Şimdi Ara

Turkcell 200+ Mbps Down-40+Mbps Up ss'li+ video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, yer Sakarya kent meydanı cihaz Galaxy S6 edge. Turkcell ucuz etin yahnisi olmuyor haklısın.
    Turkcell 200+ Mbps Down-40+Mbps Up ss'li+ videoTurkcell 200+ Mbps Down-40+Mbps Up ss'li+ video

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuc 1gb kota 25tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Mart 2018; 20:54:31 >
  • 2100 de boş olduğundan iyi değerler 2600 bulursan daha fazlasını aşırsın band 7 de

• Aynı hızı Turk Telekom da veriyor ki. Hiç mi TT hız testi görmediniz.

Turkcell ilk başlarda daha iyi hız veriyordu 4G destekleyen yerlerde. Cat 4 telefonumda 139 Mbit aldığım oldu. Şimdilerde ise Cat 4 ile en fazla 90 - 100 görüyorum o da çok çok nadir. Yüksek kategori destekleyen telefonlar gerekiyor. Onunla da gördüğün hız 150 - 160, boşta ise 200 civarı...
  • Artan cihaz sayısına paralel tdma protokolü de limitlerine geliyor diye düşünüyorum. Teorik hızlar pratikte çok zor görülebilir. Şartlar eksiksiz sağlansa bile clientlerın sayısı arttıkça teorik hıza ulaşma ihtimali azalıyor benim tezim bu. Tabi belki arkadaşın dediği gibi modemi daha gelişmiş, modülasyonu hızlı cihazlarda daha yüksek sonuşlar alınabilir ancak uygulamada nadiren görülür kanaatindeyim

• Eee sonuç ? Ben kotan kaç ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Orada yazan band bilgisi yanlış hangi band'da olursan ol band 1 yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    S6 edge 2 taşıyıcılı 300mbit modeme sahip bu hızları görmesi mükemmel türk telekomun 3 taşıyıcı olmadan bu hızları vermesi çok zor ben görmedim açıkcası.
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Boş bir şebekede 20 MHz 1800'den 20 de 2600'den alsa ulaşılabilir hız. Mesele bu hızı her zaman ve her yerde vermiyor oluşu. :D
    Türk telekom'da 2600 10mhz olduğu için 40mhz'e erişebilmesi için 3 taşıyıcı gerekiyor turkcell bu konuda daha rahat sadece band 3 den 30mhz yayın yapıyorlar.
    Güncel bir telefon ile şuanda 2600 20mhz + 1800 30mhz + 800 10mhz toplam 60mhz ile çok rahat 200+mbit hızlar alınabilir.
    Ben de güncel bir telefon alma peşindeyim ama alacak telefon bulamıyorum. Yok, yok...
    Bende almak için 5g yi bekliyorum daha çok bekliyecem anlayacağınız ama şuan alsam büyük ihtimal mi6 veya op5t alırdım.
    Onların servisi nasıl ki? Bir yıl sonra götürüp pili değiştirin dediğimde sıkıntısız değiştirirler mi? Pilini kendim değiştirebilmek istiyorum ki bir yıl sürmüyor pili haşat etmem.
    Iphone da band genişliği görünmüyor mu

6 da çıkıyor 7 deki menü farklı

Vodafone 900 4g 10mhz yazıyordu band8

• Olsa ne olur olmazsa ne olur şaka gibi kotalar varken.
    Resmi olarak ülkede olmadıkları için ithalatçı garantiler bakıyor onlarda garanti yok gibi birşey bilirsiniz ama fiyatları yarı yarıya uygun ben 2 katını verip servis alacağıma 1.5-2 yıl sonra orjinal pilini alıp kendim değiştirmeyi tercih ederim. Tabi sizi bilemem bu benim kendi görüşüm :)
    Iphone 5s in menüsünde bant genişliği yazıyor band3 20mhz gösteriyor ama diğer modelleri bilemiyorum hiç kullanmadım ama 900 bandında nadir yerlerde 10mhz yayın yapıyor vodafone onu biliyorum.
    Kuzenin 6s Vodafone hattını alıp baktığımda yazıyordu ekran görüntüsü almadım mekan İzmit resimde bi baz var ama kimin bilmiyorum

Açık alan elbet gelmiştir tabi biz içerde odadaydık

Turkcell 200+ Mbps Down-40+Mbps Up ss'li+ video

Ben daha 1 kez gördüm 900 10mhz ondada hız iyi değildi, vodafone kullanmıyorum şuan son durum nedir bilemem tabi :)
    Bir yıl kullanıp pili haşat oldu diye pilini değiştirirken aleti haşat etmekten korkuyorum. Eski telefonlar gibi sök vidalarını aç, tak vidalarını kapat değil bunlar. Ben zaten 2. el alıyorum telefonları, aldığım gibi batarya değişimi gerekecek bunlarda desene.

Yok yok, piyasada alacak telefon yok. :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.