Şimdi Ara

Turkcell'den Bayrama Özel Salla Kazan Hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kadıköye selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Haziran 2019; 1:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam çok da sıcak değil ya günlük 1gb işte

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hiç yoktan iyidir

• paylaşmalı verseydi bari ihtiyacı olana verirdik

• 2019’un başından beri Haftalık Bip 1000 dk hediyesi veriyor. Şaka değil her hafta aynı hediye. Müşteri hizmetlerine soruyorum hata mı bu diye bilgileri falan. Leş vasat bir Turkcell kampanyası işte tıpkı gnc çatlat kampanyasının vasatlığı gibi.

• 6 saatlik 1 GB verdi

• cumadan kalan sallama hakkı olanlar sallayınca , bayrama özel ek bir defa daha sallayabiliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir hattıma günlük 1gb diğerine 6 saatlik 1gb şansa cuma da internet vermişti uzun bir aradan sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süredir sürekli internet veriyor. Tek şikayetim günlük vermesi. Ama bazen dergilik indirme ekranı çıkıyor o zaman 1gb haftalıl veriyor. Bir de çift uygulama ve çift ekranla aynı hesabı açıp aynı anda sallakazan yapınca 2x veriyor güzel oluyor. 2 gb günlük tertemiz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

cumadan kalan sallama hakkı olanlar sallayınca , bayrama özel ek bir defa daha sallayabiliyor mu?
    Aynısını soracaktım. Genelde böyle ek sallama hakkı deyince önceden hakkın varsa 2 tane kullandırmıyordu ama bu sefer nasıl bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misterthugg

2019’un başından beri Haftalık Bip 1000 dk hediyesi veriyor. Şaka değil her hafta aynı hediye. Müşteri hizmetlerine soruyorum hata mı bu diye bilgileri falan. Leş vasat bir Turkcell kampanyası işte tıpkı gnc çatlat kampanyasının vasatlığı gibi.
    Bende de aynı haklısın

• Sadece TL yükleyince verdiği salla kazan hakkı ile muvcut hak kullanılıyor. Bayram hediyesi olarak verdiği 2 kere saklanmıyor.

• İki kere salladım 2 GB kazandım 24 saatlik bayramda ilaç gibi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 saatlik 1 gb verdi. Şaka gibi

• Paylaşmalıysa;işine yaramayan arkadaş paylaşırsa sevinirim mahrumiyet bölgesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 5 Haziran 2019; 1:4:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: misterthugg

2019’un başından beri Haftalık Bip 1000 dk hediyesi veriyor. Şaka değil her hafta aynı hediye. Müşteri hizmetlerine soruyorum hata mı bu diye bilgileri falan. Leş vasat bir Turkcell kampanyası işte tıpkı gnc çatlat kampanyasının vasatlığı gibi.
    bende de aynı durum geçerli hocam. neredeyse 1 sene oluyor her hafta bip çıkıyor. bende paket yapmayı bıraktım bip üzerinden konuşuyorum artık
  • Bana an itibariyle 1 sallama hakkı daha verdi ve yine aynı şey çıktı.

2x3GB instagram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 5 Haziran 2019; 15:20:6 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    sana bayramın her günü veriyor heralde, bana yok

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

sana bayramın her günü veriyor heralde, bana yok
    Bug falan olmuş dicem ama Turkcell adama bedava günahını vermez.

Black hatlarım da salladım ama eşimin düz platinum hattında dün sallama hakkı vardı ama bugün olmadı.

Mh arayıp sormakta istemiyorum belki yarın da verir almasınlar diye
  • Salla Kazan hakkım vardı,onu kullandım ama başka Salla Kazan gelmedi diyen varsa,uygulamayı kapatsınlar 5-10 saniye sonra tekrar açsınlar Salla Kazan görülecektir.
    İhtiyacı olan vardır,değerlendirilsin kaçmasın. Birinin ihtiyacını görürse şahsen sevinirim.
    Mesela bugün paketin süresi bitti ve az önce yaptım tek salla kazan ile günlük 1GB haftalık + Bip 500 heryone dakika çıktı,bu demektir ki 1 gün pakete ihtiyaç yok. Bip Heryöne 500 dakika + Senyapdiye kampanyasından gelen internetler kombosu ile 6 gün paket almama gerek yok. 6 gün sonra salla kazan + surpriz nokta yaparız;salla kazandan bip dakika,surpriz noktadan internet gelirse paket almadan devam edebildigimiz kadar devam ederiz.

(Bu gibi Turkcell taktikleri için özelden yada konulardan sorunuz olursa vaktim oldukça anlatırım.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.