Bildirim
Turkcell'de Hattın Açıldığı Tarihi Görme ?
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
e-devlette gösteriyor. orda gösterilen olmaz mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orada hattın ilk açıldığı tarihi gösteriyor.quote:
Orijinalden alıntı: serdaryigiter
e-devlette gösteriyor. orda gösterilen olmaz mı. -
Mh söyler sanırım.
Uygulamada denk gelmedim hiç.
Turkcell Borç/Alacak yazın google'a sonra istenilen bilgileri girin hattın açıldığı tarih yazıyor
hattin açıldığı tarih demissin nerden anlayacaz ilk acildi aon açıldı oldunu. fark etmez e devlet hepsini gösteriyor. ilk sıfır hat alsan açıldı tarih yazıyor. geçiş yapsan kapandigi tarih ve yeni oparator e ilk açıldığı tarih yazıyor. ha senden önce biri kullanmissa daha oncesi varsa yani Turkcell'de yok onu görme. müşteri hizmetleri ara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 7 Haziran 2019; 1:32:29 >
1.E-devlette tl iade bölümünden kurcalarsanız Turkcele taşındığı yada Turkcellde açıldığı tarihi gösterir.
2. Turkcell musteri hizmetleri de biraz bekletip söylüyor.
Tt da online işlemlerde nerde gösteriyor? Ben bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X