Şimdi Ara

Turkcell bayilerinin faturalı oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmi bayiye bugün hat taşıma icin gittim özellikle kontörlü deneme rağmen faturalıyi yagladi durdu bende israrla istemedim elinde bir tablet ile her şeyi yaptılar imzayı bile tablete attırlar. Sözde kontörlü de en ucuz tarife 35 liraymis. Prim aldıklarını biliyorum eğer hat faturalı açılırsa güzelce fircalayacam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En ucuz tarife 20 lira. Ama ben size 25 liralık Eko 3 gb öneririm. Paketi almadan önce salla kazan yapın. Salla kazan size 3 ay katlanan internet hediyesi verecektir. Böylelikle 25 liraya 3 ay boyunca 6 gb internet, 500 dk, 1000 sms faydasından yararlanmış olursunuz.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/eko-3-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Referans olunursa 6ayda 1er gb var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet birde o var. Şifre vereyim istersen :)
    Gececek olsam belki ama suan tahhut var daha vf de temmuz gibi son

Bin dk sms 3gb sabah 3gb aksam 25lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eğer sağ salim geçersem bana verirsin kardeşim. Salla kazan garanti veriyormu internet başka birşey vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 1 Ocak 2018; 21:50:20 >
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Yeni hat geçişlerinde hem 1 gb internet veriyor, hemde interneti ikiye katlama hediyesi veriyor. Yani geçen yıl hep veriyodu, 2018 de değiştiyse bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    denerim olursa iyi olur. ben zaten tavsiye kodu ile +1gb olarak plan yapmıştım bu da olursa fena olmaz doğrusu bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.