|
Bildirim
|
Başlık açmayınca da tabakaneye bok yetiştirir gibi 3 tane yama birden çıkıyor.
Bence de bu işleri bilmeyen fikrini söylemesin, ağzı olan konuşuyor sanki bir faydaları dokunuyormuş gibi. Futbol yorumcularını geçtiniz iyice. |
türkçe yama peşinde koşacağına ingilizce öğren kardeş..
|
10 bin lira ve işi gücü evi barkı bırakıp 2 yıl ingilizce kursuna gidinciler şimdi gelirler
![]() |
Son noktaya gelindiğinde paketlenmede sorunlar oyundan atmalar görünmeyen altyazılar ve onlarca sorun olabilir.Kırk yıl düşünsem böyle konu başlığı göreceğim aklıma gelmezdi.Yapmayın böyle yaptığınız kalan çevirmenleride soğutmak oluyor bu işten, paranızda yetmez sonra oyun çevirtmeye ki aslında ciddi maliyeti var bu işin...
|
Oldu paşam. Başka bir isteğin varmı. Freedom fighters yamasında bütün testleri en başından yapmama rağmen (oyun içi dahil) yamayı çıkartamamış birisi olarak söylüyorum. Bu işler gözükdüğü kadar kolaysa buyur sende çevir bir oyun biz oynıyalım. Anca laf edersiniz. Bir de utanmadan konu açmış.
Ayrıca fear ın yaması senin gibi iş bilmeyip bir halta yaramayan 10tl bağış vermemek için takla atan tipler yüzünden uzadı. Fearı çeviren Kadir'in 100 de yüz çevirdiği ve hiç yayınlamadığı yamalarda var. Nerden biliyorsun dersin diye söyliyeyim bana gönderdi ordan biliyorum. |
Ne diyosun değişik. Ben bütün yamalarımı ücretsiz yayımladım. Ama başkalarının hakkını da yedirtmem. Benim şapka açmaya ihtiyacım yok ama senin varki 10 lira için ağlıyosun.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 8 Temmuz 2020; 12:16:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 8 Temmuz 2020; 14:59:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 9 Temmuz 2020; 22:12:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|