Şimdi Ara

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
11.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyseki vodafone geçtim lanet turkcell kurtuldum kan emici lanetler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunduğunuz bölgede çekiyorsa cidden değmez o paralar.

16-17 sene Turkcell kullandım en son 3 yıl oldu heralde platinum 15gb a 110tl veriyordum yetmiyordu ekstra gb alıyordum 120-130 oluyordu hep fatura. Sonrasında vodafone a geçtim 20gb internet olan tarifeydi 100tl ödedim 1 sene civarı.. Yaklaşık 1 sene önce ttkom a geçtim şansıma güzel tarife bulmuştum 20gb internetli tarife 45tlye geçtim..

Şimdi 3 sene önce 110tl ödediğim firma var diğer yanda 45 tl ödediğim firma var. Şehrin merkezindeyim çekmeme gibi durum yok zaten ve 3 sene geçmesine rağmen 3te 1 fiyat ödüyorum.
  • Ne yaparsa yapsın turkcell de kalan milyonlarca kişi var. bizim ülkenin insanı biatçı oldukça bitmez.

• erco35coast kullanıcısına yanıt
    aslında kişi olarak turkcell de kalan çok kimse yok, kurumsal ayakta adamlar çok agresif, bizim kurumda 200 civarı hat var 15-20 yıl önce ilk kurumsal hatlar alındığında saha ekipmanları için alınmış, o dönemde diğer iki firma statik ip istediğinizde biz telefon firmasıyız ip ne alaka diyordu, o dönemde işte turkcell öyle bir kurumsal hat satışı yapmışki, kolay kolay farkı artık kapatılamaz. bir büyükşehir belediyesinde otobüse binip kart okutuyorsunuz, hepsinde sim kart takılı ve emin olun çoğu turkcell, siz bayiye gidip iki dk da taşıma yapıyorsunuz ama kurumsalda oturmuş bir işleyiş varken kimse fiyatına bile bakmadan çalışan sistemi devam ettiriyor. ben 2016 yılında bizim kuruma ilave 5 data hattı aldım, bugüne kadar 200 civarı turkcell, 50 civarı avea var hiç vodafone yok, vodafone da ucuz alt tarafı 100 mb paketli beş hat onlarda vodafone olsun dedim, demez olaydım, o beş hat açılana kadar yaşanan saçmalıkları yazsam roman olur.

Uzun lafın kısası bireyselde turkcellin ezici bir üstünlüğü yok, adamlar kurumsaldan o fazla aboneye sahip oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 28 Ocak 2019; 22:2:28 >

• Telekoma geçeyim desem 40 gb interneti olan paketi yok. En fazla 25 gb var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Bimcell öneririm.

Alıntıları Göster
    bimsell telekom yapısını kullanıyor galiba ,eğer öyleyse köylerde hiç çekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

Telekoma geçeyim desem 40 gb interneti olan paketi yok. En fazla 25 gb var.
    Prime a geçersen 3 ay boyunca ek 30GB verir, 3 aydan sonrada ek paket alırsın. 10GB aylık 39 TL

• zam denilince turkcel akla gelir"d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bodrumun izbe bir yerinde çalışıyorum ve 1 ay evvel TT 4G çekmiyordu, şikayet etmememe rağmen 4G full çekiyor ve tüm yol boyunca kesintisiz 4G çekiyor. Hatta bodrum merkezden tivibu go ile filmimi açtım türkbüküne kadar kesintisiz bir şekilde izledim(arasındaki yolda dağları filan geçiyosun) Görüntü bir kere hıçkırmadı bile.

Bırakın yalandan tt çekmiyor yaaaa diye feryatları figanları. Adamlar oturdukları kazığın farkında ancak kendilerini tatmin etmek için “yok şurdan bedava internet burdan bedava dakika”

Türk telekom her yerde sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. İster doğuda olsun ister askerde ister ege sahillerinde marmara da asla mağdur olmadım. Bırakın millet versin 30 liralık tarifeye 140 lira. O o parayı vermese sen bu fiyattan kullanamazsın zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bodrumun izbe bir yerinde çalışıyorum ve 1 ay evvel TT 4G çekmiyordu, şikayet etmememe rağmen 4G full çekiyor ve tüm yol boyunca kesintisiz 4G çekiyor. Hatta bodrum merkezden tivibu go ile filmimi açtım türkbüküne kadar kesintisiz bir şekilde izledim(arasındaki yolda dağları filan geçiyosun) Görüntü bir kere hıçkırmadı bile.

Bırakın yalandan tt çekmiyor yaaaa diye feryatları figanları. Adamlar oturdukları kazığın farkında ancak kendilerini tatmin etmek için “yok şurdan bedava internet burdan bedava dakika”

Türk telekom her yerde sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. İster doğuda olsun ister askerde ister ege sahillerinde marmara da asla mağdur olmadım. Bırakın millet versin 30 liralık tarifeye 140 lira. O o parayı vermese sen bu fiyattan kullanamazsın zaten.
    Yapma gözünü seveyim. Şu yorumun 2. kısmına baktım nasıl nefret dolmuşsun.

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

Ne yani tt sana 50 liraya 25 GB verdi Turkcell vermedi diyemi böyle nefret dolusun, bizlere bu şekilde hakaret ediyorsun? 2 videoyu takılmadan izledin diyeTurkcell'le aynı hizmeti mi veriyor sanıyorsun?

İnanılmazsınız abi ya, harbiden yapmayın bu kadar ayıptır. 1 tane doğru düzgün yorum atan tt kullanıcısı yok. Hepiniz enayiler, kazığa oturun, ensarcılara para verin diye cümleler kuruyorsunuz. Görende faturalarımızı siz ödüyorsunuz sanacak.

Biraz saygılı olun, insanların tercihine saygı duyun.

Turkcell memnun ediyor ama aynı anda tt de kullanıyorum memnun etmiyor. Sen buna saygı duymak zorundasın, hakaret edemezsin. TT ile ilgili tarife konularında her ne kadar sevmesemde "hocam bu tarifeyi nasıl bu kadar ucuza aldın" diyenlere yardımcı oluyorum. Sen olsan Turkcell'de ki adamı TT geçirirsin. İşte bu kadar fanısınız.

Aynı ülkede yaşadığım bir insanın bu kadar çirkinleşebileceğine inanamıyor ve susuyorum.

TT ile mutluluklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 29 Ocak 2019; 8:50:42 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aklıma regal reklamı geldi, hani aynı özellikteki iki makinanın bir tarafta pahalısı bir tarafta ucuzu var hangisini seçersin diye soruyorlar senin gibi tiplemelere :) Sonra basıyorlar şamarı, şaaaaakkkkk hahahahah

Sen önce TTNet ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. nin farklı ticari varlıkları olduğunu öğren. Altyapı sahibi olan Türk Telekom alt yapı kullanım hizmetini tüm firmalara ( TTNET dahil) aynı fiyattan verdiğinden ( vermek zorunda olduğundan ) haberdar ol. Bu sayede tek el olamadığından haberdar ol. Birçok şey öğrenirsen belki birgün şirinleri görebilirsin :) Haydi uğurlar ola sana daha fazla zaman harcayamayacağım.
  • tuketiciserdar T kullanıcısına yanıt
    sen önce btk'nin yetkilerinin ne olduğunu araştır ondan sonra konuş. bilmeden fikir yürütme.
    karşımdakinin kız veya erkek olması konuşulan konunun anlamını değiştirmez, benim aklım gayet yerinde, herkesi kendin gibi sanma.
    bütün operatörlerin kampanyalarının btk onayından geçtiğini herkes biliyor, sizin haberiniz yoksa siz biraz uyanık olun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeqona

Turkcell in çok fazla baz istasyonu var bunların işletme maliyetleri yüksek. Yer kirası, elektrik, altyapı v.s.
    Rekabet kurulu da izin vermez fiyatı düşürürse tt vodafone batar
    bu tam olarak doğru değil. avea kullandığı frekans itibarıyle daha sık aralıklarla baz istasyonu kurmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

bu tam olarak doğru değil. avea kullandığı frekans itibarıyle daha sık aralıklarla baz istasyonu kurmak zorunda.

Alıntıları Göster
    Eskiden olsa hakliydiniz ancak 4g ihalesi sonrasi isler degisti avea da artik 3gyi 900 mhzden verebiliyor bu da uzun mesafelere sinyal gidebiliyor eskiden 1800 mhz operatörü olduğundan dediğiniz doğruydu ancak şu an işler daha değişik

• Ben diyorum ya en iyi hizmet turkcellde doğru ama bukadar fiyat Rtışı ve herşeyi kısıp herşeyi paralı yapmak bence etik değil .Platinium dior fizy önce bedava sonra 4 sonra 14 sonra 17
    Lifebox önce 500 gb sonra 100 şimdi 25gb ve fiyat artmış..
    Upcall önce bedava şimdi paralı benim bahsettiğim aylık ortalama 90 300 aralığında aldığı aboneye yaptıkları

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Ben diyorum ya en iyi hizmet turkcellde doğru ama bukadar fiyat Rtışı ve herşeyi kısıp herşeyi paralı yapmak bence etik değil .Platinium dior fizy önce bedava sonra 4 sonra 14 sonra 17
    Lifebox önce 500 gb sonra 100 şimdi 25gb ve fiyat artmış..
    Upcall önce bedava şimdi paralı benim bahsettiğim aylık ortalama 90 300 aralığında aldığı aboneye yaptıkları
    İnan bu fiyat artışı konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. İçerik azaldı ama fiyat arttı.

Benim 35GB tarifemin yeni hali 30GB olarak aynı ücrete satılıyor. Bunun bir üst tarifesi 40GB olan için 229 TL istiyor ve tek farkı 5GB internet başka hiçbir artısı yok.

Turkcell öyle bir sistem kurmuş ki, birnevi insanları mecbur ediyor ve lanet olsun parasına vereyim de kullanayım diyorsun.

Basit bir örnek vereyim belki durumu daha iyi anlarsın.

Evde kullandığımız 2. bir telefon var ve ev internetine bağlı olur çocuk youtube'da falan takılır. Ona tt hattı takmıştım, dün akşam işteyken Vodafone hattımdan bir arayayım dedim kızım (6 yaşında) açtı telefonu, inan çocuğun dediğinden tek kelime anlamadım.. Bu kadar rezalet, boğuk bir görüşme kalitesi olamaz. Resmen ses soba borusundan geliyor gibiydi. Eşim aldı telefonu "bu çocuk ne demeye çalışıyor? tek kelime anlamadım. Kapat Turkcell hattı takıp senin Turkcell'i arayacağım" dedim. Nihayetinde hat değişikliğinden sonra güzel güzel kızımla dakikalarca konuştum. Sabah iş çıkışı da Turkcell bayiye gidip faturasız olan TT hattını Turkcell'de faturalıya geçirdim ki çocuğumla rahat rahat konuşabileyim diye. Çünki Turkcell'den Turkcell'e yapılan aramalarda muazzam bir kalite var ve çocuğumla konuşabilmek için 20 30 50 lira farka bakmayıp kullanmaya devam edeceğim, taaa ki TT veya Vodafone veya XXX şirketi Turkcell'den daha iyi hizmet sunana kadar.

Bu anlayışta olan milyonlar var.

Turkcell Enflasyonla Mücadele Kampanyasını tekrar başlatmış, umarım bu tüm paketlere yansır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 30 Ocak 2019; 20:1:59 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.