Şimdi Ara

turkcell bugun gidik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun turkcell netde anormal bir yavaslık var cıldırcam

• siber saldırılardan deniyor. mh aradım bant kaydı sıkıntı olduğunu söyleyince mh temsilcisine bağlanmadan kapattım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye geneli bu sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e o zaman neden vodafon avea, kablonet yada ttnet de sorun yok da sadece turkcell nanay ???
  • Turkcell hız düştü şu anki hızım 4mps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu8suf -- 26 Aralık 2015; 21:45:58 >
  • Bende bi sıkıntı yoktu bugün.Normal bi şekilde kullandım.

• dalga dalga yayılıyo sanki, benimde turkcell,2 gun önce falan yavastı,bugun iyi gibi her bölge bir olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 27 Aralık 2015; 0:04:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabahtan beri felaket.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Sabahtan beri felaket.

Bende de 19- 20 arası berbattı. Koskoca 1 saat en fazla 250 kb internet kullanabildim.

• Tekirdağ'dan bildiriyorum.

Bakalım sorun bitince 1gb falan verseler de kendilerini affettirseler.

• internet alt yapıları siber saldırya mağruz durumdalar yavaşlık bundan kaynaklanıyor.
  • VODAFONE ve avea neden sorunsuz
    bu 2sinde sorunu olan varmı
  • Bendede dünden doğru sıkıntı var özellikle 3g çoğu zaman saatlerce kullanılamıyor ama 2g de sıkıntı yok yavaşta olsa internete girebiliyorum

• Evet bugun dun akşam cok yavaş açmıyor bile

• Bugunde daha da kötü whatsapp bile gitmiyor

• Bende sıkıntı yoktu ama siber saldırı ile ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum pek. Batı bölgelerdeki hatlarda santrallerde bir sıkıntı olmuştur.

Öğlen Turkcell ve Avea kesildi, Turkcell yaklaşık yarım - bir saat sonra geldi. Avea'lı arkadaş evden çıkmazdı kolay kolay. Açtım mobil veri paylaşımını 6.5 KM gezdirdim peşimde. Eve geldik, Avea ve ADSL hala yok evde.
    Bu arada burada görünen turuncu hortum da bizim DSLAM santraline gelen fiber kablo, birkaç dağ tepe arşınlıyor sanırım böyle.
     turkcell bugun gidik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 27 Aralık 2015; 15:50:01 >

• Bugun berbattı siber saldırı değil 4.5 altyapı çalışmaları yüzünden ,milleti salak yerine koymaları yokmu ,ondan sonra niye markamız yok diyolar böle marka olunmaz şeffaf değil hiç bir firma,insana değer yok,pat diye elektriği keserler sürekli arıza oluştu derler ayıplı hizmet çok fazla ülkemizde çünkü yaptırım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluone -- 27 Aralık 2015; 19:21:10 >
  • Bluone kullanıcısına yanıt
    4.5G çalışması ile ilgili değil hocam, arıza ya da hat kopukluğu gibi bir şeyler olmalı bir yerde. 4.5G çalışması gibi şeyler daha çok yerel etkide olan şeyler. Santralde bir işlem yapılacağı zaman da zaten Planlı Çalışma sayfasında bildirimini yapıyor Turkcell.
    http://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/duyurular/planli-calisma-bilgilendirme
  • Günlerden 29 Aralık 2015. Turkcellin internetine belkide tarihinin en büyük siber saldırısı gerçekleştiriliyor. Forumda tek kelime yok. Bu konuda 3 günlük.

Turkcellin internet bağlantısından normalde saatte 10-15 saldırı gelirdi. Firewall bunları silkeler, geçilir gidilirdi. Bu konunun açıldığı günlerde saldırılar saatte 2000'e çıkmıştı. İnternet bağlantısı kesintiliydi. Başlatıldığında 15-20 saniye açık kalıyor sonra kesiliyor, hiçbir ip adresine ulaşılamıyordu.

Ve dün gece saat 0246. Bağlantıyı açtık, 0248'te kapatmak zorunda kaldık. İki dakika içinde 4400 geldi. Saate vurulduğuna 120000'den fazla ediyor. Gelinen nokta saatte 10-15'ten 120000'lerin üzeri.

Gönderilenler UDP paketleri. Birçok değişik adresten geliyor, aralarında botnet olduğuna ihtimal vermediğiniz yerlerde var, Google'n 8.8.8.8'i gibi. Gelenler uzaktaki sunucuların 53. portlarından. İçerikleride hemen hemen aynı, turkey.com'un ve nic.tr'nin adres çözümleri. Boyutları birkaç yüz bayt. Dakikada yaklaşık 1 MB internet paketinden yemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntor -- 5 Ocak 2016; 17:48:35 >

• huntor H kullanıcısına yanıt
    Kimin adına konuştuğunuzu anlayamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.