Bildirim
Turkcell'de faturasız hat taşıyana verilen teklifler nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bugün ben de Vodafone faturasıza geçtim.Turkcell'e taşıyacağım. Lifecell 4gb paketi var. 2 Gb Facebook Twitter. 3Gb Yaani gibi pakete dahil kullanımlar var bana fena gelmedi. Ayrıca kardeşim kullanıyor Turkcell surekli bedava internet kullanıyır Bip vs gibi uygulamalardan.
Bu arada 32TL Lifecell 4Gb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türktelekomdan 2 gün içinde geçiş düşünüyorum Türkcell e (faturalı Turbo Yeni 3 GB; 34 tl.) türkcellde internet hediyeleri çok oluyor mu 5gb aylık çok iyi olurdu. -
Şuan taşıma kampanyası yok ama illa şimdi Turkcelle geçeceğim derseniz,turkcelle taşınınca en düşük ücretli paketi alıp,25 yaş altı birinin tc numarasıyla genç tarifeli olun,her hafta 1 tl ye 1 gb kampanyası oluyor,en avantajlısı genç paketler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myhunter -- 8 Aralık 2018; 22:50:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 1-2 gb internet, 500 dk konuşma yeter.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X