyoruz.Kısaca supre bı pvp serveru.
  • wow un realmlist ını veren yok mu
    01.10.2006 saat 8:48
  • realmlist vermeyi bılen yok mu beyler ?
    01.10.2006 saat 8.50
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vicious

Patch 1.8.x realimst ve gerekli tüm bilgileri siteden alabilirsin

http://www.turkwow.com/

ne diyo siteden alabilirsin diyo dimi

bide ben burda bi shaman açmıştım orc pek beğenmedim açıkçası
  • account sayfası hata veriyor.
  • Şuan servera uzun aradan sonra tekrar girdim ve baktım da süper ya 170 200 kişi online.Sıcak bir ortamdır.

Her bilgiyi

game.turkwow.com/forum dan alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.