Şimdi Ara

Türkçe yamaların yüzde 90 dan sonra durması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten sinir bozucu bir durum haline geldi.Adam ne hikmetse yüzde 90 seviyesine getiriyor sonra tamam o yama çıkmayacak imkanı yok.Bir de yaptıkları işe saygı duymamızı bekliyorlar.Vay arkadaş bi katana zero çıkaracaksınız bu nasıl iştir.Fear`ın Türkçe yaması nerede?En basitinden sünger bob un son oyunu.Şu an yüzde 94 seviyesinde ondan daha haber beklemeyin.Bence bundan sonra yamayı çıkarmadan başlık açılmaması gerekir.Kimse boşa umutlanmasın.

• Son noktaya gelindiğinde paketlenmede sorunlar oyundan atmalar görünmeyen altyazılar ve onlarca sorun olabilir.Kırk yıl düşünsem böyle konu başlığı göreceğim aklıma gelmezdi.Yapmayın böyle yaptığınız kalan çevirmenleride soğutmak oluyor bu işten, paranızda yetmez sonra oyun çevirtmeye ki aslında ciddi maliyeti var bu işin...
    Oldu paşam. Başka bir isteğin varmı. Freedom fighters yamasında bütün testleri en başından yapmama rağmen (oyun içi dahil) yamayı çıkartamamış birisi olarak söylüyorum. Bu işler gözükdüğü kadar kolaysa buyur sende çevir bir oyun biz oynıyalım. Anca laf edersiniz. Bir de utanmadan konu açmış.
    Ayrıca fear ın yaması senin gibi iş bilmeyip bir halta yaramayan 10tl bağış vermemek için takla atan tipler yüzünden uzadı. Fearı çeviren Kadir'in 100 de yüz çevirdiği ve hiç yayınlamadığı yamalarda var. Nerden biliyorsun dersin diye söyliyeyim bana gönderdi ordan biliyorum.
  • Başlık açmayınca da tabakaneye bok yetiştirir gibi 3 tane yama birden çıkıyor.

Bence de bu işleri bilmeyen fikrini söylemesin, ağzı olan konuşuyor sanki bir faydaları dokunuyormuş gibi. Futbol yorumcularını geçtiniz iyice.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çevirinin son kalan kısımları en komplike kısımlar olur ve bu yüzden sona bırakılır, ondandır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geralt1775 kullanıcısına yanıt
    Ne demiş Cem Yılmaz “bana masum bir çevirmen göster hemen orada bileklerimi keseyim”

Çokta şey yapma o yüzden

• Son noktaya gelindiğinde paketlenmede sorunlar oyundan atmalar görünmeyen altyazılar ve onlarca sorun olabilir.Kırk yıl düşünsem böyle konu başlığı göreceğim aklıma gelmezdi.Yapmayın böyle yaptığınız kalan çevirmenleride soğutmak oluyor bu işten, paranızda yetmez sonra oyun çevirtmeye ki aslında ciddi maliyeti var bu işin...

• türkçe yama peşinde koşacağına ingilizce öğren kardeş..
  • Oldu paşam. Başka bir isteğin varmı. Freedom fighters yamasında bütün testleri en başından yapmama rağmen (oyun içi dahil) yamayı çıkartamamış birisi olarak söylüyorum. Bu işler gözükdüğü kadar kolaysa buyur sende çevir bir oyun biz oynıyalım. Anca laf edersiniz. Bir de utanmadan konu açmış.
    Ayrıca fear ın yaması senin gibi iş bilmeyip bir halta yaramayan 10tl bağış vermemek için takla atan tipler yüzünden uzadı. Fearı çeviren Kadir'in 100 de yüz çevirdiği ve hiç yayınlamadığı yamalarda var. Nerden biliyorsun dersin diye söyliyeyim bana gönderdi ordan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 8 Temmuz 2020; 12:16:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 bin lira ve işi gücü evi barkı bırakıp 2 yıl ingilizce kursuna gidinciler şimdi gelirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 8 Temmuz 2020; 14:59:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al işte sunger bobmuş. Derde bak.

• İşlerim yoğun olduğu için ara verdim bakarsan tek ben yürütmeye çalışıyorum projeyi, kaç kişiye sordum el atıpta bitirelim diyen yok.

• Konu resmen gönüllü Türkçe yerelleştirme işlerini neden bıraktığımı özetler nitelikte olmuş teşekkürler.
  • ruzbey35 kullanıcısına yanıt
    Sesli güldüm, teşekkürler.
  • star wars jedi fallen ı da başlığa eklermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Oldu paşam. Başka bir isteğin varmı. Freedom fighters yamasında bütün testleri en başından yapmama rağmen (oyun içi dahil) yamayı çıkartamamış birisi olarak söylüyorum. Bu işler gözükdüğü kadar kolaysa buyur sende çevir bir oyun biz oynıyalım. Anca laf edersiniz. Bir de utanmadan konu açmış.
    Herşey 10 tl alana kadar mı yani? buna mı düştünüz? gidip çarşıda şapka açın daha fazla kazanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Batarang-

Herşey 10 tl alana kadar mı yani? buna mı düştünüz? gidip çarşıda şapka açın daha fazla kazanırsınız.

Alıntıları Göster
    Ne diyosun değişik. Ben bütün yamalarımı ücretsiz yayımladım. Ama başkalarının hakkını da yedirtmem. Benim şapka açmaya ihtiyacım yok ama senin varki 10 lira için ağlıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Hocam söylediginiz oyunlar çok eski. Eski oyunlar için insanlar para ödemezler. Yeni ve güncel oyunların yaması çeviriliyor insanlar para verecekse o oyunları tercih ederler ilk olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

Hocam söylediginiz oyunlar çok eski. Eski oyunlar için insanlar para ödemezler. Yeni ve güncel oyunların yaması çeviriliyor insanlar para verecekse o oyunları tercih ederler ilk olarak.

Alıntıları Göster
    Bir oyunu oynamak için eski ve yeni olmasına hiç bir zaman bakmadım. Grafik hiç bir zaman umurumda olmamıştır çünki. Ama sizin dediğinize gelecek olursak haklılık payınız var. Ama şöylede bir şey var yeni nesil oyuncular zaten yama ücretsiz yayınlansada (çok büyük bir kesimi) oynamaz. Kaldıki burada tek mesele bağışda değil. Önüne gelenin yukarıda bahsettiğim arkadaşları ağır şekilde eleştirmesi. En basitinden söyliyim.
    -yama nerde kaldı ya.
    -ooo bu yama çıkmaz beklemeyin ing öğrenin
    gibi söylemler bile insanı soğutuyor. Bak ben 6 yama çıkarttım 4 ayda her yama en az 50 kere indirilmiştir. Girip bir teşşekür ederim diyen insan sayısı taş çatlasın 5 kişidir. Ee o zaman niye uğraşıyorum ki. Gitsinler ing öğrensinler demeye başlıyorsun bir süre sonra. Demem o ki siz arkadaşlar çevirmenlerin bir hayatı olduğunu. Oyun çevirmenin ne kadar zor bir uğraş olduğunu anlamalısınız. Yoksa böyle 2 günde bir konu açmaya devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 9 Temmuz 2020; 22:12:46 >

• Millet evde otura otura saracak yer bakıyor galiba. Nedir bu yama muhabbeti arkadaş.
  • 50 lira bağış yap bak hemen nasıl çıkarıyorlar yamayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.