Şimdi Ara

TURKCELL BI ARA KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/bi-ara-kampanyasi

' Ara Haftalık 1 GB: BiP üzerinden 5 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 1 hafta geçerli 1 GB internet faydası hediye edilecektir.
    Bi' Ara Haftalık 2 GB: BiP üzerinden 2 farklı kişiyi arayan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 1 hafta geçerli 2GB internet faydası hediye edilecektir.
    Bi' Ara Aylık 1 GB: BiP üzerinden 5 farklı kişiyi arayan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 1 ay geçerli 1GB internet faydası hediye edilecektir.
    Bi' Ara Aylık 2 GB: BiP üzerinden 10 farklı kişiyi arayan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 1 ay geçerli 2 GB internet faydası hediye edilecektir.
    Bi' Ara Aylık 10 GB: BiP üzerinden 30 farklı kişiyi arayan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 1 ay geçerli 10 GB internet faydası hediye edilecektir. Bi' Ara Aylık 10 GB faydası 200.000 kişi ile sınırlıdır. 200.000 kişi sonrasında; BiP üzerinden 30 farklı kişiyi arayan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 1 ay geçerli 5 GB internet faydası içeren Bi' Ara Aylık 5 GB hediye edilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özelden numara atın arasalim arkadaşlar

• paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren

Ne demek oluyor?
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Noxco . An itibariyle faydalanabilirsin demek istemis. Cok iyi kampanya. Ama bip uzeri konusma kalotesini begenmedim. Sebeke uzerinden ses kalitesi cok net.

• Anladım, teşekkürler.

İhtiyacı olan bir gurup kursun, araşın, kazanın :)
  • Kaptım 16 gb'yi turkcell yine bonkörlükte sınır tanımıyor.

TURKCELL BI ARA KAMPANYASI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asabi kullanıcısına yanıt
    Arama derken, sadece çaldırmak yetiyormu, yoksa karşı tarafın açması gerekiyormu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maczone

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

Noxco . An itibariyle faydalanabilirsin demek istemis. Cok iyi kampanya. Ama bip uzeri konusma kalotesini begenmedim. Sebeke uzerinden ses kalitesi cok net.

Benimde Bip üzerinden görüşme paketim var ama görüşme kalitesi hiç iyi değil özellikle alternatif operatörler üzerinden kendi santrallerini kullanan banka, kurumsal şirket, hava yolu gibi firmaların müşteri hizmetleri ile görüşme kalitesi oldukça kötü.

Ben hiç kullanmıyorum arama için, maksat internet kazanmak.
  • Salla kazan bana da sık sık hediye dakika veriyor Bip üzerinden, sabah bende bir deniyeyim bakalım.
  • Bip üzerinden çok görüşme yaptım. Eskiden hiç sıkıntı olmazdı. Ancak geçen hafta yaptığım bir görüşmede ses böyle yükselip yükselip alçalıyordu. Eskiden çok iyiydi ses kalitesi.
  • Whatsapp. Grubu kuran var mı bip hediye icin

• Grup kuran bilgilendirsin arkadaşlar

• https://chat.whatsapp.com/CAAzQMe6dU36YAW0Xtoqcg

Gelin canlarım

• bi ara haftalik 1 gb hediyesini kasima kadar sadece 1 kez mi kazanabilecegiz ayni sekilde aylik 1 gb icin 1 hakkimiz mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 6 Ekim 2017; 14:51:29 >
  • Beyler bir grup kuralım hemen herkes burada mı ? 30 kişi olsak yeter.

• Hediyelerin hepsi geldi, haber verene teşekkürler.
  • 30 kişi nerden buldunuz.

• memo13579 kullanıcısına yanıt
    Aradığınız kişinin BİP kullanıyor olmasının bir önemi yok İş yerinde aldım elime kart vizitleri, 30 tane firma aradım Telesekreterlerini 2-3 saniye dinleyip kapattım.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Vay be güzel fikir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.