Şimdi Ara

Turkcell aşım soygunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dikkatli olalım daha önce akıllı fatura özelliği olan paketimde bugün kontrol ettiğimde aşım ek 1 gb 24₺ paket verdiğini gördüm kontrol ettim ve gb haklarımı bitirdigimi gördüm ardından hemen ek 1 gb 24₺ kitlemiş. 7 aydır bu paketteyim daha bu zamana kadar aşım olmadı pakette hediye aşım koruma oldugu için böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. neden aşım korumayı kaldırıpta ek paket kitlediğine aklım almıyor.

• Paket değişikliği mi yaptınız? Eski paketiniz ve yeni paketinizde akıllı fatura var mı?
  • bulboeu37 B kullanıcısına yanıt
    Paket değişikliği yapmadım 6 haziranda taahhut vermiştim bu zamana kadar kullanıyordum turbo fırsat 15+ paketinden bahsediyorum. Daha önce çok gb bittiği oldu kendi duruyordu. hemen internetten paketin özelliklerini kontrol ettim orda da akıllı fatura özelliği yazıyordu onu da kaldırmışlar.
  • Eğer kaldirdilarsa 6. aydan sonra akıllı fatura iptal oluyor. Faturalı Midi Plusda aynısını yaşamistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulboeu37 -- 19 Şubat 2021; 12:28:43 >
    Ne güzelmiş sessiz sedasız iptal et. Benim gözümde övülecek bir tarafı kalmadı artık sadece çekim kalitesiyle övünülüyor. Salla kazan desen saatlik günlük gb lara bağlanmış tekrarlanıp duruyor. Bastı kaptı ayda bir kere ücretsiz gb veriyor. Gnç çatlat 3 saat 6 saat 1 gb veriyor. Turkcellde bir gün 6 saat falan sanırım. Önceden TT, vodafone da 10 gb 35₺ ise Turkcellde 42₺ oluyordu kampanyalarıyla verdigi kullanışlı hediye gb larla fiyat farkını kapatıyordu şu anda hiçbir ekstrası yok saatlik, günlük müptelası olduk her yerde çekiyor ama dk yok gb yok kullanamadığım kalitenin neresini seveyim kendine bir çeki düzen vermeli...
  • Akıllı Faturanız iptal edilmiştir diye mesaj gelmesi lazım. Bana gelmişti
    Maalesef hocam bir şey gelmedi neyse sağlık olsun giden gitti ders oldu bana da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6.aydan sonra akıllı fatura iptal mi oluyor gerçekten bittiğine dair mesaj gelmiyor mı
  • Ben böyle bir şey bilmiyorum ama bana herhangi bir mesaj gelmedi.
  • Şikayet edin hocam belki tekrarsn akıllı fatura bırakırlar ücretsiz
  • Gerekli yerlere şikayet ettim bundan sonra verselerde ihtiyacım yok yoğurdu üfleyerek yerim.
  • Peki hocam
  • Eskiden aklıı fatura özelliği 3 ay hediyeydi. 3 aydan sonra oto sona eriyordu. Şimdi 1 yıla çıkardılar. Sizin ki 3 ay sonra bitmiş olmalı. Paket aşımı yapma diye deq gb tanımlamıştır.

Mhz yi ararsan ne zaman ve kim tarafından iptal edildiği söylenir.
  • ara bir sor neymiş olay. ben de 7. aydayım faturalı midi plusta, hala koruma var.
    servislerim kısmında gözükmüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 21 Şubat 2021; 17:6:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Faturalı Midi Plus paketinden önce 3-6 aydı. Yeni geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.