Şimdi Ara

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
11.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte bu sistemden de nefret ediyorum.

Baştan versene 86'yı, ne diye insanları uğraştırıyorsun ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bu gibi şirketler böyle yardımları vergi düşmesi için yapıyorlar gider olarak gösteriyorlar.Bi ara tv programları yapıp yardım toplardılar işte aydın doğan çıkardı 1 trilyon veriyorum derdi millet sanardı hayrına veriyor ama bilmiyorlarki bunu devlete gider olarak gösterip vergiden düştüklerini.

Alıntıları Göster
    Tabii ki öyle, ünlülerin okul yaptırması gibi bir şey. Para zaten vergiye gidecek, okul yaptırıp halka şirin görüneyim derdi. Ama Türkcell gidip üzerine şaibe bulaşmamış bir vakfa yardım yapmıyor, sırf hükümet tarafından atanan kel CEO'ları efendilerine yaranmak için böyle vakıflara yardım yapıyorlar. Sorun burada. Hem böyle skandal sponsorluklar hem de fahiş zamlarla Türkcell iyice çığırından çıktı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 40 TL ödediğim genç tarifesi (3+3)+750 dk konuşma 1000 sms
    yeni yılla birlikte 55 TL yaptılar,sadece internet (4+4) oldu.
    15 TL zam fazla oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Tabii ki öyle, ünlülerin okul yaptırması gibi bir şey. Para zaten vergiye gidecek, okul yaptırıp halka şirin görüneyim derdi. Ama Türkcell gidip üzerine şaibe bulaşmamış bir vakfa yardım yapmıyor, sırf hükümet tarafından atanan kel CEO'ları efendilerine yaranmak için böyle vakıflara yardım yapıyorlar. Sorun burada. Hem böyle skandal sponsorluklar hem de fahiş zamlarla Türkcell iyice çığırından çıktı...

Alıntıları Göster
    Batmasını istedigim firmaların en başında turkcell inş o günleride görrüz.

• Bende kaç yıldır Turkcell kullanıyordum bu son yaptığı fiyat artışları nedeniyle Vodofone geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Keşke batsa ama sanmıyorum, güzel vurgun yapıyor. Hepimiz batarız onlara bir şey olmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymiş çekmiyomuş müşteri hizmetleri problemleriymiş

İlk telefonumdan beri Avea/TT kullanıyorum. Ne beklediğimden fazla fatura geldiği oldu ne diğer operatörlerin çektiği yerde çekmediği.

27 TL'ye 8gb 1000dk 1000sms kullanıyorum. Türkcell e geçince altın taksalar bile bu fiyat farkını çıkaramaz.

Kazıklananların ağlama konusu olmuş burası

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Senin gibi havaya cevapsız sorular sormuyorum, üzgünüm ama asıl senin BTK nın ne iş yaptığından haberin yok.

BTK ya ilişkin, fiyatlandırma yaptıklarına dair bir iddian var ise bu devlet kurumunun hangi kanundan yönetmelikten güç alarak bu işi yaptığını kanıtlamak zorundasın. Mademki biliyorsun ve var diyorsun ilgili kanunu paylaşmanı rica ediyorum. Öyle şunu yapıyorlarmış bunu diyorlarmış ile anca kendinizi kandırın. Adam bariz bir şekilde kendi yaptığı zammı devletin üzerine yıkıp, hem müşteri kaybetmekten kurtuluyor, hemde kendine sövdürmüyor. Devlet bir firmanın indirim yapmasını neden engellesin böyle saçma bir şey olabilir mi be ?

3 kuruşluk bir çalışanın ettiği lafı sanki devletin en yetkili kurumundan duymuş gibi burda konuşuyorsunuz.

TT nin ceosu benmiyim de adamların fiyat politikasını bana soruyorsun? Vardır bir hesapları ben nerden bileyim. Konumuzla TT nin fiyatlarının ne alakası var? Yani sözlerinin neresini tutsam elimde kalıyor nereye varmaya çalışıyorsan artık. Çok dolandırma yolu kaybedersin :)

Ben TürkNet kullanıyorm, TTNet altyapısında, vdsl. 65 lira ödüyorum :) Sen bilinçli, akıllı bir tüketici olursan aynı hizmeti ucuza kullanmayı tercih edebilirsin belki. Reklam yapmıyorum git en ucuza en iyi hizmeti verenden hizmet al. Bugün Türk Telekom kendi altyapısını en düzgün şekilde TTNET e sunuyor, geri kalan bağlantılarda elinden geldiğince sıkıntı çıkarıyor. Aynı aboneliği git TTNet ten yap sorunlar birden düzeliveriyor. Bu ne demek? Burada bir alicengiz oyunu var demek. 100 lira paran gider çağır bir elektrikçi hatlarını kontrol ettir, altyapı aynı altyapı, git ondan sonra en ucuza hizmet verenden hizmetini al bu kadar basit !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketiciserdar -- 28 Ocak 2019; 17:0:56 >

• yıllardır türk telekom (avea) kullanırdım turk telekom müşteri hizmetlerinin ilgisizliği olsun tecrübesizliği olsun vodafone dan yeni hat aldım ama aldığıma pişman oldum neden mi çünkü çekmiyor evde balkon pencere önünde telefon sabit bir şekilde kullanabiliyorum

bir de iphone larda andiroid lerde var mıdır bilmiyorum vodafone Wi-fi var onu açınca ev interneti üzerinden konuşulabiliyor o da stabil değil hattı aldım 35 tl ye 6 gb 750 dk 250 sms şeklinde lakin çekmiyen telefonu kullanmam çok saçma geldiği için cayma bedelini ve hat ücretini ödeyip faturasıza çevirdim (96 tl fatura ödedim)

90 gün bir süresi varmış sıfır hat alınca onun dolmasını bekliyorum o dolunca

türk telekom destek prime 15 gb 1000 dk 1000 sms (ekstra 150 gb bulut, 10 gb ttnet wifi, tt muud premium üyelik veriyor)
    tarifesine kayıt olacam (Engelli tarifesidir Engelli raporu olanlar alabilir) Aylık 42 tl civarinda 24 ay ortalama 45 tl ücreti var baya da uygun geldi 10 gün sonra hattımı taşıyacam türk telekom da benim gibi çekim kalitesinden memnunsanız türk telekoma geçin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: tuketiciserdar

Senin gibi havaya cevapsız sorular sormuyorum, üzgünüm ama asıl senin BTK nın ne iş yaptığından haberin yok.

BTK ya ilişkin, fiyatlandırma yaptıklarına dair bir iddian var ise bu devlet kurumunun hangi kanundan yönetmelikten güç alarak bu işi yaptığını kanıtlamak zorundasın. Mademki biliyorsun ve var diyorsun ilgili kanunu paylaşmanı rica ediyorum. Öyle şunu yapıyorlarmış bunu diyorlarmış ile anca kendinizi kandırın. Adam bariz bir şekilde kendi yaptığı zammı devletin üzerine yıkıp, hem müşteri kaybetmekten kurtuluyor, hemde kendine sövdürmüyor. Devlet bir firmanın indirim yapmasını neden engellesin böyle saçma bir şey olabilir mi be ?

3 kuruşluk bir çalışanın ettiği lafı sanki devletin en yetkili kurumundan duymuş gibi burda konuşuyorsunuz.

TT nin ceosu benmiyim de adamların fiyat politikasını bana soruyorsun? Vardır bir hesapları ben nerden bileyim. Konumuzla TT nin fiyatlarının ne alakası var? Yani sözlerinin neresini tutsam elimde kalıyor nereye varmaya çalışıyorsan artık. Çok dolandırma yolu kaybedersin :)

Ben TürkNet kullanıyorm, TTNet altyapısında, vdsl. 65 lira ödüyorum :) Sen bilinçli, akıllı bir tüketici olursan aynı hizmeti ucuza kullanmayı tercih edebilirsin belki. Reklam yapmıyorum git en ucuza en iyi hizmeti verenden hizmet al. Bugün Türk Telekom kendi altyapısını en düzgün şekilde TTNET e sunuyor, geri kalan bağlantılarda elinden geldiğince sıkıntı çıkarıyor. Aynı aboneliği git TTNet ten yap sorunlar birden düzeliveriyor. Bu ne demek? Burada bir alicengiz oyunu var demek. 100 lira paran gider çağır bir elektrikçi hatlarını kontrol ettir, altyapı aynı altyapı, git ondan sonra en ucuza hizmet verenden hizmetini al bu kadar basit !
    Rekabet kurumu denilen birşey var, ve bu kurum firmalar arası rekabeti kabul edilebilir düzeyde kontrol etmekle yükümlü.

O kullandığın TurkNet vs. devlet desteği sayesinde ayakta duruyor. (Aç youtube'da bu firmaların başındaki adamların açıklamalarını izle, kendileri söylüyor zaten.) TTNET, TurkNet gibi fiyatlar verebilecek olsa o firmalar olmaz zaten. TTNET tek başına yürür giderdi ve tekel olurdu.

TurkNet, Milleni, NetSpeed, Oris gibi firmalar devlet desteğini aldığı için daha ucuza tarife çıkartır ve müşteri (sen gibi) gidip daha ucuza hizmet alabilme imkanı doğar. Burada hem tüketici kazanır, hem de pazar payı daha düşük olan işletmeler kazanır ki ayakta durabilsinler.

Turkcell nasıl ki mobil'de pazar payının en büyük kısmına sahip olduğu için en yüksek fiyatı verme zorunluluğu var, aynı durum sabitte TT için de geçerli. (vermen gereken cevap buydu, ama gittin TurkNet'e girdin kaybettin)

TurkNet kullanmak mı? Allah korusun. Paramla rezil olmak isteyeceğim gün onu kullanırım. ISS bölümünde hergün mutlaka birkaç TurkNet mağduru görülüyor, dertsiz başıma dert almam.

Sabit internette evet belki dediğin gibi TTNET altyapısından aynı hizmeti farklı firmalar sayesinde daha ucuza alabilmek mümkün burada sorun yok. Ama sen kalkıpta bunu mobil için söyleyemezsin. Türk Telekom ve Turkcell'in mobilde verdikleri çok çok farklı. Sadece ufak bir araştırmayla bile mobilde Türk Telekom ve Turkcell'in farklı frekanslara sahip olduğunu, aynı hizmeti verebilmelerinin mümkün olmadığını anlayabilirsin. Kalkıpta "internete girip rahat video izleyebiliyormuyum" dersen buna birşey diyemem eyvallah kabul. Ama bu işin sesli görüşme kısmıda var, muhattap alınma kısmıda var, kampanya kısmıda var.

Yani Türk Telekom kullanıyorum, aynı hizmeti veya daha kalitelisini daha ucuza alıyorum diyerek ancak kendini kandırırsın. Senin bu dediğin, marketten gidip Peripella alıp üzerine Nutella etiketi yapıştırıp kendini tatmin etmek gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Ocak 2019; 17:20:43 >

• mofarah kullanıcısına yanıt
    8gb 50lira hangi tarife kardeş turkcellde ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turkcell in hızını ve stabilitesini daha çok beğeniyorum
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Hocam tam tersi forumun bu bölgesi Turkcellin 3 te biri fiyata paket kullanıp aynı hizmeti aldığını sanıp Turkcell kullananlara kazıklanıyor muamelesi yapıp ağlayan insanlarla dolu. Hani bak Xiaomi kullanırsın aynı performanstaki bir başka telefondan çok daha düşük fiyata, savunursun onu yine anlarım.DH nin pahalı olana karşı ön yargısı inanılmaz.Turkcell kullanıp aradaki fiyat farkını 20 30 lira fazla vereyim kafam rahat etsin şeklinde verip kullanan adam kazıklandığını düşünmez zaten.

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi hizmet alıyosunuz 3 katı fiyatımıza bi anlat bakalım. Yani bir operatör seni fiyat konusunda kazıklamamak ve gerektiği yerlerde çekmemezlik yapmamak dışında ne sunabiliyor sana bi anlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

yahu hepsini anladık da artık neden sade konuşma paketi hiç yok ?
    80 yaşındaki annem telefonla bile zor konuşurken ,onu internetli pakete niye zorluyorsun ?
    fazla para alabilmek için konuşma paketlerini kaldırıp ,internetli paketleri zorla aldırıyorlar

hele ki evlere şenlik bir sadakat paketleri var ,anlayabilene aşk olsun
    benim bildiğim sadakat yıllardır aynı firmada kalanlar için olur ama bunlar yüksek tarifeli bir paket almadığın sürece seni sadık müşteri kabul etmiyorlar

sadakat bile bunlarda para ile ölçülüyor demek ki :)
    Bimcell öneririm.
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    İstanbul, Eskişehir, Mersin arası sık seyahat ediyorum bu güzergahlarda Turkcell dışındaki operatörlerde tık yok en basitinden.Onun dışında İstanbul Beykozda Vodafoneun evin içinde çekmediğine, balkona çıkmak gerektiğine çok kez tanık oldum.Geçen sene tekrardan TT den Turkcelle geçtim, instagram kullanırken bile fark var belirttiğim bölgelerde.O kadar çok gereksiz şeye harcama yapılıyor ki, neredeyse bütün gün elinde olan cihazdaki internet için 10 20 lira fazla verenler kazıklanmış olur fikrinin literatürdeki karşılığı DH ölücülüğü başka bir açıklaması yok.Turkcell faturasızda Lifecell 8 GB 50 TL + hediyeler olarak kullanıyorum bu arada. Ha evden işe işten eve şeklinde yaşasam, o bölgede de diğerleri sorunsuz olsa neden fazla vereyim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

İstanbul, Eskişehir, Mersin arası sık seyahat ediyorum bu güzergahlarda Turkcell dışındaki operatörlerde tık yok en basitinden.Onun dışında İstanbul Beykozda Vodafoneun evin içinde çekmediğine, balkona çıkmak gerektiğine çok kez tanık oldum.Geçen sene tekrardan TT den Turkcelle geçtim, instagram kullanırken bile fark var belirttiğim bölgelerde.O kadar çok gereksiz şeye harcama yapılıyor ki, neredeyse bütün gün elinde olan cihazdaki internet için 10 20 lira fazla verenler kazıklanmış olur fikrinin literatürdeki karşılığı DH ölücülüğü başka bir açıklaması yok.Turkcell faturasızda Lifecell 8 GB 50 TL + hediyeler olarak kullanıyorum bu arada. Ha evden işe işten eve şeklinde yaşasam, o bölgede de diğerleri sorunsuz olsa neden fazla vereyim zaten.
    DH ölücülüğümü

Güldürdün beni hakkaten reisss

• Turk telekom 35 tl den 2 gb 1 hafta geçerli yurtdışı pakedi alırdım sürekli
    Şuan 1 gb a düşürüp 45 tl yapmışlar
    Durumun vahametini anlatıyor bunlar işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    İzmirin bir ucundan bir ucuna gidiyorum ben de her gün arada sırada başka şehirlere de yolculuk ettiğim oluyor. Bir kere bile çekmesi gerek yerde çekmediği olmadı. Benim adıma, aldığım hizmetin üstüne bir tık bile eklenemez. Dağın başında çekiyor ağrının köyünde çekiyor diye de hiç kullanmayacağım bir hizmet için 3 kat para veremem sizin dediğiniz gibi. Ki Türk Telekom da hiç umulmadık yerlerde en hızlısından 4g internet çektiği oluyor. Benim için çekme konusu sorun olmadı ve şehirden hergün çıkıp yolculuk etmeyen biri için de bu paraları vermek saçmalık olur.

Ama dediğiniz gibi sizin için bu gereklilik ona Bir şey diyemem lakin ben bu operatörü savunan çoğu kişinin ttde böyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum ona rağmen bu paralara kullanmaya devam ediyorlar.

• lordert kullanıcısına yanıt
    Sizler yorumlayin hicam farklari ve fiyat farklarini.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.