Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yan gorevleri yapmayip oyalanmazsaniz 4 saat suruyor
  • hepsisonyden helghast edition onsıparısı gectım bakalım..ıns oyun cıkıs tarıhınde elıme ulasır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice
    hepsisonyden helghast edition onsıparısı gectım bakalım..ıns oyun cıkıs tarıhınde elıme ulasır.

Hepsisony edition modellee oyunun cikis tarihinden 1 hafta sonra elimize ulasiyor demisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehard
    Killzone 3 4.5 saat sürüyormuş bu doğruysa verilen paraya deymez kim nederse desin

Zevk almadan, sirf bitirmek için oynarsan, en kolay seviyede ve ara videolari izlemezsen o saatte biter. Normal seviyede en az 8 saat. Elite seviye oynayin bakiyim ne oluyor. :)
  • Merhaba arkadaşlar,

İlk önce fiyat konusuna bir açıklık getirmek lazım.

Çıkış fiyatları, GT5 ile aynıdır, hatta biraz daha düşük. Fakat oyun dolar satışı ile geliyor ve dolar şuan 1.6 seviyelerinde. GT5 zamanında ise 1.4 civarındaydı. Yani oyunun fiyatı aslında aynı fakat şu zamanlara denk gelen kur artışları fiyatları değiştirdi bu sadece oyunlarda değil, döviz üzerinden astılan tüm ürünler için böyle. Mesela yurt dışı kaynaklarında oyunun fiyatı 40-50 pound arası değişiyor. Yani 127 ve 102 tl arası. Bu fiyata kargo dahil değil ve sendit sitesine ait rakamlar.. Aynı fiyatlar Zavvi ve shopto da da geçerli. Ve buna sanırım kargo ücreti dahil değil.

Ciddi anlamda 5-10 tl için ( ki o kadar bile değil) yurtdışından alarak TÜrkçe oyunların önünü kazmayın.

Çeşitli sitelerde oyunun 4 saat sürdüğü falan yazılmış. Ben oyunun tam oynanış videosunu bizzat denedim ve en az 7 saat sürüyor.

Eğer haberi dikkatli okursanız, oynayan editör hiç bir şey yapmadan, en hızlı şekilde oyunu oynadığını belirtmiş. Yani mario oynarken durmadan dümdüz gitmek, hiçbir altını toplamamak gibi birşey bu.

Ekleme: Bu 7 saat dediğim de oyunun yarım, beta versiyonu ve ara videolar neredeyse yoktu. Sinematikleri saymıyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23 Studios -- 5 Şubat 2011; 13:43:50 >

• 23 Studios hocam peki Killzone 3 un Turkce videosu yayinlanacakmi.Bu konu hakkinda bilgileriniz varmi?
    Hocam mesaji ps3 ten yaziyorum imla hatasi olabilir biraz :)
  • 23 Studios ekibi siz killzone 3 türkçeleştirme aşamasında sadece single olarak mı çalıştınız ? yoksa oyunu tamamen mi türkçeleştirdiniz yani hem single da hem de multiplayer türkçe olacak mı ?Çünkü betada online a türkçe seçenek ile giremiyoruz oyunun full şeçeneğindede öyle bir hata söz konusu mu ? Bunu öğrenmek istiyorum en kısa sürede cevabınızı bekliyorum.
  • bugün patch geldimi büyük ihtimal olur........ayni sorun ben alman dil secenegi ilen girdimde oluyor.Su an ingiliz takiliyoruz....
  • Son 14 gün kaldı.Haydi inşallah ilk gün bir 20.000 satar artık.
  • İlk gün olmasa bile toplamda ben gt5 i geçeceğini düşünüyorum umarım yanılmam, her ne kadar fps pek sevmesemde tamamiyle türkçeleştirilmiş bir oyunun çok satmasını bende istiyorum hele birde yarın bir gün uncharted türkçe olursa işte o zaman ps3 benim için ve bütün türk ps3 sahipleri için çok güzel bir alet haline gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

İlk gün olmasa bile toplamda ben gt5 i geçeceğini düşünüyorum umarım yanılmam, her ne kadar fps pek sevmesemde tamamiyle türkçeleştirilmiş bir oyunun çok satmasını bende istiyorum hele birde yarın bir gün uncharted türkçe olursa işte o zaman ps3 benim için ve bütün türk ps3 sahipleri için çok güzel bir alet haline gelecek

GT5'i geçmesi imkansıza yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

İlk gün olmasa bile toplamda ben gt5 i geçeceğini düşünüyorum umarım yanılmam, her ne kadar fps pek sevmesemde tamamiyle türkçeleştirilmiş bir oyunun çok satmasını bende istiyorum hele birde yarın bir gün uncharted türkçe olursa işte o zaman ps3 benim için ve bütün türk ps3 sahipleri için çok güzel bir alet haline gelecek

GT5'i geçmesi imkansıza yakın.

imkansiz mi? KZ3 3D+GRAFIK+MOVE+TURKCE ve bu oyun FPS yani sadece "50 metre saga" falanda degil direk butun hersey Turkce oyunda? bu oyun Gt5i sollayacak
  • oyun on sıparıste 115 belkı dahada dusebılır dıye tahmın edıorum 10 lıra ıcınde dısardan almayın be abı sızde ayrıca benım merak ettım mother fucker gıbı kufurler war oyunda acaba bunlarında turkce dublajı aynen yansuyacakmı oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

oyun on sıparıste 115 belkı dahada dusebılır dıye tahmın edıorum 10 lıra ıcınde dısardan almayın be abı sızde ayrıca benım merak ettım mother fucker gıbı kufurler war oyunda acaba bunlarında turkce dublajı aynen yansuyacakmı oyuna

büyük ihtimalle mother fucker gibi küfürleri tam haliyle yansıtmazlar biraz değişime uğrayabilir.
  • Yukardaki soruyu bende merak ediyorum.
    Türkçe dublajdada küfürler olucak mı ?
    Gerçi Helghast'ların betada I.S.A p.çleri demesi bunun sinyallerini verdi ama yinede sizden duymak istedik.
  • Gerektiği yerde tüm Türk usulü küfürleri kullandık. Bu da bir jargondur çünkü.

O. evladı
    O. çocuğu
    Pzvng
    S.kt.r.
    Hass.kt.r.
    İbne Herif

...gibisinden kullanımlar oldu. Fakat bunlar Crysis'deki gibi durduk yere söylenen amerikan küfürleri gibi değil. Yani siz de o sahnede bu şekil küfür edersiniz. Laf kalabalığı ve gösteriş değil yani.

Ayrıca Hiçbir şekilde amerikan terimi kullanmamaya özen gösterim. Bugün sokakta duyabileceğiniz ifadeler yer alıyor oyunda. Kimi deyimler dahi Türk deyimleriydi.

Çevrimiçi durumu Türkçe'ye özgü bir şey değil. Diğer dillerde de bu sorun var. Oyunun son versiyonunda tabii ki bu sorun olmayacak..

Kişisel görüşüm, bu oyunun GT5'i ikiye katlayacağıdır. GT5 özel bir kesime hitap ediyordu fakat KZ3 daha geniş bir kitleye sahip.

• Aynen beyler o yuzden oyunu sony center vb yerlerden alalim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios
    Görüşüm, bu oyunun GT5'i ikiye katlayacağıdır. GT5 özel bir kesime hitap ediyordu fakat KZ3 daha geniş bir kitleye sahip.

Bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Gerektiği yerde tüm Türk usulü küfürleri kullandık. Bu da bir jargondur çünkü.

O. evladı
    O. çocuğu
    Pzvng
    S.kt.r.
    Hass.kt.r.
    **** Herif

...gibisinden kullanımlar oldu. Fakat bunlar Crysis'deki gibi durduk yere söylenen amerikan küfürleri gibi değil. Yani siz de o sahnede bu şekil küfür edersiniz. Laf kalabalığı ve gösteriş değil yani.

Ayrıca Hiçbir şekilde amerikan terimi kullanmamaya özen gösterim. Bugün sokakta duyabileceğiniz ifadeler yer alıyor oyunda. Kimi deyimler dahi Türk deyimleriydi.

Çevrimiçi durumu Türkçe'ye özgü bir şey değil. Diğer dillerde de bu sorun var. Oyunun son versiyonunda tabii ki bu sorun olmayacak..

Kişisel görüşüm, bu oyunun GT5'i ikiye katlayacağıdır. GT5 özel bir kesime hitap ediyordu fakat KZ3 daha geniş bir kitleye sahip.

ben sansürlenir sanıyordum ama sansürlenmemiş daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Aynen beyler o yuzden oyunu sony center vb yerlerden alalim :)

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.