Şimdi Ara

TURKCELL Bana neden cihaz limiti vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 5 aydır faturalarimi düzenli ödüyor.

Gelen fatura borçları sırasıyla: 630,170,385,580,1124,820 tam olarak böyle son faturayı daha ödemedim . 820 olan. Son faturayı da ödeyince son 6 aydır düzenli olarak ödüyor olacağım. Sizce son faturayı da ödedikten sonra, limit açar mı? Yada bu kadar yüksek tutarlara rağmen bana nasıl güvenmeyip de limit açmıyor aklım almıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• __Conqueror_ kullanıcısına yanıt
    Fatura ödemeden ziyade findeks puanı ve gelire oranla ödenen fatura daha önemlidir, findeks puanınızı kontrol edin, 1400-1500 üstü ise verir, 1000 altıysa hayal olur...
    Bir ekleme daha ödediğiniz faturadan cok geliriniz esas önemlidir, ayrıca geliri dusuk olup faturalar yüksek ve dengesiz ise eksi puan bile olur
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani? Şimdi benim banka haczim var ise, limit açmıyor mu? Vodafone da iken, hiç sicile bakmadan eğer faturalar düzenli ödüyorsan en geç 6 ay içinde sana sağlam bir limit açılır idi.
    Haciz varken tabiki açmıyor, findeksten bakıp puanına ona göre hareket edebilirsin, hacizin varsa ve bu kadar yüksek ve değişken faturalar ödüyorsan durumun zor, vodafone için akıl ve mantik çerçevesinde bir yorum yapmak cok zor, neye göre verip vermediklerini bilemedim, ama onlarda findeks puanını referans alıyor
    Turkcell'in kendi finansman şirketi var, Vodafone direk kendi ödemesine bakıyor. Turkcell ise tüm herşeyini inceliyor.
  • Şu an bütün operatörler bilgileri paylaşıyor. Başka bir operatöre borcun varsa o da etkiler. 800 - 1000 tl fatura ödeyen adam gitsin nakit alsın zaten taksitle ne işin var. Iphone vs alacaksan zaten 3 taksit yapar en fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • * Çok değişik bir sistemleri var.
    * Benim 3Bin olan Limit bir anda 0 tl olabiliyor.
    * Adam Yeni Taşıyor. Ona bir anda 8Bin çıkabiliyor
    :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.