Bildirim
Turkcell den Bol İnternetli Uygun Tarife!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tarifenin adı? Mevcut aboneler geçebiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım tarife bu www.turkcell.com.trTurbo Süper Fırsathttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-super-firsat
Ben geçebiliyorumda geçeyimmi bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 7 Aralık 2019; 14:14:11 >
-
Abonelik Konuşma : 500 DK, İnternet : 6 GB, SMS : 100 SMS , Ücret: 34.9 TL / AY Abonelik;
çıktı teşekkürler 2gb 750 dk yı 39,90a kullanıyordum -
Fiyat güzel gibi. Şöyle 4-5 GB veren daha uygun bir tarifesi olsaydı keşke.. -
Mevcut tarife için ek bir fesih ödemesi yapılıyor mu ? Bende aynı tarife deyim ve sizin geçtiğiniz pakete geçmek istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI
Abonelik Konuşma : 500 DK, İnternet : 6 GB, SMS : 100 SMS , Ücret: 34.9 TL / AY Abonelik;
çıktı teşekkürler 2gb 750 dk yı 39,90a kullanıyordum
paket değişikliğinizle birlikte başlayacağınız yeni kampanyanızı 19/06/2020den önce iptal etmeniz durumunda 174,99 tl kampanyası erken iptal bedelinize dahil edilecektir diyor
iptal edersen yeni kampanayayı bedel çıkar diyor, eskisinden geçişte bir iptal bedeli çıkmadı. Ayrıca yeni pakete geçtiğim için ilk ay 10gb hediye geldi
edit; sonradadan bişey çıkar mı bilmeyiorum güncel fatura şişmedi sabit şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 7 Aralık 2019; 14:18:47 > -
-
Faturalı hat almayın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1. GNÇ değilim
2. Uygun fiyatlı yazmıştım. Yani daha ucuz bir tarife için sordum :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gecen yildan beri lifecell 4gb kullaniyorum o da oluyor 7gb ustelik 35tl yukledigim halde 40 yuklesem birde yukledigim kadar kullanmalik tl gelir ,fizy kullanma , tv de 5 gb kullanma bipte 30 mu 50 mi ney gb kullanma ,faceve twitterde 2gb kullanma hakki depolama haklarini saymiyorum bos is oldugundan ,salla kazandan zaten surekli 1gb geliyor , gnc yumurtadan haftada 2 kez hakkimida kullanmiyorum birde o yuzden surekli hattim da 5gb dan fazla kullanmadigim kaliyor salla kazandan cikanda hep bosa gidiyor. 32tlye bunlar bedava resmen
He birde surekli sehre ozel 1gb geliyor
Bu ay da 25tl uzeri yukleyin 2gb arti 500dak. Gelsin dedi yani turkcellde gb lar havada ucusuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 7 Aralık 2019; 14:29:41 >
Tt aynı paketi 29 liraya veriyor. Hem de faturasız olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasız olsa ve iki yıl zam yapmayacaklarını taahhütt etseler geçerdim. Faturasızda bir yıl sonra giydiriyorlar, faturalıda bir yolunu bulup her türlü giydiriyorlar, onun için geçemiyoruz.
-
neden ? -
Neden ?
Ne kadar bolmuş:)
Tarifede ki bu ibare 1 yıl taahhüt alırım ama 2 ay sonra arttırabilirim mi demek.
“Taahhüt kapsamında katlanan internet faydası bulunmaktadır, fiyat taahhüt kapsamında değildir.”
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Faturalı hat almayın
|
Ne kadar bolmuş:)
|
Benzer içerikler
- turknet burger king
- bimcell yeni hat 19 tl
- bimcell yeni hat ücreti
- vodafone 60 gb
- yalın fırsat 30 gb
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X