Şimdi Ara

Türk Yapımı Araç ETOX Sedan Dizel ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
8
Favori
33.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım kısa zamanda piyasada saglam bi yer edinir...
  • 1,5 sene once proje asamasindayken haberim vardi bu aractan. Bakanlik ve tubitak destekli yapildi bu proje. Oto ic dizayn firmasi Ertex yapiyor dediklerinde sasirmistim.

Ortaya bu cikmis demek. İmitate filan ama kotu gorunmuyor acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç mekanda c5 ve peugeot-citroe parçalarından alıntılar var (inyal kapı kolları gösterge klima panelleri direksiyon vs)

ama dıştan kabul edilebilir bir araç sanayi tipi ledler yerine daha albenili farlar lastik ve jantlar konulsaymış vede krom detaylar ve kaporta aksamı uç uca birleştirirken yamukluklar olmasaymış daha güzel olabilirmiş

bence eyiye gidiyoruz inşallah yakında daha güzel bir modelle karşılaşırız

umarım bu feed back lerimizi okuyan bi etox yetkilisi vardır da buralarda birdahaki sefere daha az eksikle lane ederler araçlarını
  • o el frenini gören binmez arabaya
    ben de binmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoN7

quote:

Orijinalden alıntı: Shide

quote:

Orijinalden alıntı: cridor

quote:

biraz daha uğraşsalar daha iyi olabilirdi

Türk Yapımı Araç ETOX Sedan Dizel ANA KONU

Yalnız el freninin duruşu gözüme batmaya başladı.

Sünnetsiz arabayı önümüze yüzde yüz türk diye koyuyorlar arkadaş ne günlere geldik :D :p

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

1,5 sene once proje asamasindayken haberim vardi bu aractan. Bakanlik ve tubitak destekli yapildi bu proje. Oto ic dizayn firmasi Ertex yapiyor dediklerinde sasirmistim.

ne kadar destek var bunlara acaba? finansal olarak destek veriyorlarmı acaba merak ediyorum ... çünkü yani ne bileyim arabadan yada göz zevkinden mahrum gibi o iç mekanı yapanlar (bide direk deri geçirmişler herşeye)
  • Sürekli çıkarım Bilkent 3'e. Neyse ki bu şeyle karşılaşmamışım yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Villa önücü markamız hayırlı olsun

Ahhahha o villa Ankarada bilkent 3 te adam öyle bir ev yaptırmışkı sanarsın ön tarafında istanbul boğazı var

istanbulda boğazda yalısı var zaten ali rıza bozkurt'un.. bu ev annesine ithafen yapıldı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bırakıldı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

1,5 sene once proje asamasindayken haberim vardi bu aractan. Bakanlik ve tubitak destekli yapildi bu proje. Oto ic dizayn firmasi Ertex yapiyor dediklerinde sasirmistim.

ne kadar destek var bunlara acaba? finansal olarak destek veriyorlarmı acaba merak ediyorum ... çünkü yani ne bileyim arabadan yada göz zevkinden mahrum gibi o iç mekanı yapanlar (bide direk deri geçirmişler herşeye)

Bu arac bakanligin santez projesiyle yapildi. Maddi destek var elbette. Santez'de projeyi muhakkak universiteden bir profesor yurutur. Amac isin bilimsel cizgisini kaybetmemek.

• quote:

Bu otoyu yapan oto ic dizayn firmasi mi

İc dizayna bakinca dizayni kaporta boya ustasina yaptirmislar gibi gorunuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

Bu arac bakanligin santez projesiyle yapildi. Maddi destek var elbette. Santez'de projeyi muhakkak universiteden bir profesor yurutur. Amac isin bilimsel cizgisini kaybetmemek.

projeye gönüllü olmak hatta üstüne para verip liderlik yapmak istiyorum şuan toplama olsa bile custom parçalar yapılır ya bu çok kötü içi hele.. iç ve dışa daha düzgün işlemler yapılabilirdi bende destek istiyorum

yürüyen c5 mi acaba tamamen

• İç güveysinden hallice olmuş :)
  • güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cridor

quote:

biraz daha uğraşsalar daha iyi olabilirdi

Yalnız el freninin duruşu gözüme batmaya başladı.

derisi kullanılan dananın cinsiyetini de öğrenmiş olduk

• Sekse mi ? beş bin TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: YURI BOYKA

Araçta 1.5 Renault Dci motor kullanılmış. Her ne kadar doğruluğu tartışılsada sızan şu bir kaç foto araçla ilgili bilgi edinmemizi sağlayabilir.

alıntıdır.

özellikler çok iyi bence bir iki rutuş bu arabayı alınır kılar bence ,yerli malı hem çok iyi şimdilik ilk oldugu için beklentimiz üst düzey olmamalı arkadaslar

• @hsyncnk bende aynen senin gibi düşünüyorum. Dışı her ne kadar diğer çoğu araca benzesede bence gayet güzel. İç tasarım hakikaten berbat ama bu hep aynı tasarımı kullanacakları anlamına gelmez. İlk adım atıldı inşallah seri üretime geçilir.
  • quote:

@hsyncnk bende aynen senin gibi düşünüyorum. Dışı her ne kadar diğer çoğu araca benzesede bence gayet güzel. İç tasarım hakikaten berbat ama bu hep aynı tasarımı kullanacakları anlamına gelmez. İlk adım atıldı inşallah seri üretime geçilir.

aynen kardeş sonuçta adımının atılması bile gurur verici ilk bu sonuçta ,mercedes yapmamış adamlar sıfırdan bir araç yapılıyor yok sundan alınma yok bundan alınma eee ne bekliyorlar anlamıyorum ki tabikide benzerlikler olacak tasarım bu sonucta ucan araba yapacak halleri yok, şimdilik çok iyi bence şöyle 25 35 arası bi fiyatlada neden olmasın gidip tata dacıa falan filan alıcagıma bunu alırım sahsen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyncnk

quote:

@hsyncnk bende aynen senin gibi düşünüyorum. Dışı her ne kadar diğer çoğu araca benzesede bence gayet güzel. İç tasarım hakikaten berbat ama bu hep aynı tasarımı kullanacakları anlamına gelmez. İlk adım atıldı inşallah seri üretime geçilir.

aynen kardeş sonuçta adımının atılması bile gurur verici ilk bu sonuçta ,mercedes yapmamış adamlar sıfırdan bir araç yapılıyor yok sundan alınma yok bundan alınma eee ne bekliyorlar anlamıyorum ki tabikide benzerlikler olacak tasarım bu sonucta ucan araba yapacak halleri yok, şimdilik çok iyi bence şöyle 25 35 arası bi fiyatlada neden olmasın gidip tata dacıa falan filan alıcagıma bunu alırım sahsen....

Bu konuda da sana katılmadan edemeyeceğim :) Bende şahsen Dacia, Tata, Geely, Chery yerine kendi üretimimiz olan aracı tercih ederim. Gerçi motoru fransız malı ama ileride onuda üreteceğimizi düşünüyorum. Yeter ki destek verilsin.

• Eleştirdiğim için değil ama aracın her parçası başka arabadan çıkma gibi duruyor. Yapbozu birleştirin;

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.