Şimdi Ara

TURKCELL ÇOK PAHALI GELMEYE BAŞLADI TÜRK TELEKOM'A GEÇİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturasız hat sahibiyim. Her ay Turkcell bayisine gider sms, konuşma ve internet paketi yaptırırım postan. Aynı paketler 25 liradan 30'a sonra 35'e çıktı. Bugün tekrar gittim en ucuzu 40 lira diyor. E yuh artık ne bu fiyatlar? Alt tarafı 2-3 gb internet 500-750 dk arası konuşma ve 1000 sms veriyorlar. Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Aynı paketler 22 liradan başlıyor. İstanbul'dayım zaten çekim konusunda da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sizin tavsiyeleriniz nedir?

• Geçilir neden geçilmesin ?
  • Denemeye değer, neden geçilmesin?
  • Yaklaşık 1 yıl önce kampanyadan yararlanarak Vodafone dan Türk Telekom faturalıya geçtim 8gb 1000 sms 1000 dakika için 29 tl ödüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecilir gec dene bolgende vs nasil kotuyse dönersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut müşteri için her daim Turkcell en pahalı fiyatları çıkarıyor.

Şöyle bir bakındım da, şu paket çok iyi ama tabiiki yeni müşteri için.

Taşı Türk Telekom'a, memnun kalırsan devam edersin memnun kalmazsan Turkcell'e geri dönersin olur biter.

• Bende yeni faturalı hat almak istiyorum türk telekomda güzel paket var mı yeni gelenlere özel ?

25-60₺ arası internet ve dakika olsa yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bugün 1 yıl 1 aydır kullandığım turkcell hattımı turk telekoma taşıdım gerçekten aşırı yüksek fiyatlar insan uygun bir tarife sunar bana sundukları tarife şaka gibi 35 tl olan tarife 49 yapacaklarmış benim taahhütüm bitimine 12 gün kala taşıdım eşim de yeni taahhüt vermişti kendi hattına 1.5 ay ekstra kullandı bugün caydırdım umarım ek çok fatura gelmez tövbe turkcelle

27 tlye 8gb internet olan turk telekoma geçtim

• mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    ana konusu şu :
    donanımhaber forum
    2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL » Sayfa 6 - 28
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-kampanya-turk-telekom-selfy-yaz-firsati-paketi-8gb-750-dk-5000-sms-27-tl--138479730-6

görüş önerilerinizi paylaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.