Şimdi Ara

Turkcell'de faturasız hat taşıyana verilen teklifler nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'dan Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Bir de Turkcell'i denemek istiyorum. Fakat fiyatları kafamı kurcalıyor. Vodafone'da 24 TL'ye 3 Gb + 600 DK + 1000 SMS kullanıyorum. Turkcell'de hat taşıyana verilen teklifler nedir?

• Hocam bugün ben de Vodafone faturasıza geçtim.Turkcell'e taşıyacağım. Lifecell 4gb paketi var. 2 Gb Facebook Twitter. 3Gb Yaani gibi pakete dahil kullanımlar var bana fena gelmedi. Ayrıca kardeşim kullanıyor Turkcell surekli bedava internet kullanıyır Bip vs gibi uygulamalardan.

Bu arada 32TL Lifecell 4Gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türktelekomdan 2 gün içinde geçiş düşünüyorum Türkcell e (faturalı Turbo Yeni 3 GB; 34 tl.) türkcellde internet hediyeleri çok oluyor mu 5gb aylık çok iyi olurdu.
  • Şuan taşıma kampanyası yok ama illa şimdi Turkcelle geçeceğim derseniz,turkcelle taşınınca en düşük ücretli paketi alıp,25 yaş altı birinin tc numarasıyla genç tarifeli olun,her hafta 1 tl ye 1 gb kampanyası oluyor,en avantajlısı genç paketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myhunter -- 8 Aralık 2018; 22:50:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 1-2 gb internet, 500 dk konuşma yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.