Şimdi Ara

Türkçe Yamaların Geleceğini Yok Ettiniz, Tebrikler (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
2
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu duruma bir nebze katılıyorum bir nebze katılmıyorum. Katıldığım kısım çevirilerin üyelik şeklinde olmasına karşı çıkılmasıydı. Ben aylık 30 lira felan vereceğim ve o yama bende kalmayacak. Oynamak istediğimde bir 30 daha vereceğim. Bir de şöyle bir durum var üyeliği aldım fakat o ay kullanmaya zamanım olmadı 30 lira hop çöpe. Tamamen saçmalık. Katılmadığım kısım bu projelerin fiyatlarının azaltılmasının istenmesiydi. Biz zengin değiliz insanların çıkacağını biliyorum ve onlara şunları demek istiyorum o zaman bir çok oyunun çevirisini görmeyi unutun çünkü sizin istediğiniz oyunların hayır olarak çevirilmesi. Oyunlar kolay çevrilmemekle birlikte kaliteli ve olabildiğince çok çeviri yapılabilmesi için çeviri gruplarının paraya ihtiyacı var. Böylelikle bunu meslek haline getirip daha iyi hizmetlerle birlikte daha hızlı çevirilerin hazırlanması mümkün olur. Hayırlı olsun ne diyeyim.

• İşin içine para girmesi hoşuma gitmese de yanlış bulmuyorum.Süreli sistem getirtilebilir.Para ödemeyenler 3 ay sonra ulaşır mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 20 Temmuz 2020; 15:43:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasua

Kesinlikle bir darbe vuruldu. Olay ücretli ya da ücretsiz değil. Ücretsiz GTA V yamasını şikayet edince de aynı olaylar yaşanacak. Dosya bütünlüğüyle oynanıyor diye bu tantana. Artık ücretsiz çeviri yapanlar bile iki kere düşünsün her an mahkemelik olabilirsiniz şikayet etmelerine bakar. Şikayet eden adamların çoğu da yama bekleyenler daha çok beklerler bu saatten sonra. Pardon adam demişim.
    Şikayet edenler devlet ve şirketleri oyunculara tercih eden bir takım tuzu kuru apolitiklerdir.Oyunu orjinal almak yeterince destek çıkmaktır.Fikri mülkiyet zırvalarına gerek yok.İnsanlık mirasının mülkiyeti olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 20 Temmuz 2020; 15:43:26 >
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Hocam mugetsuga denen arkadaşı çok da ciddiye almayın kendisi hiç bir yamayı kullanmıyormuş buranın zabıtasıymış sadece ayrıca anlamakta güçlük çeken bir şahsiyet bazı şeyleri de yanlış anlamayı adet edinmiştir vaktinizi harcamayınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atiuser A kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar oynadığın oyunların, kullandığın yazılımların hepsi orjinal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Bugüne kadar oynadığın oyunların, kullandığın yazılımların hepsi orjinal mi?
    Orijinal ya da lisanssız(Winrar). Korsan kullanmıyorum.
  • Tamamen konudan alakasızım. Ne Rdr2 ne de türkçe yamayla işim yok. Gördüğüm kadarıyla gerçekten sorunlu insanlar dadanmış türkçe yama işlerine. O kadar insanın koca oyunu çevirip bedava dağıtmasını istemek pek akıl karı değil.
  • Oyunların geleceği mi? Git nerden ne yaması alıyorsan al. Bizim adımıza konuşma. Sen veya onlar kim ki oyun sektörü bitecek. Ne sandınız onları veya kendinizi ? Bizim adımıza nasıl konuşursunuz. İstemiyoruz yama bitti gitti. DH forum sizleri aşar. Gidin nerden ne alıyorsanız alın.

İyice çocuk parkuruna çevirdiniz şu forumu. Ne hale geldi ya son 3 4 yıldır. Bu kadar gereksiz konular görmezdik.
  • Olması gereken:
    Shockvoiceyoutube
    Shockvoice (Hakan Topaloğlu) - CNN Türk Multiplayer Programında
    https://www.youtube.com/watch?v=cVJmQ02k9y8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapdos93 -- 20 Temmuz 2020; 17:36:21 >
  • Aslında bakarsak para olmasa iyiydi ama bazı şeyleri düşünüp buraya yazmak gerekiyor ondan dolayı düşünmeden yazılan bir hata sanki biraz pahalıya patladı keşke o kadar üstüne düşmeseydik. Bakarsanız bir yandanda haklıyız yani 50 tl bu tarz birşey için pahalı daha ucuz olabilirdi.
  • Yamanın durdurulması için yama ekibine ihtarname gelmiş. Ücretli veya ücretsiz fark etmeden yamanın yayınlanmasını engellemişler. Multiplayer kanalında bu gün eklenen videoda Orhun Kayaalp açıkladı. Belgenin bir kısmı gördüm diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechatengu

O zaman mesela araba yıkama yerleri de kapansın. wolkswagen bmw, renault, opel gibi büyük araba firmalarının ürettikleri arabalar üzerinden para kazanıyorlar.

Mesela boyacılık, badanacılık, fayanscılık, pencerecilik de gönül işi olmalı. Ustayı aramalıyım benim kapıma kadar gelip beş kuruş para vermeden yapmalı işi.

Sonuçta onlar da Filli Boya, Vitra, Fıratpen gibi firmaların ürettikleri mal üzerinden tonla para kazanıyorlar.

Televizyon, telefon tamircileri de bedavaya yapmalı işi. Sonuçta Sony, Samsung, Vestel, Apple gibi firmaların ürettikleri ürün üzerinden para kazanıyorlar.

Alıntıları Göster
    Allah aşkına verdiğin örneklere bak savunmak için elinizden gelen herşeyi yapıyorsunuz mantığa akıla uymuyor boyacılık fayanscılık perdecilik demişsin alakaya maydonoz şu ergen yorumlarınızı saklayın savunacak kendinize doğru dürüst şeyler bulun sen 50 lira vermeye niyetliysen her oyun çıktığında o zaman her oyuna ekstra 50 lira ver aslan parçası 500+50 400+50 ne güzel değil mi her oyundan haksız kazanç hesabı istediğin kadar savun kardeşim herşey ortada ben yamaların parayla satılmasına karşıyım ama zamanında çok donate attığımda oldu desteklemek için ama arsız yüzsüz gibi her 50 lira isteyene malesef.

• Ülkenin geleceğini yok ettiniz. Tebrikler...

• Keşke ps4de yapsalarda 50 versem bedavacı zihniyete hayir

• Dünya'nın geleceğini yok ettiniz. Tebrikler...
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var. Skyrim'i yapan adamlar başka düzgün yama yapmış mı? Gazla, hevesle 1 kere oyun çevirirsin. Kimse babasının hatrına 50000 kelimelik oyunları gecesini gündüzüne katarak bedavadan çevirmez. 1 çevirir 2 çevirir. Madem öyle sen çevir bedavaya da oynayalım. Hadi geceni gündüzüne kat? Uzaktan konuşmak kolay tabi.

Senin paran yok diye, cimrilik yapacan diye ben oyunu Türkçe alt yazı ile oynayamıyorum.
  • Türkçe yamaların geleceği bu grup muydu? :)
    Ayrıca legal olmayan bir iş zaten olmasın.
    Bu işi legal olarak nasıl aşarız? Nasıl bütün oyunları TR dil seçenekli çıkartırız diye düşünün biraz.
    Birilerinin arkasından ağlamak yerine bu daha doğru...
    Konuyu açan arkadaş Türkçe Dil seçeneği talep aktiviteleri hazırlasaydı daha iyi değil miydi?
    Neymiş TR Yama geleceği bitmiş...
    Pes doğrusu.
    Qnoops gibi ücretsiz yama yapanlar giderken ağlasaydın ya...
    O zaman sesinizi bu kadar yükselttiniz mi?
    Adam sırf ücretsiz yapıyor diye barındırmadınız burada...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.