Şimdi Ara

TURKCELL’DEN 1’ER GB HEDİYE( taraftar paketleri )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün “Modern futbol dünyası dijitalleşiyor. Kulüplerin geleceği de bundan geçiyor. Yeni sezonda da tüm taraftarları, takımlarını desteklemeye ve futbol coşkusunu hem statlarda hem de dijital ortamlarda yaşamaya davet ediyorum. Ve bunun için de dijital iş birliğine gittiğimiz kulüplerin taraftarlarına hediye 1 GB internet hediye ediyoruz. Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun tüm takımlara, taraftarlara ve Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.....

https://www.bilisimedya.com/2018/08/turkcell-taraftar-paketlerine-1gb-internet-hediye.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 9 Ağustos 2018; 12:20:56 >

• Şampiyon paket ile 9 TL'ye aylık heryöne bip üzerinden geçerli 500 dk alıyorum ucuza turkcell kalitesini kullanmanın keyfini yaşıyorum fizy lifebox çalarkendinlet gollercepte standart üyelik dahil 1 gb'da hediye edilecek mis gibi. Sürpriz nokta salla kazan gollercepte her gole 100 mb vb. kampanyalardan internetim eksik olmuyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

Şampiyon paket ile 9 TL'ye aylık heryöne bip üzerinden geçerli 500 dk alıyorum ucuza turkcell kalitesini kullanmanın keyfini yaşıyorum fizy lifebox çalarkendinlet gollercepte standart üyelik dahil 1 gb'da hediye edilecek mis gibi. Sürpriz nokta salla kazan gollercepte her gole 100 mb vb. kampanyalardan internetim eksik olmuyor zaten.
    Bu paket yenilemesi nasıl oluyor bende 10 ağustos bitiş görünüyor

10 ağustos yüklediğim saate kadar mı dahil yoksa gece 12 ye kadar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bu paket yenilemesi nasıl oluyor bende 10 ağustos bitiş görünüyor

10 ağustos yüklediğim saate kadar mı dahil yoksa gece 12 ye kadar mı ?

Alıntıları Göster
    Yüklenen saate kadar geçerli 10 temmuz 20:00'da aldıysanız 10 ağustos 20:00'da biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzelmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.