Şimdi Ara

Turkcell artık taahhüt bitince fiyat artışına gitmeyip üstüne hediye veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • taahhütüm bitmesine yakın yeni paket seçmek için turkcelli aradım. paketimin taahhütü bitince paketime aynı şekilde devam edebileceğimi ve taahhüt bitince paketimin fiyatında bir artış olmayacağını söylediler öyle de oldu. paket fiyatında bi zıplama olmadı. ama yine taahhüt yaparsam hediyesi varmış. fazladan gb, dakika, servis gibi falan. o yüzden ben de şimdi taahhüte devam ettirdim. nasıl olsa kaybedecek bişey de yok bence 10 numara

• Fiyat ve tarife nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    benimki gnc 8+8 48 lira ama genel bi olaymış bu sadece gncliler için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulakver

benimki gnc 8+8 48 lira ama genel bi olaymış bu sadece gncliler için değil
    Aynı paraya 2+2 alıyorduk ya.

Hediye olarak ne verdiler acaba?

• Beni 2 hafta kadar önce aradılar taahhüt yaklaştığı için tarife değişikliği için. 25 Şubat'ta bitiyor paketim. Musteri hizmetlerine sordum değişmediğim taktirde 109 TL olacağı söylendi. GNÇ 7+7 59TL normalde .Bu durumdan nasıl yararlanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmnD -- 13 Şubat 2019; 19:22:53 >
  • 10+10 20gb 1000dk 1000sms gnç faturalı paketteyim 75₺ bu ay taahüt doluyor kesinle böyle bir teklif olmadı 92tl den devam etmem için 4 kere aradılar 1 kez de ben şikayet bıraktım aynı fiyatı çektiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 13 Şubat 2019; 19:31:34 >
  • dsmnD D kullanıcısına yanıt
    Taahhutlü fiyat mı 109 TL,taahhutlu fiyatı nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

10+10 20gb 1000dk 1000sms gnç faturalı paketteyim 75₺ bu ay taahüt doluyor kesinle böyle bir teklif olmadı 92tl den devam etmem için 4 kere aradılar 1 kez de ben şikayet bıraktım aynı fiyatı çektiler.
    Diğer operatöre taşımayı düşünüyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Taahhutlü fiyat mı 109 TL,taahhutlu fiyatı nedir
    Tarifemin kampanya süresi doldu GNÇ Star yıllık paketiydi 59 TL .Bu ay taahhüt bitiyor tarife değişmediğim taktirde 109 TL olucakmış

• Bu konunun başlı bu şekilde yanıltıcı,bu size özel bir teklif. Tûrkcell'in böyle bir kampanyası yada içeriği yok.

Konunun başlığını Türkcell artık taahhüt bitince fiyat artışına gitmeyip üstüne hediye veriyor,değil de;

" Türkcell taahhüt bitince fiyat artışına gitmedi,ayrıca üstüne hediye verdi." şeklinde düzeltirseniz yanlış anlamanın ve zaman kayıplarının bir nebze önüne geçilir.

• Telekom x large paketine taşımayı düşünüyorum paketi ve fiyatı iyi 1 ay deneyeceğim memnun kalırsam faturalıda 15gb paketini 35₺ den veriyormuş
  • quote:

Telekom x large paketine taşımayı düşünüyorum paketi ve fiyatı iyi 1 ay deneyeceğim memnun kalırsam faturalıda 15gb paketini 35₺ den veriyormuş
    Bahsettiğiniz içeriğin linkini yazabilirmisiniz?

• X Large kampanyası:
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Selfy'nin Sosyal X Large Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturasiz/Paketler/selfy-sosyal-xlarge-paketi-yeni.aspx

Faturalıda 15gb paketini müşteri temsilcisine sordum yalnızca 1 ayı dolduran yeni abonelere açılıyormuş bayiden satışı yokmuş yalnızca müşteri hizmetleri verebiliyormuş.

• Babamın tarifesi bitiyordu hediye vermedi yaramazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

X Large kampanyası:https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturasiz/Paketler/selfy-sosyal-xlarge-paketi-yeni.aspx

Faturalıda 15gb paketini müşteri temsilcisine sordum yalnızca 1 ayı dolduran yeni abonelere açılıyormuş bayiden satışı yokmuş yalnızca müşteri hizmetleri verebiliyormuş.
    Twitter instagram facebook uygulamarını yoğun kullananlar için Türk Telekom'daki,hatta tüm operatörler arasında en avantajlı en ekonomik seçenektir Faturasız Selfy X Large paketi. Numara taşıyarak gelip 30 gün içinde tanımlayana 10+5 GB = 42 TL
    Aynı içeriğin Vodafonedeki karşılığı Sacma Güzel 7GB+7GB= 43 TL

Vodanın avantajı parasını verip sınırsız youtube yada sosyal medya uygulamaları alabilirsiniz.

TÜRK TELEKOM'un avantajı internet hızı Vodafonefen iyidir.
    Türk Telekom internet hızında kendini geliştirirken Voda kötüye gidiyor.

• kulakver kullanıcısına yanıt
    İyi denk gelmiş. Boşluklarına geldi heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.